تاثیر تاریخ سیستم بر عمل نکردن پروژه

mohammadbasri

کاربر فعال
سلام به همگی
چند روز پیش رفتم پیش یکی از دوستان تا نمونه کارش رو نشونش بدم، با کمال تعجب کل پروژه در سیستم دوستم بهم ریخته بود، اول فکر کردم از فلش پلیر باشه، و برا همین براش اخرین ورژن رو نصب کردم، اما باز هم درست نشد.
تا اینکه امروز مجبور بودم به علت استفاده Illustrator تاریخ سیستم رو یک سال به عقب برگردونم (Illustrator من اینطوريه)
بعدش یادم رفت تاریخ رو به امروز برگردونم، بعدش دیدم که همون مشکلی که در پروژه دوستم اتفاق افتاده برای پروژه های دیگه ام اتفاق افتاده، اینجا بود که دوهزاریه جا افتاد.
هنگامی که تاریخ سیستم رو به عقب برمیگردونیم، پروژه مشکل دار میشه، حالا پیدا کنید پرتقال فروش را
:rose:

smmousazadeh

Well-Known Member
منم جدیدا CS5 نصب کردم از اون به بعد هر کدوم از محصولات قبلی mx 2004 , CS3 یا حتی Director 11 رو اجرا میکنم ، دوباره از من سریال نامبر میخاد. البته امیدوارم کار به هم سریال نامبر خواستن تموم بشه و بعدا exe ها به مشکل نخورن

moslancer2

Member
راستش شاید حرف من کمی عجیب باشه... اما قصدم در میون گذاشتن تجربه شخصیم هست...
من برای همین مشکلات دیگه نسخه های کاریم رو عوض نمی کنم... من فلش 8 کار میکنم... فتوشاپ cs5 me (البته یک بار از کار افتاد گشتم یه کرک پیدا کردم که خدا رو شکر هنوز داره کار میکنه البته موقع لود کمی کندش کرده)... و افترافکتم هم cs4 و illustrator هم cs3 این دوتا me نیستن... illustrator هم با افترم هم از کار افتادن که من از اینا نسخه ها استفاده کردم...
این هم بگم که کرک ها مثل یک معما میمونه 50 - 50 میشه روش حساب کرد و این مشکلات از اینا سرچشمه میگیره...
ولی در کل یه مجموعه برای خودم رایت کردم که هر جا هم برم از همین ها استفاده میکنم خیالم راحت باشه...

اینارو گفتم تا یک مطلب بگم اینکه نرم افزارایی مثل ادوب ها و این هارو تا میان توی بازار نگیرین بذارین کمه کمه ش یکسالی بگذره بعد هم نرید بخرید چون سورس های توی بازار تغییر نمیکنه توی نت بگردین و براش کرک و اینا پیدا کنید...:rose:

armanbm

کاربر VIP
واقعا عحیب هست.
کرک که پدر ساحاب بچه رو در میاره.
برای دوستانی که نمیدونن میگم.
حتما یک fire wall نصب کنید و جلوب تمام چیز هایی که به فلش ربط دارن رو بگیرین که به اینترنت وصل نشن.
من help رو هم بستم.
برای اینکار نرم افزار zone-alarm رو پیشنهاد میکنم که هم نسخه ی رایگانش موجوده هم کرک نسخه ی پولیش معمولا راحت و بی درد سر هست.
اگه با اون مشکلی داشتید از COMODO استفاده کنید. البته این خیلی سخت گیر تره و مو رو از ماست میکشه بیرون.

جدیدترین ارسال ها

بالا