تايپو گرافي (ايران)

خيلي جاي كار داره.

مثلاً اين اگه 2 سايز كوچيك بشه به نظر شما قابل خوندنه؟

يا اينكه به جز جابجايي چند تا حرف ديگه چي كار كرديد؟

member99

Member
بنده هم با نظر آقا صادق موافق هستم (البته اگر اخطار نگیرم که چرا تضعیف روحیه کردی) یه کم از اون کلیشه ها پرهیز کنید و فلک را سقف بشکافید و طرحی نو در اندازید... پیروز باشید

boxtools

Member
به نظر من خوبه . زیبایی این طرح به سادگیش هستش البته جای کار بیشتر داره !

force

Member
خوب شده ....
موفق باشید
@---
ممنون از نظر لطفت ...

خيلي جاي كار داره.

مثلاً اين اگه 2 سايز كوچيك بشه به نظر شما قابل خوندنه؟

يا اينكه به جز جابجايي چند تا حرف ديگه چي كار كرديد؟
ممنون از لطفت دوست عزيز ... ولي من هم نه به خوبي شما در حد خودم كارهاي پيچيده زياد كردم ...
ولي تو همه اين سال ها ياد گرفتم كه هنر رو نميشه متر كرد يا با تايم اندازه گرفت يا براش مقدار تايين كرد ... شايد اين كار براي من 5 دقيقه هم بيشتر وقت نبرده باشه ... ولي احساسم من تو اون تاريخ نسبت به علاقم به كشورم رو به تصوير كشيدم ...
نميفهمم منظورت از اينكه اگر كار كوچيك بشه چيه ... مگه من اينو براي شخص يا كار خاصي زدم ... نه اين براي دل خودمه ... همين

بنده هم با نظر آقا صادق موافق هستم (البته اگر اخطار نگیرم که چرا تضعیف روحیه کردی) یه کم از اون کلیشه ها پرهیز کنید و فلک را سقف بشکافید و طرحی نو در اندازید... پیروز باشید
ممنون... از شعر قشنگت ...
فكر نميكنم تو دنياي همه طراح ها شخصي باشه كه ... وقتي كار تموم شده خودش رو ببينه ... با خودش فكر نكنه اگر كمي ديگه روش كار كنم بهتر ميشه ... دوست عزيز من اين كارو تا همينجا دوست دارم ... نميخوام بيشتر روش كار كنم ... باور كنيد تمام آثار هنري هميشه جاي كار دارند ...

به نظر من خوبه . زیبایی این طرح به سادگیش هستش البته جای کار بیشتر داره !
ممنون دوست عزيز ...
زيبايي ميتوني در هر چيزي نمود كنه ... در سادگي... در پيچيدگي ... در صميميت و همينطور در دوري ... و حتي در زشتي ...
بسيار طرح هاي زيبا ديده ام از هيولاهاي وحشتناك و زشت ...
اين كار هم فقط بايد احساس خوبي به مخاطب بده ... تا همين حد كافيه ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا