تابعي براي به دست آوردن اطلاعات در مورد يك تابع php

cazino86

New Member
سلام ...

آيا در php تابعي وجود داره كه در مورد يك تابع اطلاعاتي رو برگردونه ؟ مثلا توضيحات در مورد تابع،اينكه در چه نسخه اي از php كار ميكنه،ژارامتر هاش چين و ...

فرض كنيد اطلاعات فوق رو در مورد تابع echo ميخوام . آيا تابعي وجود داره در php كه اين اطلاعات رو به من بده ؟

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

نه دوست من تابعی وجود نداره که چنین اطلاعاتی رو بهتون برگردونه، اما:

1- اگه برای استفاده خودتون می خواین( به عنوان رفرنس که کنار دستتون باشه!) خب یه نسخه chm از documentation رو دانلود کنید. لینک

2- اگه برای استفاده توی کدتون میخواین ( مثلن دارید یه کدی آماده می کنید که کاربر می تونه تابع رو انتخاب کنه و اطلاعاتش رو توی سایتتون ببینه)، می تونید از ساب ورژن همون Documentation استفاده کنید لینک . به این صورت که شما برای هر تابع به یک فایل XML که حاوی اطلاعاتی در مورد اون هست دسترسی دارین و باقی ماجرا تفسیر کردن XML هست و ...

موفق باشین

cazino86

New Member
سلام...

chm رو خودم دارم اما نميدونم چطور بايد اطلاعات رو براي يك تابع خاص با كد نويسي ازش بيرون بكشم !

فرض كنيد براي echo چطور ميتونم به صفحه هاي كه در chm اطلاعات echo رو نوشته دسترسي داشته باشم ؟

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما

مورد شماره 2 که در ارسال قبلی توضیح دادم رو دوباره بخونید.

شما نباید(و نمی تونید!) چیزی از chm بیرون بکشید.

موفق باشید

cazino86

New Member
می تونید از ساب ورژن همون Documentation استفاده کنید لینک . به این صورت که شما برای هر تابع به یک فایل XML که حاوی اطلاعاتی در مورد اون هست دسترسی دارین و باقی ماجرا تفسیر کردن XML هست و ...

خوب دوست عزيز ميشه بگيد اين فايل xml كه اطلاعات توابع در داخلش قرار داره رو بايد از كجا دانلود كرد ؟

چطور ميتونم از ساب ور‍ن هاي همون chm استفاده كنم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا