بیایم نمونه کارامونو قیمت بزاریم

ghaffardorostan

Active Member
دوستان من، حتما تا به حال شما هم برای تعیین قیمت برای کارتون که برای شرکت و یا شخص یا ارگانی انجام دادید و زحمت بسیار کشیدید مشکل داشتید . چون همیشه برای براورد هزینه دقیق در ابتدا به کارفرما واقعا سخته و دقیقا نمیدونیم که چه رنج قیمتی باید برای کارهامون از قیبل نمای یک ساختمان و یا ساختن نمای داخل یک اتاق Interier و یا غرفه سازی ،مدلینگ ماشینهای صنعتی و همچنین در زمینه های دیگر چه فاکتورهایی باید در نظر بگیریم ؟
1-بر اساس متراژ مساحت فضا
2- بر اساس زمان کار بر روی طرح (که برای هر شخص متفاوت می باشد)
3- بر اساس عرف و نرم بازار
که نرم بازار رو هم مثل بقالی ها قربونش برم با هم تو یه جنس زمین تا آسمون تفاوت دارند

* نکته بعدی هم که خیلی مهمه اینه که نحوه دریافت وجه تون به چه صورته؟

اولا آیا اصلا قرارداد کتبی مینویسید و یا خیر شفاهی به موضوع فیصله میدید
دوما: آیا مقدار ی از وجه رو به عنوان پیش پرداخت باید دریافت کنیم و بقیه رو هم در دو یا سه نوبت دیگه ؟

دوستان امیدوارم با همفکری و استفاده از تجربه تمام دوستان بتونیم به یک الگو ویا یک منطقی جهت ارزش گذاری به کارهامون برسیم و با ارائه نمونه کاراهای حرفه ای مون حدود قیمت رو برای کارامون تایین کنیم تا در آینده برای کارهای ارزنده و هنرمندانه که زحمت بسیار برایشان می کشیم در تعیین قیمت افراط و یا تفریط نکنیم . من نمونه ازکارمو برای تعیین حدود قیمت (که میدونم یک ریالم نمی ارزه :wink:) میذارم البته این کارو من سه الی چهار سال پیش انجام دادم و دویست هزار تومان از کارفرما گرفتم !! اینکار امروز تو چه قیمتیه
امیدوارم دوستان دیگر نیز با ارائه کاراهای قشنگشون به یک نتیجه جالب برسیم از تمام دوستان سپاسگزارم

roohollah

Banned
من توي فيلم رو ميگم، قيمت::)
نرم افزار+سخت افزار+ حقوق افراد +تكنولوژي ساخت+بقيه خرجها(اجاره + صدا گذاري و ...):)
بر حسب زمان حال(فرمول nبه توان(F=P(i+1)حساب مشه...:)
يعني پول در زمان آينده= پول در زمان حال*(نرخ تورم/0 + 1)به توان تعداد سال...:)
الان از امتحان مباني مهندسي(افتادم!!!)ميام:sad:
قرارداد با شفاهی به موضوع فیصله میدید
هرگز چنين اشتباهي نكن، حتي با برادرت هم كتبي قرارداد ببند و همه چيز رو مشخص كن، شرعيشم همينه:)
آیا مقدار ی از وجه رو به عنوان پیش پرداخت باید دریافت کنیم و بقیه رو هم در دو یا سه نوبت دیگه ؟
معولا آره:)

آخرین ویرایش:

ghaffardorostan

Active Member
ممنون روح ا.. جان از راهنماییت ولی در مورد مدلینگ اگر از خودت چیزی بعنوان کار انجام دادی با ذکر قیمت و ارائه نمونه راهنمائیمون کن ضمنا نمی دونم چرا در بالا نمونه کار خودم رو که اونهمه توضیح دادم پیوست نشده با عرض پوزش مجددا atach میکنم ضمنا از فرمولات هم راستش چیزی نفهمیدم :)

پیوست ها

• NEW_1-email.jpg
    NEW_1-email.jpg
    150.2 کیلوبایت · بازدیدها: 38

kianan

New Member
معیار دقیقی نمی تونی داشته باشی منم بر اساس تجربه قیمت می دم ولی بعضی وقتا زیاد نمی شه حدس درست زد چقدر کار می بره چون بستگی به وسواس و نظرات عجیب غریب کارفرما هم داره یعنی هی کارشو ممکنه بخواد تغییرات بده بهرحال منم یک نمونه کار گذاشتم که دو ماه پیش کشیدم و 400 تومان گرفتم ولی میدونم بعضی شرکتای مهندسی برای همین کارای 3دی در این حد پولای میلیونی میگیرن:shock:

پیوست ها

• south1-low.jpg
    south1-low.jpg
    460.1 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • south-east-low.jpg
    south-east-low.jpg
    430.7 کیلوبایت · بازدیدها: 26

ghaffardorostan

Active Member
ممنون Kianan عزیز من هم باهات هم عقیده ام
از دوستان و استادان عزیز توقع بیشتر برای همکاری در این تایپیک داشتم نمی دونم چرا دوستان دیگر هیچ پاسخ و نظری نمی دهند تا الان حدود 80 نفر مشاهده کننده داشتیم که اکثرا صاحب نظرند شرکت نکردند. ممنون میشم در گفتگو شرکت کنید

pesarenafetehro

New Member
كم لطفي ميكنن صاحب كارها

سلام
من به تازگي عضو انجمن شدم . متاسفانه من به علت نداشتن تجربه كافي هميشه قيمت رو به صاحب كارم ميسپرم. مثلا اگر يه كاري مثل كارهاي شما بزنم . مطمئنا 80000 تومن بايد به زور از طرف بگيرم . كه واقعا كمه.
منم موافقم كه يه مرجعي براي قيمت گذاري مشخص بشه ، كه ما ضرر نكنيم.
اين يك نمونه كاره منه كه بخاطرش فقط به من 30000 داده شده. آخه اين انصافه؟

پیوست ها

• darha.jpg
    darha.jpg
    485.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • balaye balkon.jpg
    balaye balkon.jpg
    128.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16

ghaffardorostan

Active Member
سلام دوست عزیز قبل از هر چیز ورود شما رو به سایت تیریک و خوش آمد میگم
دوست عزیز اگر همون اول قیمت رو با صاحب کار طی کنی صحیح تر بنظر می یادمگر اینکه احساس ضعف در انجام اون داشته باشی و بخوای خودت رو محک بزنی و پول برات اهمیتی نداشته باشه و صرفا بخوای کسب تجربه کرده باشی و یا به قولی مبتدی باشی و تازه وارد بازار شده باشی و نخوای کار از دستت بپره .
در غیر اینصورت هیچ صاحب کار با انصافی پیدا نمی کنی که درست به اندازه زحمتی که کشیدی پول بده
ضمنا در کاری که بالا ارائه کردی رو راست بگم یه مقدار کم کاری کردی یا شاید هم اینکه نخواستی بیشتر از هزینه ای که برات در نظر گرفتند روش کار کنی چون نور پردازیت و حجم سازی و متریالت هنوز جای کار داره
ولی در مجموع 30 تومن حتی برای auto cad این کار هم کمه بهر حال سعی کن با رنگ و لعاب بیشتر، کارت رو بهتر جلوه بدی
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا