بیاید با هم ادیوس یادبگیریم...

Peace Dove

Well-Known Member
نه عزیز
مشکل شما میدونی چیه؟؟
برید تو تنظیمات ادیوس
و قسمت playback
تیک playback
رو بردارید
همین
لطفا پست های اضافه نزنید.
شما 3 جا سوالتون رو پرسیدید. یک جا هم بسه

موفق باشید
سامان

karimipooririb

New Member
سلام
فکر میکنم مشکل از سخت افزار سیستم شما باشه . احتمالا سی پی یو یا رم شما پایینه
اما یه راه ساده دارید تا مشکل حل بشه
وقتی خواستید فیلم رو اجراکنید به جای اینکه پلی کنید کلید l رو بزنید مشکل تا حدودی حل میشه
سلام
وقتي شما افكتي يا هر گونه تغييري روي فايل موجود در ريل تايم داديد بايد اون رو رندر كنيد .
ميتونيد اول و آخر فايل رو با كليد I و o مشخص كرده بعد render area تا مشكل حل بشه .

lasar

New Member
در مورد ادیوس هر کی مشکل داره بیاد جلو
:)

هر سوالی در مورد ادیوس (تمام نسخه ها ) بپرسه :)

سلام
چطور تو ادیوس, دو تا سکانسو باهم مچ میکنن یعنی تو یه سکانس فیلم خامو میذارن و تو سکانس بعدی فیلم بطور خودکار میکس میشه؟
اگه آموزششو بذارین ممنون میشم

mnh40

Well-Known Member
سلام
چطور تو ادیوس, دو تا سکانسو باهم مچ میکنن یعنی تو یه سکانس فیلم خامو میذارن و تو سکانس بعدی فیلم بطور خودکار میکس میشه؟
اگه آموزششو بذارین ممنون میشم
سوالتو تو چند تایپیک مطرح کردی حتی تو همین تایپیک که برای چهار سال پیشه تا به جوابت برسی اگه قوانین انجمن رو نخوندی برو یکبار دیگه بخون و انجمن رو بهم نریز
در ضمن سوالت اصلا واضح نیست اینکه بطور خودکار میکس میشه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

lasar

New Member
سوالتو تو چند تایپیک مطرح کردی حتی تو همین تایپیک که برای چهار سال پیشه تا به جوابت برسی اگه قوانین انجمن رو نخوندی برو یکبار دیگه بخون و انجمن رو بهم نریز
در ضمن سوالت اصلا واضح نیست اینکه بطور خودکار میکس میشه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون به جواب نرسیدم به همه خبر دادم آخه برام مهمه
شاید این چیزی که میگم شما ندیده باشین
2 تا سکانسو باهم ربط میدن که وقتی تو یه سکانس فیلم خامو میذاری تو سکانس بعدی فیلم بطور کامل سینک میشه
مرسی

mnh40

Well-Known Member
اول اینکه بازم میگم باید یکبار دیگه بری قوانین سایت رو بخونی و فقط یکبار باید تایپیک ایجاد کنی دوم اینکه باید صبور باشی قرار نیست تا وقتی به جواب نرسیدی هی تایپیک ایجاد کنی سوم اینکه اینی که شما میگی برای شما مبتدی ها تازگی داره:) اگه شما سوالتون رو درست و واضح مطرح میکردید به جواب میرسیدید از این روش تو کلیپهای آماده استفاده میشه و اکثر کلیپ های آماده ادیوس به این طریق تنظیم میشه دوستان هم که تو تایپیک دیگه جوابتون رو دادن امیدوارم به جوابتون رسیده باشید:green:

lasar

New Member
اول اینکه بازم میگم باید یکبار دیگه بری قوانین سایت رو بخونی و فقط یکبار باید تایپیک ایجاد کنی دوم اینکه باید صبور باشی قرار نیست تا وقتی به جواب نرسیدی هی تایپیک ایجاد کنی سوم اینکه اینی که شما میگی برای شما مبتدی ها تازگی داره اگه شما سوالتون رو درست و واضح مطرح میکردید به جواب میرسیدید از این روش تو کلیپهای آماده استفاده میشه و اکثر کلیپ های آماده ادیوس به این طریق تنظیم میشه دوستان هم که تو تایپیک دیگه جوابتون رو دادن امیدوارم به جوابتون رسیده باشید

وای چقد خنده دار بود شکمم درد گرفت :)
حالا شما که مثلا حرفه ای هستین چرا کلاس میذاری:green:
موفق باشی داداش

auquelin14

New Member
سلام دوستان احتیاج به کمک دارم .....
من ادیوس روی سیستم ریختم اما هر فایلی که بهش میدم تو قسمت پرویو فقط صداش میاد و تصویر ندارم ....
کسی می دونه مشکل از کجاس؟؟؟؟

lasar

New Member
سلام دوستان احتیاج به کمک دارم .....
من ادیوس روی سیستم ریختم اما هر فایلی که بهش میدم تو قسمت پرویو فقط صداش میاد و تصویر ندارم ....
کسی می دونه مشکل از کجاس؟؟؟؟

سلام
شما اول فیلمتو تو قسمت Add , Bin کن بعد با زدم SHift+J میتونی فیلمتو بدون تصویر یا با تصویر بکشی تو تایم لاین بذاری
و با زدن SHift+K فیلمتو با صدا یا بدون صدا بکشی تو تایم لاین بذاری و ازش استفاده کنی.
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا