تازه وارد

h_nejatish

Member
سلام .

من یک تازه واردم ، تاحالا با افتر افکت کار نکردم،اما می خواهم خوب یاد بگیرم.اگه می شه مطالب ومقالاتی که قابل استفاده است را به صورتی که بتونم بفهمم قرار دهید و یا راهنمایم کنید.

خواهشا مرام بزارید.

خیلی خیلی ممنون:rose:

aligraphic

Well-Known Member
دوست عزیز یه آموزش ویدئوی فارسی هست که توسط مهندس سعید جمشیدی ساخته شده اگه اشتباه نکنم تو ebaygame.ir این پک واسه فروش گذاشته شده. استارت با این پک فوقولادس از صفر شروع میکنه و کلا تو رو با افتر آشنا میکنه اگه بتونی این پک رو تهیه کنی و حسابی مطالبش هر چند چیزی نداره ولی تمرین کنی خیلی بهت کمک میکنه!
بعد از اون میتونی از توتوریال هایی که هست استفاده کنی مثل videocopilot.net ولی یادت باشه اول اون فارسیه رو یاد بگیر تا اون رو یاد نگیری این آموزش های خارجی برات خیلی سخت میشه!
تو این اموزش های خارجی پک serius effect خیلی خوبه! یه خورده در حد حرفه ایه!!
1. آموزش فارسی مثلا همون مهندس جمشیدی
2. serius effect pack
3. آموزش های دیگه سطح بالا تر videocopilot.net/tutorial

با اینا میتونی به یه سطح قابل قبول برسی، اگه علاقه و پشتکار داشته باشی همین سه ماه تابستون میتونی خیلی پیشرفت داشته باشی!
موفق باشید.

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
از نظر من آموزش های فارسی افترافکت به درد آه هم نمی خوره
اول از همه Help خود نرم افزار و دوم وب سایت خود Adobe و بعد هم Adobe Tv و در نهایت
آموزش های زبان اصلی ویدیو کوپایت رو بهت پیشنهاد می کنم همه چیز تصویری هست و نیازی هم به دونستن زبان انگلیسی نداری
اگه زبان انگلیسی رو در حد مبتدی هم بلد باشی باز بهتر ه
ویدیو کوپایلت یک سری آموزش مقدماتی یا Basic داره که اصطلاحات و تکنیک های خیلی مبتدی رو شروع می کنه
حتی کروماکی و کار با اسکریپت هم جز این مقدمات هست !!!
بعد از اون بیا روی آموزش های آنلاین و رایگان ویدیو کوپایلت
منظورم همون آموزش های شماره 1 الی فکر کنم تا این لحظه 117 تا میشه
که اگر واقعا همین ها رو کار کنی و اصولی بری جلو یکی از حرفه ای ها میشی
و بعد از اون اگه فرصت کردی آموزش های غیر رایگان و تجاری ( البته این مورد هم برای ما توی ایران رایگانه )
مثلا آموزش های Action essential , Magic Bullet و Twitch .... باز هم از خود ویدیو کوپایت !!
و پلاگین ها و پریست های ارزشمند خود ویدیو کوپایلت نظیر Optical Flares , Film Magic Pro , Twitch و .... فراموش نشه !!!
در کنار این می تونی از آموزش های رایگان Redgiant software و Trapcode استفاده کنی
که بهترین منبع برای آموزش های Trapcode هست
Trapcode نیازی به توضیح نداره ..چون پلاگین های حیاتی مثل Particle , Lux , Shine , Form و .... از این موسسات هستن
موسسات دیگه ای هم مثل
Ae.tutsplus.com ,
Creativecow , Maxafter , DigitalJuice , Lynda , Motionworks , CG Swot
آموزش های خیلی خوبی دارن
.........
اون چیزی هم که دوستمون بالا اشاره کردن یعنی serius effec
زیر مجموعه آموزش های
Creative Cow Master Series هست که تیم ویدیو کوپایلت هم توش دست داشتن
.

آخرین ویرایش:

h_nejatish

Member
خیلی ممنون

اما می شه لینک این آموزش ها را بگذارید.

