تابلوی رستوران دو سیب

parmo2357

Member
سلام به عزیزان,این طرح اولیه رو برای تابلوی یه رستوران درست کردم.:neutral:ممنون میشم در مورش نظر بدین.tnx

image-42D9_4BC21D3B.jpg

mrtnet

Member
سلام دوست عزیز

من چیزی به ذهنم نمیرسه بخوام ایراد بگیرم چون برای بنر دیگه بیشتر از کار کردن میشه گفت الکی هست فقط من خودم تا حالا چاپ بنر فلکسی نداشتم نمیدوم ولی بعید میدونم بتونه اون بک گراند کار قشنگ در بیاره باز دقیقتر ببپرس تا به مشکل نخوری ...

موفق و پیروز باشی

wild-mans

Member
سلام
طرحت قشنگه ولی اگه دوست داری به طرحهای آماده در این زمینه یه سری بزن واسه ایده گرفتن خیلی خوبن.
یا حق

western

Member
سلام

به نظرم بعنوان تابلو خیلی طرح خوبیه، یعنی رنگش طوریه که جلب توجه میکنه و در عین حال نسبتا سادست که باعث میشه سریع خونده بشه

ارادتمند - محمد آشتیانی

deamondisk

Member
سلام دوست عزیز قشنگ شده :)
بنظر من اگه از رنگهای قهو ای یا زرد و قرمز استفاده کنی بیشتر جواب میده (نظر شخصی)
آخه این رنگها آدم رو گرسنه میکنه ولی آبی آدم رو یر حال میکنه و به درد منوی صبحانه میخوره:green:
ناراحت نشیا طبق تجربه گفتم
موفق باشی دوست عزیز

بنده هم با رنگهاي اشتها بر انگيز موافقم
البته نه تا حد خز شدن كار ...
نكته بعدي
بنظرم يه تصوير از يكي از بهترين غذا ها (با dpi بالا ) استفاده كنيد
تا كار شكيل تر و ساده تر بشه
آماده دريافت ... هم سايزش خوبه فونتش رو عوض كن

پيروز باشيد

winsent

Banned
با سلام.
به نظر من برای سر در یک رستوران خوب نیست!
باید طرح شیک و جذابی باشه.
مثلا یک چیزی تو مایه های "آشپزباشی"
الان کار شما یک جورایی پسش پا افتاده و خز شده...!

parmo2357

Member
از همه دوستانی لطف کردن و نظز دادن ممنوم:rose:.من یادم رفته بود که بگم صاحب رستوران ترجیح داه که رنگ سبز یا آبی تو کار باشه و همچنین کار ساده باشه.راستی چرا آپلود سنتر فیل تر شده؟فکر کنم تا چند وقت دیگه گوگل رو هم باید با چیز شکن باز کنیم.:green:

آخرین ویرایش:

Momex

Member
سلام دوست عزیز کار خیلی خوبی شده موفق باشی!
اما وقتی چاپ بشه فک نکنم خوب در بیاد(البته تا اونجایی که من میدونم)
ولی کار خیلی قشنگی شده

سلام دوست عزیز طرح نسبتا خوبی شده همونجوری که دوستان عزیز هم گفتن باید از عکسهای بهتری استفاده کنید

چیزی که تو نت زیاده عکسهای متفاوت و با کیفیت غذاست

موفق باشید:rose:

سلام دوست عزیز
تبریک میگم کارت زیباست!
فقط 2 تا پیشنهاد داشتم!
1- اون حالت انعکاس شیشه ای که زیر عکسها گذاشتی رو حذف کن، چون معلوم نیست کارت تو چه بعدی قرار داره، فقط واسه زیبایی زدی ولی تو این کار جواب نمیده، چون عکسا مثل اینکه رو یه جایی چیده شدن!
2- outer glow سیبهای لوگوت رو حذف کن یا در کل سیبهاتو عوض کن چون یه جورین!!!
مخلصیم
موفق باشی

tebyaner

Member
این کار برای هدر سایت بهتره تا تابلوی رستوران
توی چاپ مطمئنی خوب در میاد؟
اون ایفکت دور سیب ها توی چاپ بغید میدونم خوب بشه

POP2

Member
سلام دوست عزیز و خسته نباشی در مورد کارت.

در مورد نظرات دوستان موافقم : در مورد فونت و رنگش وغیره
یه پیشنهاد: از اون آرم یا شکل آشپز سمت چپ استفاده کن و اون ایده خوبیه برات + نظرات دوستان

stan007

New Member
سلام به همه.من تازه یه واردم .و به عنوان یه تازه وارد خوشم اومد.اون مواردی که گفته شده رو هم انجام بده.انشاالله کامل میشه.
موفق باشی.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا