تاریخ در php _شمسی و قمری greenwivh و ...

شروع موضوع توسط irp30net ‏14 جولای 2008 در انجمن برنامه‌نویسی با PHP

کلمات کلیدی:
  1. irp30net

    irp30net Member

    ارسال‌ها:
    86
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    می دونم که در مورد تاریخ به خصوص شمسی و این چیزا اینقدر بحث شده که ...
    کلی تو انجمن جست جو کردم.بی نتیجه هم نبود ولی جواب چند سئوال زیر رو نتونستم پیدا کنم:
    اول از همه بگم که جایی که می خوام از تاریخ استفاده کنم یک cms شخصی که قراره چند زبانه باشه.
    1. بهترین راه ذخیره سازی تاریخ چیست؟ (شمسی,قمری و ...)
    2. برای جستجو بر اساس تاریخ یک راهنمایی کوچیک کنید.
    3. برای اینکه تو تقویم به روزهایی که مثلا پستی ارسال شده لینک بدم باید این تاریخ رو چه جوری مقایسه کنم و بعلاوه از inarray استفاده کنم؟
    4. اگه بخوام تاریخ یک روز در آینده رو بدست بیارم از strtotime اینجوری استفاده می کنم:
    کد (Text):
    strtotime("29 Fen 2005")
     
    حالا اگه تاریخ شمسی داشتم چی کارش کنم
    5. مهمتر از همه می خوام که این تاریخ بر اساس greenwich time باشه
    6. در موردهای زیر در php.net اطلاعاتی بدست آوردم ولی کاملا نفهمیدم:
    کد (Text):
    Date ('O')
    Date ('P')
    Date ('T')
    Date ('Z')
    date_default_timezone_set('UTC');
    دوستان خواهش می کنم هر نکته ای که در مورد date مفید می دونید همین جا بگید که هم من و هم همه ی کسانی که با تاریخ مشکل دارند,مشکلشون برطرف بشه وبعلاوه از ایجاد تاپیک های بی مورد جلوگیری بشه.
    در مورد ساعت و زمان هم توضیحات لازم رو بدید که دوباره نپرسم.
    ممنونم
    به امید موفقیت و کامیابی شما.
     
    نوشته شده توسط irp30net در ‏14 جولای 2008
  2. ZNT

    ZNT New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    دوست عزیز به نظر من اگه تاریخ رو همونطور که هست بنویسید بهتره. یعنی به صورت میلادی:
    DATE("A");
    بعد هر جا که خواستی تبدیل کن به شمسی. برای تبدیل کردن هم کلاسهایی رو نوشتن می تونی پیدا کنی.
    jdf , jalali date
     
    نوشته شده توسط ZNT در ‏14 جولای 2008
    irp30net از این پست تشکر کرده است.
  3. parsiteam

    parsiteam Member

    ارسال‌ها:
    336
    تشکر شده:
    130
    امتیاز دستاورد:
    16
    به نظر من بهترین راه برای ذخیره ی زمان انجام یک عمل استفاده از تابع time می باشد . اینجوری به هر شکلی که بخوای میتونی در بیاریش . قمری , شمسی , میلادی و به هر نوع نگارشی .
     
    نوشته شده توسط parsiteam در ‏15 جولای 2008
    irp30net از این پست تشکر کرده است.
  4. irp30net

    irp30net Member

    ارسال‌ها:
    86
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    مرسی
    اگه می شه یک قطعه کد کوچیک بنویسید که زمان رو به صورت timestamp ذخیره کنه
    البته با در نظر گرفت timezone
    ممنونم
    موفق باشید
    خدانگهدار
     
    نوشته شده توسط irp30net در ‏16 جولای 2008
  5. irp30net

    irp30net Member

    ارسال‌ها:
    86
    تشکر شده:
    4
    امتیاز دستاورد:
    6
    من از کد زیر استفاده کردم:


    PHP:
    $TheTime = time();

    $TimeZone = 3.5;

    $TheTime += $TimeZone * 3600;

    $StrTime = gmdate( "Y/m/d - g:i A", $TheTime);
     
    اول time رو تو دیتا بیس ریختم
    بعد هم پردازش
    حالا می خوام خروجی به شمسی باشه
    باید چی کار کنم؟
    با jdf می شه؟
    لطفا جواب بقیه سئوال ها رو هم بگید.خیلی خیلی جستجو کردم
    ممنونم
     
    نوشته شده توسط irp30net در ‏16 جولای 2008

به اشتراک بگذارید