راستی من از هرکسی در مورد افتر افکت پرسیدم گفت کار هرکسی نیست . آیا درسته؟ :-?

aligraphic

Well-Known Member
نه بابا طرف خودشو یکم....
یادگیریش که سخت نیست به شرطی که علاقه داشته باشی و دنبالش باشی!
تو که می خوای از صفر شروع کنی بهترین کار استفاده از اون آموزش فارسی هستش که در حد ابتدایی توضیح می ده همچنین یه سری آموزش های طئوری هم میده!
ببین آموزش های خارجی خیلی بهترن ولی یه خرده سطحشون بالاتره یاد میگیری ها ولی غیر اصولی. زبان قوی هستی که متوجه بشی؟!
یه خرده که راه افتادی میتونی از آموزش های videocopilot.net استفاده کنی بعد اون هم خیلی آموزش های حرفه ای تر هستن که میتونی استفاده کنی دوستمون imanbaraty کاملتر توضیح دادن.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
من خودم تاحالا هیچ آموزش فارسی ندیدم که بدرد بخوره! چه محصوالات ادوبی ، چه آفیس و....
به خاطر همین فکر کنم فقط 1 آموزش فارسی افترافکتز تاحالا دیدم اونم 3 سال پیش بود!
حالا البته این بسته ای رو که معرفی کردن رو من ندیدم ، شاید بدرد بخور باشه
ولی بهت پیشنهاد میکنم همین آموزش های Basic سایت VideoCopilot.net رو ببینی و بری جلو
10 تا آموزش داره که از 0 شروع میکنه و میره بالا
آموزش ها رو با لینک مستقیم از سرور خود سایت آموزش دهنده تو یه فایل تکست گذاشتم که میتونی دانلود کنی
راجع به اینکه کار هرکسی نیست هم باید بگم اگه علاقه و حوصله داشته باشی میشه ، در ضمن تو بازار کار کسایی که با افتر کار میکنن خیلی زیادن ولی سطح فرق میکنه. یکی فقط پروژه های آماده رو باز میکنه و عکس ها و فیلم ها رو جایگذاری میکنه و رندر میگیره ، یکی کامل همه کارهای Compositing یه پروژه بزرگ رو با افتر انجام میده...
موفق باشید:oops:

پیوست ها

• AE -Links.txt
    1.2 کیلوبایت · بازدیدها: 74

h_nejatish

Member
یک سوال :?::?:

من افتر افکت c5دارم اما وقتی نصبش شروع میشه ناگهان نصب قطع می شه و صفحه ی ارور های دوبی میاد . کسی می تونه کمک کنه؟(در ضمن ویندوز من 64 بیتی )

آقا چکنیم:-?:sad:

h_nejatish

Member
زنگ زدم به پشتیبانی نرم افزار گفت یه یکسری از فایل های ویندوزتون خراب شده ونرم افزار نمی تونه از اونا استفاده کنه.گفت باید ویندوز دوباره نصب کنی!!!

حالا من چی کار کنم!!!؟؟؟:cry::-?:sad:

mostafa20010

Well-Known Member
کسی میدونه این پیغام برا چیه ؟
میخوام پروژه رو که باز کنم اینو میگه
کارم گیر همینه

پیوست ها

• New Bitmap Image.jpg
    New Bitmap Image.jpg
    88.2 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

Leoric

Member
اگه این Eror رو زمانی که می خوای پروژه رو باز کنی میده که معلومه ! پروژه رو احتمالا به جای دیگه ایی منتقل کردی حالا افتر نمی تونه پیدا

کنه . می تونی اسم فایل اصلیت (the Big ...) رو سرچ کنی تو همه درایوا تا پیداش کنی .

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
کسی میدونه این پیغام برا چیه ؟
میخوام پروژه رو که باز کنم اینو میگه
کارم گیر همینه
سلام
فكر كنم واسه اينه كه يكي از فولدرهاتون فارسي هست اسمش،من با سي اس 3 كار ميكنم اين مشكل را داره
نميدونم مال شما چي هست،اما فكر كنم تست كنيد جواب بده:rose:
معادلش تو سي اس 3 اين ميشه
الان تست كردم ديدم همونيه كه گفتم

آخرین ویرایش:

mostafa20010

Well-Known Member
سلام
دوست من داره یه کلیپ با افتر میسازه ، وقتی فایل تصویر رو میاره تو تایم لاین ،
صدا نداره ، فرمتشم که تغییر میده بازم فرق نداره ،من نتونستم کمکش کنم ، ببینین شما چیزی سر در میارین؟

پیوست ها

• ddd.jpg
    ddd.jpg
    220.7 کیلوبایت · بازدیدها: 21

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
نهایتش اینه که فایلت رو با یه کانورتور به Mp3 یا wave تبدیل کنی بعدش هم ایمورت کنی تو افتر

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
quick time 7 رو نصب کن .
klight codeck 7 رو هم همینطور
از جدیدترین ورژن افتر استفاده کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا