تاثير گرافيك بر مخاطب

rezatoofan

Member
ـــــــــ سلام ـــــــــــ
گرافيك مناسب در كار ميتونه رابطه مناسبي با اون چيزي كه ما در ذهن داريم به بيننده القا ء بكنه.
وهر چقدر دقت ما در جايگزيني عناصر و استفاده به موقع از عناصر كم بشه نتيجه كار متفاوت خواهد بود. و نتيجه كار بر عكس وبي نتيجه مي ماند.

======== پيروز وپايدار باشيد ========

a Truth Seeking

Active Member
اين كه مسلمه عزيز.
درصد زيادي از تعقل و تصميم گيري نهايي شخص از نتايج بدست اومده از حواس بينايي اون منشاء مي شه.

rezatoofan

Member
دوستان سلام
استفاده از عناصر بصري و جايگيري كردن آن در صفحه بر اساس موضوع ونوع كاري كه انجام مي دهيد فرق مي كنه به طور مثال :صفحه آرايي كه در يك صفحه وب با صفحه آرايي در يك مجله (چاپي) تفاوت دارد. واين تفاوتها رو نوع ارايه ونوع انگيزه ارتباط با مخاطب بوجود مي آورد.
فضاي كه بوسيله چشم احساس مي شود در تاثير ترتيب قرار گيري عناصر در مقابل چشم مي باشد .

..............سربلند باشيد................

rezatoofan

Member
سلام
ــــــــــــــــــ

فتو شاپ قابليت هاي زيادي در زمينه كار و ويرايش تصوير در اختيار گرافيست قرار ميدهد شكل دهي و انتخاب ابزار مناسب مهم ترين قسمت استفاده از اين نرم افزار مي باشد.

موفق باشيد.

meh

Member
شما چرا تلگرافي حرف ميزني؟خب همه حرفات رو توي يه مقاله بگو استفاده كنيم

rezatoofan

Member
سلام
والا تلگرافي مي يان تو تاپيك تلگرافي جواب مي دن ماهم مثل بقيه حال مي كنيم لابد (شوخي ميكنم)

ارسال هاي من بر اساس مواردي هست كه در داخل انجمن به ذهنم مي رسه و تا الان به فكر ارسال مقاله واز اين طور چيز ها نبودم چون دستم در تايپ ضعيفه
بعدش هم دارم براي خودم فكر مي كنم كه شما اعضاي سايت در چه زمينه مي خواهيد حرف بزنيد.
لا اقل بگيد به چه سازي برقصيم اي به چشم تاپيست هم استخدام مي كنم.

rezatoofan

Member
سلام

در هر مرحله از كار اول بايد به ابزار احتياج داشته باشيد
2- اونو انتخاب كنيد
3- درست به كار ببنديد
4- از كار براي خودتون تعريف داشته باشيد.

rezatoofan

Member
من رضا هستم
دانشجو رشته گرافيك
سن 24
محل سكونت مشهد
----------------------------

جدیدترین ارسال ها

بالا