درود .
همونطور که دوست عزیزمون اشاره کردن هیچ وقت برای رندر کارها رو کارت گرافیک نمیتونید حساب کنید .
مگر اینکه از برنامه ای مثل ژلاتو استفاده کنید که خب اون موقع مجبور میشید از متریالها خود برنامه استفاده کنید و ...
خلاصه ...
پس در حالت عادی و معمول تمام کارهای رندر از طریق سی پی یو انجام میشه .
و کارت گرافیک نقش خاصی برای رندر ایفا نمیکنه .
باز هم همونطور که دوستمون در بالا اشاره کردن کارت گرافیک فقط در پرویو به شما کمک میکنه .
مثلا شما زمانی که یک کارت گرافیک قوی داشته باشید اول اینکه خیلی راحت تر میتونید داخل صحنه های سنگین که تعداد متعددی تکسچر و ... دارن حرکت کنید .
و از این مهمتر حتی میتونید تاثیر نورها و سایه ها را رو اجسام در حالت عادی و بدون رندر ببینید ( یا همون رندر ریل تایم تقریبا ) و حتی تاثیر بامپ ها و برجستگی ها را رو اجسام در حالت عادی ببینید و ...
که خب این هم مستلزم کارت گرافیک خیلی قوی هست .
مثلا من یکی از دوستانمون برای سیستم های شرکتشون کارت گرافیک گرفته بودن هر کدوم 5 میلیون تومن

حالا خیلی ببخشید سرشون و هر روز میکوبن به دیوار که چرا چنین اشتباهی کردن .
میبینن که 5 میلیون کارت گرافیک تاثیری که اونها نیاز داشتن را براشون نداره یعنی کارایی خاصی نداره .
پس سعی کنید الکی سراغ کارت گرافیک قوی نرید و هر زمان به شدت نیاز شد و واقعا احساس کمبود کردید باز هم تحقیق کنید سپس ...
این که یک مدت میگفتم کارت گرافیک کوادرو فلان .... اون اوایل بود که این کارت گرافیک ها اومده بود و ...
خیلی ها فکر میکردن رندر از کارت گرافیک هم استفاده میکنه و ...
که من اون موقع یک لبتاپ داشتم ( البته نداشتم برای پدرم بود که دست من بود ) روش یک کارت گرافیک کوادرو 1000 داشت و که خب تاثیر بسزایی نداشت و اونجا بود که متوجه شدم ....
به هر حال ...
موفق باشید .