سلام دوستان تاریخ هجری قمری رو کسی نوشته ؟ مثل jdf خودمون ! ممنون
amirepsilon Active Member Jul 26, 2009 #1 سلام دوستان تاریخ هجری قمری رو کسی نوشته ؟ مثل jdf خودمون ! ممنون
mosi20 Active Member Jul 26, 2009 #2 PHP: $hijri = HijriCalendar::GregorianToHijri( time() ); $smarty->assign('date_hijri', $hijri[1].'. '.HijriCalendar::monthName($hijri[0]).' '.$hijri[2]); پیوست ها class_time_hijri.php.zip 802 بایت · بازدیدها: 25
PHP: $hijri = HijriCalendar::GregorianToHijri( time() ); $smarty->assign('date_hijri', $hijri[1].'. '.HijriCalendar::monthName($hijri[0]).' '.$hijri[2]);
mosi20 Active Member Jul 27, 2009 #4 این حرفا چیه. ما خیلی وقته از اینکارها بلدیم ولی به دلایل زیادی به فروم سر نمیزدم ولی حالا به دلیل اینکه adsl گرفتم بیشتر موقع ها میتونم تو فروم باشم. البته اشتباه نشه ها اینا من ننوشتما من فقط پیدا کردم آخرین ویرایش: Jul 27, 2009
این حرفا چیه. ما خیلی وقته از اینکارها بلدیم ولی به دلایل زیادی به فروم سر نمیزدم ولی حالا به دلیل اینکه adsl گرفتم بیشتر موقع ها میتونم تو فروم باشم. البته اشتباه نشه ها اینا من ننوشتما من فقط پیدا کردم
amirepsilon Active Member Jul 27, 2009 #5 خوب به سلامتی منظقه شما هم ای دی اس ال اومد ! در ضمن این کلاس خیلی کوچک بود نیست به تاریخ فارسی اولا این که روز های هفته رو نداشت دوما این که آیا سال کبیسه در همه تاریخ ها هست ؟
خوب به سلامتی منظقه شما هم ای دی اس ال اومد ! در ضمن این کلاس خیلی کوچک بود نیست به تاریخ فارسی اولا این که روز های هفته رو نداشت دوما این که آیا سال کبیسه در همه تاریخ ها هست ؟