با سلام خدمت اساتید
من خیلی علاقه به برنامه نویسی دارم و میخوام که یاد بگیرم
البته کمی html بلدم ولی دوست دارم یاد بگیرم
این کارو یکی از دوستام درخواست کرده منم چون میخواستم یاد بگیرم قبول کردم انجامش بدم
بر فرض مثال
ما 3 تا فروشگاه داریم , یه دونه دفتر مرکزی , 3 تا انبار
مشتریانی که از فروشگاها خرید میکنن حواله انبار براشون صادر میشه
تمامی این حواله ها باید فرستاده بشن دفتر مرکزی تا تایید بشه و برای انبار ارسال بشه تا بارگیری بشه
فروشگاه ها هیج ارتباطی با انبار ها ندارند !
در نظر داشته باشید که تمام این مجموعه با شبکه وایرلس به هم متصل هستند
حالا میخوام یه چیزی طراحی کنم که فروشگاها حواله هاشونو که به صورت فایل ورد هستند آپلود کنند تا برای تایید به دفتر مرکزی فرستاده بشه
و بعد دفتر مرکزی حواله را تایید و برای انبار ارسال کنه و میخوام که دفتر مرکزی بتونه انتخاب کنه که حواله را برای کدام انبار ارسال کنه و قابلیت بایگانی هم داشته باشه
که مثلا انبار شماره 1 اگه یه زمانی نیاز داشت به حواله 5 ماه پیش بتونه به راحتی بهش دسترسی پیدا کنه
چیزی که توی ذهن منه خیلی ساده اس
حالا شما لطف کنین بگین واسه انجام این کار به چه چیز هایی نیاز دارم از چه راهی برم ؟
واسم مهم نیست میرم در موردش مطالعه میکنم تا یاد بگیرم
من خیلی علاقه به برنامه نویسی دارم و میخوام که یاد بگیرم
البته کمی html بلدم ولی دوست دارم یاد بگیرم
این کارو یکی از دوستام درخواست کرده منم چون میخواستم یاد بگیرم قبول کردم انجامش بدم
بر فرض مثال
ما 3 تا فروشگاه داریم , یه دونه دفتر مرکزی , 3 تا انبار
مشتریانی که از فروشگاها خرید میکنن حواله انبار براشون صادر میشه
تمامی این حواله ها باید فرستاده بشن دفتر مرکزی تا تایید بشه و برای انبار ارسال بشه تا بارگیری بشه
فروشگاه ها هیج ارتباطی با انبار ها ندارند !
در نظر داشته باشید که تمام این مجموعه با شبکه وایرلس به هم متصل هستند
حالا میخوام یه چیزی طراحی کنم که فروشگاها حواله هاشونو که به صورت فایل ورد هستند آپلود کنند تا برای تایید به دفتر مرکزی فرستاده بشه
و بعد دفتر مرکزی حواله را تایید و برای انبار ارسال کنه و میخوام که دفتر مرکزی بتونه انتخاب کنه که حواله را برای کدام انبار ارسال کنه و قابلیت بایگانی هم داشته باشه
که مثلا انبار شماره 1 اگه یه زمانی نیاز داشت به حواله 5 ماه پیش بتونه به راحتی بهش دسترسی پیدا کنه
چیزی که توی ذهن منه خیلی ساده اس
حالا شما لطف کنین بگین واسه انجام این کار به چه چیز هایی نیاز دارم از چه راهی برم ؟
واسم مهم نیست میرم در موردش مطالعه میکنم تا یاد بگیرم