بیت کوین

saalek110

Well-Known Member
بیت کوین به نوعی نخستین بانک بدون دفتر و مقر جهان محسوب می‌شود. ارزش این پول مجازی در سال ۲۰۱۰ تنها ۰.۰۹ دلار بود اما با پیشرفت فناوری بلاک چین و مزایای بسیار بیت کوین نسبت به پول های کاغذی، این ارز توانست در نیمه مارس ۲۰۲۴ به اوج تاریخی جدیدی پس از ثبت رکورد ۶۹,۰۰۰ دلاری نوامبر ۲۰۲۱ دست یابد؛ چیزی نزدیک به ۷۴,۰۰۰ دلار!

saalek110

Well-Known Member
بیت کوین با نماد BTC در بازار ارزهای دیجیتال مورد معامله و خرید فروش قرار می‌گیرد و با توجه به شبکه اختصاصی بلاک چین آن، بیت کوین نوعی سکه یا کوین محسوب می‌شود. قدرتمندترین رمز ارز مجازی دنیای کریپتو توسط شخصی به نام ساتوشی ناکاموتو (Satoshi Nakamoto) خلق شد که هویت واقعی این شخص همچنان ناشناخته است.

بیت کوین دارای عرضه محدود به تعداد ۲۱ میلیون واحد سکه است که تا این لحظه دقیقا ۱۹,۷۳۷,۲۴۳ واحد آن استخراج شده و ۱,۲۶۲,۷۵۶ سکه باقیمانده نیز تا سال ۲۱۴۰ ماین خواهد شد.

بیت کوین، اولین و معروف‌ترین ارز دیجیتال، توسط فردی با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو معرفی شد. این ارز بر پایه فناوری بلاک‌چین ساخته شده است و امکان انجام تراکنش‌های امن و غیرمتمرکز را فراهم می‌کند. بیت کوین به عنوان یک دارایی دیجیتال، نه تنها به عنوان وسیله‌ای برای پرداخت، بلکه به عنوان یک سرمایه‌گذاری نیز مورد توجه قرار گرفته است.

ویژگی‌های کلیدی آن شامل محدودیت عرضه (21 میلیون واحد)، قابلیت انتقال سریع و هزینه‌های پایین تراکنش‌هاست. با توجه به نوسانات قیمت و رشد روزافزون پذیرش آن، بیت کوین به یکی از موضوعات جذاب در دنیای مالی تبدیل شده است.

saalek110

Well-Known Member
من یک بار حساب کردم نزدیک دو میلیون کارمزد انتقال بیت کوین است ، پس برای انتقال ۵ دلار اصلا نمی صرفه.
در حالی که برای ترون ، کارمزدش یک ترون یا حدود ده هزار تومن است.
و برای dogecoin و ریپل و لایت کوین هم ۲۰ تا ۳۰ هزار تومن است.

در سرعت انتقال هم ترون یک دقیقه ای منتقل میشه.
لایت کوین نیم ساعته.
بیت کوین که من تابحال منتقل نکردم ، ولی شنیدم چند روزه است.

میگن بیت کوین به رمز ارز پولدارها معروف است.

سالک: من خودم اهل کار با رمز ارز نیستم. فقط با رمزارزهای ارزون مثل ترون و dogecoin ، خریدهایم را انجام می دهم. با لایت کوین هم یک بار کار کرده ام ولی اکثر کارم با ترون بوده. با dogecoin دومین خریدم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا