بی تو اینجا همه در حبس ابد تبعیدند سال ها هجری و شمسی همه بی خورشیدند ... یاعلی:rose::rose:
majid_a95 Active Member Mar 19, 2012 #1 بی تو اینجا همه در حبس ابد تبعیدند سال ها هجری و شمسی همه بی خورشیدند ... یاعلی پیوست ها nvna8ht4gpuq0rgw8u92.jpg 698.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
AliReza Bahrami مدیر انجمن Mar 19, 2012 #2 مجيد جان طبق قوانين حتما بايد طرح پيوست شه ممنون ميشم اگر براي كارهاي بعدي رعايت كنيد با اجازتون من پيوست كردم
مجيد جان طبق قوانين حتما بايد طرح پيوست شه ممنون ميشم اگر براي كارهاي بعدي رعايت كنيد با اجازتون من پيوست كردم
majid_a95 Active Member Mar 19, 2012 #3 gilas گفت: مجيد جان طبق قوانين حتما بايد طرح پيوست شه ممنون ميشم اگر براي كارهاي بعدي رعايت كنيد با اجازتون من پيوست كردم کلیک کنید تا باز شود... پیوست کردم نمیشدددددد! منم ...درضمن نمیدونستم غیرقانونیه!!!!!!! معذرت ازین بابت و تشکر ازون بابت یاعلی
gilas گفت: مجيد جان طبق قوانين حتما بايد طرح پيوست شه ممنون ميشم اگر براي كارهاي بعدي رعايت كنيد با اجازتون من پيوست كردم کلیک کنید تا باز شود... پیوست کردم نمیشدددددد! منم ...درضمن نمیدونستم غیرقانونیه!!!!!!! معذرت ازین بابت و تشکر ازون بابت یاعلی