تازه میخوام از صفر شروع کنم چنتا سوال داشتم

تازه میخوام از صفر شروع کنم چنتا سوال داشتم بهم بگید اول بایید چه چیزارو یاد بگیرم چکار باید کنم با چه نرم افزاری باید کار کنم و با چه نرم افزاری کار کنم بهتره چی باید بلد باشم ترو خدا کمکم کنید بتونم یاد بگیرم

ps_ehsan

Member
مرحله 1 : یادگیری کامل html

مرحله 2 : یادگیری کامل css

از این به بعد شما یه طراح وب شدید اما برای بهتر طراحی کردنتون بهتره که

مرحله 1 : جاوا اسکریپت رو یادبگیرید

مرحله 2 : جی کوئری رو کامل یاد بگیرید .

از این به بعد کار یکم حرفه ای تر میشه و شما می تونین cms یا کدنویسی های دیگه انجام بدین

مرحله 1 : یادگیری کامل php یا asp

سوال php یا asp ؟

در اینجا بهتره بگم php راحت تر و بهتره من خودم php بلدم و هر کاری بخوام یا می تونم انجام بدم یا بلد نیستم وگرنه انجام میشه !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

به نظر من بهتره حین یادگیری های بالا طراحی گرافیکی رو هم یاد بگیرید مثلا فتوشاپ یا ... چون خیلی بدرد می خوره ...

سلام ممنونم که به من کمک کردی فقط خواهشا بهم بگو آموزشهایی که گفتی رو از کجا گیر بیارم همون html
میگم از پایه اگر برام سراغ دارید یا لینکی دارید ممنون میشم کمکم کنید

Aliɾeza

Member
همین الان برو توی همین سایت های که احسان جان معرفی کردند و نات بد رو باز کن و شروع به نوشتن کن !

{ موفق باشید }

websaz2012

Member
اول از همه گرافــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیک

فتوشاپ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

دوست عزیزبعد از یک نرم افزار گرافیکی میتونی HTML و CSS رو با زبانی ساده از w3schools یاد بگیری. اگه میخوای تو سایتت از افکت و حرکتای جالب استفاده کنی JQUERY رو هم از همین سایت یاد بگیر. برای زبان، PHP راحت و عالیه. اون رو هم از همون سایت میتونی یاد بگیری.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا