بیاین بریم توی سایت مدیاچنس درخواست بدیم ورژن جدید برای بیلدر بسازن

بیلدر تو ویندوز های جدید درست کار نمی کنه چه بسا سیستم اونا رم خراب کنه
بین نرم افزارهای اتوران ساز یکی بیلدر خوب می شه توش فارس ی نوشت یکی هم ااتوپلی مدیا استودیو

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خود شرکت سازنده صراحتاً اعلام کرده که mmb یک محصول از رده خارج شده هست و نه توانایی و نه حتی علاقه ای برای توسعه ی این محصول وجود نداره.
به هرحال شما مختارید که درخواستتون رو مطرح کنید، اما گمان نمیکنم پاسخ مثبتی دریافت کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز بهتره بیخیال این موضوع بشید وقتی آپادانا با اون عضمتش در راهه چه کاریه به اونا بگیم برامون mmb رو توسعه بدن

من و بقیه دوستان منتظر هستیم تا جاوید عزیز هر چه زودتر آپادانا رو آماده و برای دانلود قرار بدن

انشالله که موفق باشن

mehionline

New Member
بیلدر تو ویندوز های جدید درست کار نمی کنه چه بسا سیستم اونا رم خراب کنه
بین نرم افزارهای اتوران ساز یکی بیلدر خوب می شه توش فارس ی نوشت یکی هم ااتوپلی مدیا استودیو
حرف ما ایرانیها هم گوش میکنن آخه ما تمام و کمال پول نرم افزارشونو میدیم و اصلا کرک شده استفاده نمیکنیم

Shahim

Active Member
دوست عزیز بهتره بیخیال این موضوع بشید وقتی آپادانا با اون عضمتش در راهه چه کاریه به اونا بگیم برامون mmb رو توسعه بدن

البته با توجه به عضمت نرم افزار و سنگینی کار خیلی وقت می بره تا بلند شه و بیاد توی اینترنت

ما که رفتیم گفتیم
نگید ما ایرانیم بگید ما از خودتونیم !!!!!!!!!!! حالا دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

amiralavi74

Member
همون طور که آقای nevercom فرمودند شرکت سازنده اعلام کرده که این نرم افزار دیگه توسعه داده نمیشه اما دوستان علاقه مند میتونن امتیاز و سورس کامل این برنامه رو با قیمتی نه چندان گزاف از شرکت خریده و اون رو به نام خودشون توسعه بدن
باتشکر

aidinMC

New Member
ما که رفتیم گفتیم
نگید ما ایرانیم بگید ما از خودتونیم !!!!!!!!!!! حالا دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
راستش این موضوع برام جالبه اگه براتون جواب فرستادن همینجا بنویسید تا ببینیم چی گفتن.. البته اگه جواب دادن...

سلام دوستان
من می خاستم برنامه نویسی رو از طریق بیلدر یاد بگیرم
اگه شما اساتید بیلدر در مورد این نرم افزار این طوری حرف میزنید و میگید از رده خارجه چون من سوالی رو پرسیده بودم که میخام برنامه نویسی رو شروع کنم
بچه ها گفتن بیلدر برات کافیه و من گفتم که می خام زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم که زبان مادر باشه و وقتی که خاستم زبان دیگه ای رو کار کنم راحت بتونم زبان جدید رو تجزیه و تحلیل کنم مثل برنامه فتوشاپ که اگه بلد باشی چون به برنامه مرجع هستش می تونی هر برنامه گرافیکی دیگه رو هم کار کنی مثل برنامه پینت ویندوز ولی بر عکسش نمیشه و من کتابش الکترونیکیش رو دانلود کردم ولی حالا میبینم بچه ها همه دارن مگین بیلدر از رده خارجه و ویندوز های بالاتر رو خراب میکنه سرتون رو در آوردن اگه این همه حرف میزنم به خاطر علاقه شدید من به برنامه نویسی و احتیاج من به اون هستلطفا لطفا راهنمایی کنید
ولی اساتید بیلدر به قولی من رو دعوا کردن

ParsiPax

New Member
خب آخه وقتی دیگه نمیخوانش چرا اوپن سورسش نمیکنن؟ نظرتون چیه پول بزاریم رو هم بخریمش و بعنوان یه نرم افزار برنامه نویسی (نه اتوران سازی) ایرانی توسعش بدیم؟

silvercover

کاربر متخصص
خب آخه وقتی دیگه نمیخوانش چرا اوپن سورسش نمیکنن؟ نظرتون چیه پول بزاریم رو هم بخریمش و بعنوان یه نرم افزار برنامه نویسی (نه اتوران سازی) ایرانی توسعش بدیم؟

چون داخلش از مجوزهای و کامپوننت های غیر رایگان استفاده شده و مثل ایران نیست که بیان یه برنامه با دلفی بنویسن و هزارتا کامپوننت پولی توش به کار رفته باشه و هر کاری خواستن باهاش
بکنن. به همین دلیل به صورت متن باز منتشرش نمی کنن.

ضمن اینکه کی می خاد توسعه اش بده؟ شما تصور می کنی اگر بخوان بفروشنش چند میفروشنش؟

جدیدترین ارسال ها

بالا