بی نظیرترین وکتورهای دنیا - هر روز یک مجموعه جدید

robic

کاربر فعال
وکتور زیبای رویای چین

8bsrefso2hl0qxicb9wp.jpg

china_dream_1_by_mariannasm.zip با حجم 7.2 مگابایت

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
این صفحه ی آخر پرویوو هم دارن؟برای می باز نمیشن
6cdo7kg.gif

ممنون برای زحمتی که می کشین:rose:
ولی خوب یک بخش جداگانه برای وکتور مکتور داریم.اگر اونجا بزنین بیشتر تر استقبال میشه هوار تا:)
اگر خواستین بگین که این تاپیک رو هم بپسبونم سره اون.کلی بیشتر استقبال میشه.از ما گفتن :دی
راستی تورو خدا
4qse48y.gif
...سایز عکس در امضا حداکثر طول 500 و حداکثر عرض 100 می تونه داشته باشه.
4qse48y.gif
بیشتر از اون مجاز نیست.ممنون میشم ازتفاع عکس تون رو درست کنین
4qse48y.gif

باز هم ممنون برای تاپیک خوبتون^.^
موفق باشید
437984lwmc80u8xi.gif

robic

کاربر فعال
تاپیک ما منور شد به حضور ماندانا خانوم !!!! هوارررررررر!!!

این صفحه ی آخر پرویوو هم دارن؟برای می باز نمیشن
6cdo7kg.gif

ممنون برای زحمتی که می کشین:rose:
ولی خوب یک بخش جداگانه برای وکتور مکتور داریم.اگر اونجا بزنین بیشتر تر استقبال میشه هوار تا:)
اگر خواستین بگین که این تاپیک رو هم بپسبونم سره اون.کلی بیشتر استقبال میشه.از ما گفتن :دی
راستی تورو خدا
4qse48y.gif
...سایز عکس در امضا حداکثر طول 500 و حداکثر عرض 100 می تونه داشته باشه.
4qse48y.gif
بیشتر از اون مجاز نیست.ممنون میشم ازتفاع عکس تون رو درست کنین
4qse48y.gif

باز هم ممنون برای تاپیک خوبتون^.^
موفق باشید
437984lwmc80u8xi.gif

بابا دمتون گرم که اومدید و دعوت ما رو رد نکردید . در مورد مسائلی که گفتید موافقم کاملا زحمتشو بکشین البته اینجا یه حسنی داشت که همیشه اولین تاپیک توی گروه بود ، چون هر روز به روز میشه ولی نمی دونم شما می خواهید این تاپیک رو ادغام کنید یا منتقل کنید .... اگه اینو بگید منم تصمیم نهایی رو می گیرم

در مورد اون صفحات آخر باید بگم بله دارن - عکس با لینک خارجی هستن ، نمی دونم من که مشکلی ندیدم ولی باز چک کی کنم .

بازم ای ول که اومدی و منور کردی تاپیک ما رو - منتظر جواب هستم

آخرین ویرایش:

hyazdi

Active Member
سلام
مرسی از زحمتی که می کشی . این دو صفحه آخر واسه من پیریویو که نداره هیچ ، تمامش هم عکس اول این سایته http://qbrushes.com/
یعنی مثل صفحهای قبل نیست که کار وکتور باشه . همش براشه . آیا اشکالی جایی هست یا من نمی تونم عکسا رو پیدا کنم ؟

بازم مرسی از این کار قشنگت .

robic

کاربر فعال
سلام
مرسی از زحمتی که می کشی . این دو صفحه آخر واسه من پیریویو که نداره هیچ ، تمامش هم عکس اول این سایته http://qbrushes.com/
یعنی مثل صفحهای قبل نیست که کار وکتور باشه . همش براشه . آیا اشکالی جایی هست یا من نمی تونم عکسا رو پیدا کنم ؟

بازم مرسی از این کار قشنگت .

سلام دوست عزیز

یک مشکل کوچکی در لینک ها وجود داشت که حل شد . از توجه شما متشکریم.

آخرین ویرایش:

force

Member
سلام.....................لطف دارین..........قربان..................
من که نمیتونم به غیر از یکی بقیش رو ببینم نمیدونم چرا ولی همون یکی خودش کلی قشنگه....................

robic

کاربر فعال
رامین جان ، اگر مشکلی بود بگید تا حل کنیم !!!

سلام.....................لطف دارین..........قربان..................
من که نمیتونم به غیر از یکی بقیش رو ببینم نمیدونم چرا ولی همون یکی خودش کلی قشنگه....................

سلام رامینی ، راستش یه مشکلی توی لینک ها بود که حل شد ، حالا نمی دونم دقیق منظورت چیه ؟ اگه مشکل خاصی بود حتما بگو ، متاسفانه فکر می کنم خود سرور با بعضی از عکسهایی که از خارج سایت لینک می شن مشکل داره ، حالا نمی دونم باید بپرسیم از اهلش ، ولی از لحاظ درست بودن همشون تست شده هستن و درستند .

robic

کاربر فعال
وکتور های هنری زیبا - اثر هنری دستی ، تبدیل شده به وکتور

ao90bufhcnf2kic522mm.gif

e6zgifvj4c-zip با حجم 900 و خورده ای کیلو بایت

جدیدترین ارسال ها

بالا