بکاپ گیری از ابزار های فتوشاپ

Masoud-Studio

New Member
سلام دوستان
من میخواستم ویندوز سیستمم رو عوض کنم ولی با عوض کردن ویندوز همه ی براش ها ، اکشن ها و... رو که نصب کردم همه میپرن . خیلی هاشونو ندارم که دوباره نصب کنم
آیا راهی هست که از این ابزار ها کپی یا بکاپی گرفت تا بعد از نصب ویندوز ریستور کرد ؟؟

rrss

Active Member
دوست عزیز شما برای بک آپ گیری از براشها و اکشن و غیر ، میتونی به مسیر نصب فتوشاپت رفته و از پوشه پریستهای موجود در محل نصب فتوشاپت هر کدوم از گزینه ها رو که خواستی بکآپ بگیری
مثلا فتوشاپ بنده مسیر نصب پریستهاش اینجوریه D:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5\Presets

که در این پوشه هر کدوم از پوشه هایی رو که میخوای چه براش یا اکشن و غیره رو کپی کنی روی یه فلش مموری یا سی دی و بعد از نصب ویندوز جدید و فتوشاپ این فایلهای کپی شده رو بری دوباره به داخل پوشه پریستهای فتوشاپ جدید و هر کدام رو در داخل پوشه خودش پیست کنی ، مثلا براشها رو در داخل پوشه براش در پریستها کپی کنی و اکشن ها رو در داخل پوشه اکشن از پریستها کپی کنی و الخ

امیدوارم که تونسته باشم مطلب رو برسونم:)

Masoud-Studio

New Member
ممنون بابت پاسخ
به این مسیر رفتم اما تعداد انگشت شماری اکشن و براش موجود بود...
اکشن هایی که لود کردم من , تعدادشون از اینا بیشتر هست! به نظر میاد اینا اکشن های پیش فرض خود فتوشاپ باشن تا اکشن هایی که من لود کردم...

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
دوست عزیز شما وقتی که براش مورد نظرتون رو در داخل فتوشاپ لود میکنین ، از کدوم مسیر لود میکنین ، اگه براشهای مورد نظر در مسیر براش های فتوشاپتون نیستند احتمالا براشها رو در جای دیگه ای قرار دادین و در داخل فتوشاپ این براشها رو از اون مسیر لود میکنین طبق تصاویر پیوست زیر :
لذا دقت کنین که براشهای مورد نظرتون در داخل فتوشاپ از چه مسیری لود میشن ، و یا برای استفاده از این براش و اکشنها بصورت دستی در داخل فتوشاپ ، این فایلها رو از چه مسیری لود میکنین

پیوست ها

• brushes1.JPG
    brushes1.JPG
    100.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • brushes2.JPG
    brushes2.JPG
    124.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

Masoud-Studio

New Member
نه من براش هامو توی این مسیر قرار ندادم.... :دی
معمولا برای راحتی کار وقتی دانلود میکنم روی دسکتاپ قرار میدم و بعد لود میکنم...

mojitabaam

New Member
دوست عزیز از همون قسمت که لود میکنی یه قسمت هست sAVE BRUSHES میتونی تو یه جایی سیو کنی بعدا دوباره لود کنی

rrss

Active Member
الان که براش هارو توی فتوشاپ لود میکنی از روی دسکتاپ لود میکنین؟؟ یا نه از کجا ؟؟ میتونین از اونجا براش و اکشنهای دانلودیتون رو یافته وروی فلش مموری یا سی دی رایت کرده و بعدا دوباره در فتوشاپ لود کنین:)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا