ghaffardorostan
Active Member
دوستان من، حتما تا به حال شما هم برای تعیین قیمت برای کارتون که برای شرکت و یا شخص یا ارگانی انجام دادید و زحمت بسیار کشیدید مشکل داشتید . چون همیشه برای براورد هزینه دقیق در ابتدا به کارفرما واقعا سخته و دقیقا نمیدونیم که چه رنج قیمتی باید برای کارهامون از قیبل نمای یک ساختمان و یا ساختن نمای داخل یک اتاق Interier و یا غرفه سازی ،مدلینگ ماشینهای صنعتی و همچنین در زمینه های دیگر چه فاکتورهایی باید در نظر بگیریم ؟
1-بر اساس متراژ مساحت فضا
2- بر اساس زمان کار بر روی طرح (که برای هر شخص متفاوت می باشد)
3- بر اساس عرف و نرم بازار
که نرم بازار رو هم مثل بقالی ها قربونش برم با هم تو یه جنس زمین تا آسمون تفاوت دارند
* نکته بعدی هم که خیلی مهمه اینه که نحوه دریافت وجه تون به چه صورته؟
اولا آیا اصلا قرارداد کتبی مینویسید و یا خیر شفاهی به موضوع فیصله میدید
دوما: آیا مقدار ی از وجه رو به عنوان پیش پرداخت باید دریافت کنیم و بقیه رو هم در دو یا سه نوبت دیگه ؟
دوستان امیدوارم با همفکری و استفاده از تجربه تمام دوستان بتونیم به یک الگو ویا یک منطقی جهت ارزش گذاری به کارهامون برسیم و با ارائه نمونه کاراهای حرفه ای مون حدود قیمت رو برای کارامون تایین کنیم تا در آینده برای کارهای ارزنده و هنرمندانه که زحمت بسیار برایشان می کشیم در تعیین قیمت افراط و یا تفریط نکنیم . من نمونه ازکارمو برای تعیین حدود قیمت (که میدونم یک ریالم نمی ارزه ) میذارم البته این کارو من سه الی چهار سال پیش انجام دادم و دویست هزار تومان از کارفرما گرفتم !! اینکار امروز تو چه قیمتیه
امیدوارم دوستان دیگر نیز با ارائه کاراهای قشنگشون به یک نتیجه جالب برسیم از تمام دوستان سپاسگزارم
1-بر اساس متراژ مساحت فضا
2- بر اساس زمان کار بر روی طرح (که برای هر شخص متفاوت می باشد)
3- بر اساس عرف و نرم بازار
که نرم بازار رو هم مثل بقالی ها قربونش برم با هم تو یه جنس زمین تا آسمون تفاوت دارند
* نکته بعدی هم که خیلی مهمه اینه که نحوه دریافت وجه تون به چه صورته؟
اولا آیا اصلا قرارداد کتبی مینویسید و یا خیر شفاهی به موضوع فیصله میدید
دوما: آیا مقدار ی از وجه رو به عنوان پیش پرداخت باید دریافت کنیم و بقیه رو هم در دو یا سه نوبت دیگه ؟
دوستان امیدوارم با همفکری و استفاده از تجربه تمام دوستان بتونیم به یک الگو ویا یک منطقی جهت ارزش گذاری به کارهامون برسیم و با ارائه نمونه کاراهای حرفه ای مون حدود قیمت رو برای کارامون تایین کنیم تا در آینده برای کارهای ارزنده و هنرمندانه که زحمت بسیار برایشان می کشیم در تعیین قیمت افراط و یا تفریط نکنیم . من نمونه ازکارمو برای تعیین حدود قیمت (که میدونم یک ریالم نمی ارزه ) میذارم البته این کارو من سه الی چهار سال پیش انجام دادم و دویست هزار تومان از کارفرما گرفتم !! اینکار امروز تو چه قیمتیه
امیدوارم دوستان دیگر نیز با ارائه کاراهای قشنگشون به یک نتیجه جالب برسیم از تمام دوستان سپاسگزارم