تغییرات فایل 1 بکگراند ویدیویی برای کلیپ عروس و داماد؟

series

New Member
دوستان من میخوام با پرده کروماکی فیلمبرداری کنم
واسه بگکراند طبیعت زیبا یا ساحل دریا و چیزایی که برای کلیپ عروس و داماد زیبا به نظر برسه باید از کجا تهیه کنم؟
البته میخوام بکگراند طبیعی باشه
چند تا سایت خارجی رفتم اما چیز جالب پیدا نکردم
اگه سایت خوبی واسه دانلود یا سایتی برای فروش به نظرتون میرسه بهم معرفی کنید

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز این کارها دیگه الان کاملا با عرض معذرت باید بگم خز که نه سوپر خز شده !!

ببین سعی کن تدوین عالی بزنی چرا می خوای با این زرق و برقا حواس مشتری رو پرت کنی من دوستانه اینا رو بهت میگم دنبال چیزی نباش که طرف میتونه با دانلود یا پول تهیه اش کنه

امیدوارم منظورمو اشتباه نگیری

سعی کن چیزی رو خلق کنی که خالقش تنها نو باشی من با پرده سبز خیلی کار میکنم اما هرگز به دنبال بک و اینا نمیرم سعی کن عمیق تر فکر کنی فقظ ظاهر داستانو و نگاه نکن

اما باز اگه قانه نشدی به این تاپیک سر بزن

آخرین ویرایش:

sajad_VFX

Member
سلام
من با نظر آقا سهیل موافقم
ولی اگه بازم نیاز داری میتونی به سایتهای نسل جوان مشهد سری بزنی
که همه چی داره و کلا نیازت رو برطرف میکنه
نسل جوان دات نت و نسل جوان دات کام

series

New Member
آقا سهیل من کارهای قدیمی شما رو دیدم که اون موقع آماتور بودید
کار جدید حالا هر موضوعی که حرفه ای کار کرده باشید رو نشون بدید
چون منظور شما رو متوجه نمیشم چه سبک کاری از نظر شما حرفه ای هست
درسته شما میرید باغ و جاهای طبیعی اما به چه صورت کار می کنید !!!

دوست عزیز این کارها دیگه الان کاملا با عرض معزرت باید بگم خز که نه سوپر خز شده !!

ببین سعی کن تدوین عالی بزنی چرا می خوای با این زرق و برقا حواس مشتری رو پرت کنی من دوستانه اینا رو بهت میگم دنبال چیزی نباش که طرف میتونه با دانلود یا پول تهیه اش کنه

امیدوارم منظورمو اشتباه نگیری

سعی کن چیزی رو خلق کنی که خالقش تنها نو باشی من با پرده سبز خیلی کار میکنم اما هرگز به دنبال بک و اینا نمیرم سعی کن عمیق ار فکر کنی فقظ ظاهر داستانوو نگاه نکن

اما باز اگه قانه نشدی به این تاپیک سر بزن

دوستان من میخوام با پرده کروماکی فیلمبرداری کنم
واسه بگکراند طبیعت زیبا یا ساحل دریا و چیزایی که برای کلیپ عروس و داماد زیبا به نظر برسه باید از کجا تهیه کنم؟
البته میخوام بکگراند طبیعی باشه
چند تا سایت خارجی رفتم اما چیز جالب پیدا نکردم
اگه سایت خوبی واسه دانلود یا سایتی برای فروش به نظرتون میرسه بهم معرفی کنید

از مجموعه های دیجیتال جویس استفاده کن.

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
کار جدید هم متاسفانه به دلیل اینکه مربوط به عروس و این چیز هاس نمیشه آپ کرد ولی یه کار یدر دست ساخت دارم که هر وقت بیکار میشم روش وقت میزارم

ببین اول دید سینمایی داشته باش - ویدئو زیاد ببین - تو تریلر های عروسی که تو نت هست تو کدومشون افکت از شرکت های معتبر دیدی مثل همین DJ - پس بدون فقط کسایی که احساس میکنن کارشون از بقیه بهتره سراغ این فایل ها می رن در واقع خودشون چیزی ندارند که مخاطب رو جذب کنه و میخوان این فایل ها اونا رو جذب کنه کاری که چنین فردی انجام میده به نظر من در حد Replace حالیشه از افتر ولا غیر

پس یاد بگیر فیلم برداری صحیح رو بدون انگیزه دوربینو بر ندار از عروس داماد فیلم نگیر حالا یا خودت یا هر کس دیگه

بدون چی قرار از آب در بیاد بعد رو همون فکرت هر چقدرم ساده اما رو همون فیلم برداری کن اینتطوری حداقل از سردرگمی در میای مشکل خیلی ها اینه که اول الله خدایی فیلم میگیرن بعد میگن تدوینگر بلد نیست تدوین خوب بزنه

دیگه از فایل آماده و اینا لطفا بیاید بیرون سعی کنین خودتون ایده بزنین و همونو اجرایی کنین دیگه واقعا بک و دیجیتال جویس و آرت بیتس فقط ظاهر قضیه هست و اصلا برگ برنده نیست همه دارند اینا رو همه اما فکر و دانش تو رو شاید همه نداشته باشن

پس رو اون وقت بزار تا موفق بشی و از این سردرگمی فایل و چی بزارم و اینا بیایی بیرون

Iverson

Active Member
بک دیگه مردم از ده فرمان سیسیل ب. دومیل دیدند تا جومانجی و...دیگه چندان لذت بخش نیست
افتر افکتز رو بیشتر برای جنبه کامپوزیت و اصلاح رنگ تمرین کن، پروژه آماده چیه...

آتلیه ها بیشتر به فکر خرجشون هستند، امثال سهیل عزیز کم نظیر هستند

جدیدترین ارسال ها

بالا