تاثیر گرافیک های work station

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.همه جا میگن واو.:shock:...!!!! گرافیک کوآدرو خداست!!:neutral:......!!!! کف کردم...!!!! قیمت رو دیدی...!!!!! مکس رو می ترکونه...!..و....:shock:

مردونه یه نفر اومد تا حالا گفت که چقدر تاثیر داره؟! معلومه نه!:mad:

منه کاربر باید بدونم که مثلا الان q6600دارم یا 4 گیگ رم این کارت گرافیک چند میلیون تومنی چقدر تاثیر داره؟:-? آیا ارزش این همه پول رو داره؟:sad:

دوستان زحمت بکشن و اطلاعات بدرد بخورشون رو بزارن.باشه که ان شا اله به حق ماه رمضون عاقبت به خیر بشه.:rose:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام عارف ... ببین گرافیک در رندر real time خیلی نمود داره مثل بازی ها و کارهایی که من می کنم : جلوه های ویژه و کامپیوزیت

مثلا یه پروژه دیروز در افترافکت تموم کردم بیش از 28 تا لایه متحرک و بزرگ که هر کدوم رو لایه های زیریشون از لحاظ زنگ تاثیر می ذارن داشتم ... نمی تونسم این کارو ببینم به طور کامل ... یه حرکتی میدادم باید برای اینکه با کیفیت مناسب تماشا می کردمش باید دوباره رندرش می کردم ...

اگر کارت گرافیک من قوی تر باشه ، در حین کار کردن بیشتر می تونم مانور بدم ... یعنی لازم نیست همه کارو دوباره رندر بگیرم .... خود ram preview باید کارو به تنهایی انجام بده ....

رندر بسیار بسیار به سی پی یو بستگی داره ... آخه کلاک یک سی پی یو مثلا 2.33Ghz ه کلاک یک گرافیک خیلی باشه زیر 900Mhz i ... این کجا و اون کجا ؟! طبیعیه که رندر بیشتر با سی پی یو درگیر باشه تا گرافیک ....

شما در تری دی مکس وقتی کار میکنی سی پی یو درگیر محاسبات خود نرم افزاره ... وظیفه نمایش در حال Preview یه عهده گرافیکه ....

به طور خلاصه بگن سی پی یو برای وقت هایی خوبه که زمان برای پردازش تصاویر محدودیت نداشته باشه
اما گرافیک در حالت ریل تایم کار سی پی یو رو در مقیاس کوچیک انجام میده

سوالی بود در خدمتم
موفق باشی

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
همونطور که دوست عزیزمون اشاره کردن هیچ وقت برای رندر کارها رو کارت گرافیک نمیتونید حساب کنید .
مگر اینکه از برنامه ای مثل ژلاتو استفاده کنید که خب اون موقع مجبور میشید از متریالها خود برنامه استفاده کنید و ...
خلاصه ...
پس در حالت عادی و معمول تمام کارهای رندر از طریق سی پی یو انجام میشه .
و کارت گرافیک نقش خاصی برای رندر ایفا نمیکنه .
باز هم همونطور که دوستمون در بالا اشاره کردن کارت گرافیک فقط در پرویو به شما کمک میکنه .
مثلا شما زمانی که یک کارت گرافیک قوی داشته باشید اول اینکه خیلی راحت تر میتونید داخل صحنه های سنگین که تعداد متعددی تکسچر و ... دارن حرکت کنید .
و از این مهمتر حتی میتونید تاثیر نورها و سایه ها را رو اجسام در حالت عادی و بدون رندر ببینید ( یا همون رندر ریل تایم تقریبا ) و حتی تاثیر بامپ ها و برجستگی ها را رو اجسام در حالت عادی ببینید و ...
که خب این هم مستلزم کارت گرافیک خیلی قوی هست .
مثلا من یکی از دوستانمون برای سیستم های شرکتشون کارت گرافیک گرفته بودن هر کدوم 5 میلیون تومن :green:
حالا خیلی ببخشید سرشون و هر روز میکوبن به دیوار که چرا چنین اشتباهی کردن .
میبینن که 5 میلیون کارت گرافیک تاثیری که اونها نیاز داشتن را براشون نداره یعنی کارایی خاصی نداره .
پس سعی کنید الکی سراغ کارت گرافیک قوی نرید و هر زمان به شدت نیاز شد و واقعا احساس کمبود کردید باز هم تحقیق کنید سپس ...
این که یک مدت میگفتم کارت گرافیک کوادرو فلان .... اون اوایل بود که این کارت گرافیک ها اومده بود و ...
خیلی ها فکر میکردن رندر از کارت گرافیک هم استفاده میکنه و ...
که من اون موقع یک لبتاپ داشتم ( البته نداشتم برای پدرم بود که دست من بود ) روش یک کارت گرافیک کوادرو 1000 داشت و که خب تاثیر بسزایی نداشت و اونجا بود که متوجه شدم ....
به هر حال ...
موفق باشید .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
میبینم که مدیرا میان اینجا و پست می زنن.آقا دسته مارو هم بگیرین!
مرسی از راهنمائیتون.من که 4870 دارم خیلی توی ریل تایم می تونم مانور بدم.مثلا رندر یه شهرک چند روز میکشه.اما با منتال ری و افکت مخصوص Shadمی تونم حتی بامپ و نورهای تلق دار رو استفاده کنم و به حالت Prewiew انیمشن بسازم.پس باید گفت برای یه مکس کار Quadro خرج الکیه.هر کی خرید بره مثل شرکت سروش اینها خودشو بکوبه به ستون!:lol:

reza_1001

Well-Known Member
سلام
سايت اتودسك جديدا به جز سري كوادرو و فاير جي ال
سري 9800 و260 و280 و4870 رو هم براي كار با مايا 2010 اورده
البته نوشته كه تست نشدن ولي كار ميكنن
كه اين نشون ميده گرافيك هاي مخصوص بازي چقدر پيشرفت كردن و ميتونن از عهده كاراي حرفه اي هم بربيان

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا