صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام التماس دعا
ALE Well-Known Member Dec 13, 2006 #1 صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام التماس دعا پیوست ها Ya-RezaSH1.jpg 113.2 کیلوبایت · بازدیدها: 32
memol_515 Active Member Dec 13, 2006 #2 من که جدآ خوشم اومد! ایرادی هم نمیبینم! خیلی قشنگه! خسته نباشی عزیز موفق باشی memol
hamid ir Well-Known Member Dec 13, 2006 #3 کار خوب و زیبایی شده فقط یه موردی اینکه در قسمت نور شما سمت چپ بالا د شده.خیلی صاف و تیز برش خورده
mashreghi Member Dec 13, 2006 #4 قشنگ و خوش رنگ . اما به نظرم شمسه پائین که رو ی شمع قرار گرفته یه کم ناجوره فکر کنم حذف یا جابجا باید بشه . و یه سوال مگر شهادت امام رضا نزدیکه .
قشنگ و خوش رنگ . اما به نظرم شمسه پائین که رو ی شمع قرار گرفته یه کم ناجوره فکر کنم حذف یا جابجا باید بشه . و یه سوال مگر شهادت امام رضا نزدیکه .
morsoltany Active Member Dec 13, 2006 #6 اقا دستت درد نکنه راستی دوستان من دارم یک سایت برای امام رضا می زنم با دامین emam-reza.net دوستانی که می تونن کمک کنن لطفا ایمیل بزنن [email protected]
اقا دستت درد نکنه راستی دوستان من دارم یک سایت برای امام رضا می زنم با دامین emam-reza.net دوستانی که می تونن کمک کنن لطفا ایمیل بزنن [email protected]
AMiR Active Member Dec 13, 2006 #7 زيباست ولي همون طور كه مشرقي گفت شمسه يجوري شده! فكر كنم بذاريش پشت شمع زيباتر ميشه آخرین ویرایش: Dec 13, 2006