=>> تايپوگرافي <<=

سلام

اين تاپيك رو زدم گفتم شايد مفيد باشه ( اميدوارم )
تايپوگرافي يعني چي ؟
ايجاد تركيب بندي جذاب با حروف و كلمات . استفاده از حروف و كلمات به عنوان علايم آشنا در قالب فرم .
ايجاد فضا و اتمسفري كه روح اصلي موضوع را القا كند .

در كشور ما خيلي در اين زمينه پيشرفت شده . 2 تا نمايشگاه با عناوين : بوف كور و مولوي نيز برگزار شده . كتاباش رو انتشارات يساولي چاپ كرده :wink: .

من خودم به شخصه كارهاي استاد مسعود نجابتي رو بيشتر ميپسندم (البته نظر شخصيه ) . :)

سعي ميكنم نمونه هاي بيشتري بگذارم تا اين تاپيك پربار تر بشه .

اين كار كه گذاشتم از اديك بغوسيان هست .

پیوست ها

• DSCI0021.jpg
    DSCI0021.jpg
    18.4 کیلوبایت · بازدیدها: 85
این هم سری دوم :

كارها به ترتيب : استاد مسعود نجابتي ، استاد محمد احصايي ، استاد رضا عابديني ، آقاي مجيد عباسي

راستي ، من منتظر نظراتتون هستم هاااااا .

موفق باشيد :)

پیوست ها

• NEJABATI2T.jpg
    NEJABATI2T.jpg
    26.6 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • EHSAEE2T.jpg
    EHSAEE2T.jpg
    40.3 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • ev007b.jpg
    ev007b.jpg
    10.7 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • ABBASI2T.jpg
    ABBASI2T.jpg
    34.5 کیلوبایت · بازدیدها: 48

FashisT

Active Member
واقعا عالیه!
البته جدیدا یک مسابقه هم در مورد "بسم الله" گذاشته شد که تایپوگرافی های زیبایی داشت..
اگه عکسهارو از منبع خاصتی برمیداری لینکشو بده من دوست دارم همه این اثر ها رو داشته باشم..
ممنون
فعلا

205

Member
سلام

میلاد جان خیلی ممنون!!
خیلی جالب بود!!

منم از این جور چیزها خیلی خوشم میاد!!

بازم ممنون

تا بعد

ققنوس

Member
با تشکر
یه سوالی داشتم این کار رو تنها با کامپیوتر که نمیکنن؟؟منظورم اینه که کارهای دستی هم داره یا نه؟؟

ققنوس جان هم با کامپیوتر میشه هم با دست .
مثلا توی کارای بالا که گذاشتم کار استاد عابدینی ( صادق هدایت ) و کار آقای عباسی ( مولانا ) همش با کامپیوتر هست .
اما کارای دیگه ترکیب کار دست و کامپیوتر هست . من بهت پیشنهاد میکنم اگه کار دست میخوای کارای استاد نجابتی رو نگاه کن . :wink: . ايشون توي زمينه خط خيلي خيلي كاردرسته . عضو انجمن خوشنويسان ايران هم هستن .

اما به آقا شهرام هم باید بگم که کافیه 1 سرچ توی Froogle انجام بدی . همینطور سایت :
www.5thcolor.com هم هست . این سایت مربوط به گروه گرافیک 5 هست : مجید عباسی - علیرضا مصطفی زاده - بیژن صیفوری - رضا عابدینی و ساعد مشکی .

موفق باشین

دوستان 1 خبر در زمینه تایپوگرافی :

از 18 مهرماه 1384 در مجموعه هنری صبا ( خیابان فلسطین ) نمایشگاه تایپوگرافی " بسم الله " برگزار میشه .
توصیه میکنم برین چون از آماتور تا حرفه ای توی این نمایشگاه کار دارن .

موفق باشید .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
میلاد جان واقعا ممنون
من که عاشق این هنرم
واقعاً دستت درد نکنه
راستی اگه یه منبع واسه دانلود بسم الله هم داری بگو چون واقعاً لازم دارم
مرسیییی

HamidrezaK

Member
کلا در ایپوگرافی . کار دست خیلی مهم هست و بخاطر همین هم بهترین تایپوگرافیستها خوشنویسهای قابلی هستن ...مثل استاد احصایی و استاد نجابتی

saeedmasih

Member
سلام
آیا امکان داره اول یه نوشته رو به فونتی نوشت بعد از تبدیل اون نوشته به عکس شکل ظاهری فونت را تغییر داد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا