بچه ها كمكم كنيد

melikaaa

New Member
سلام

بچه ها من تو موقعيت بدي هستم , ازتون كمك ميخوام

يكي يه راه حلي چيزي بزاره جلو پام تا بتونم مشكلمو حل كنم , زندگيم به خاطر مبلغ ناچيزي بهم ريخته !

شما اگه نياز فوري به 500 تومن پول داشتيد از كجا اين پولو جور ميكرديد ؟ من به هر كي رو زدم همه يه جوري گرفتارن . وامم از

هر جا بخوام بگيرم به اين زوديا نميدن . خودمم دانشجوام و حقوقي ندارم . ديگه فكرم به جايي نميرسه .. تورو خدا كمكم كنيد

نشد آخر اومدیم با IE بنویسیم
این فایر فاکس یه هم مارو از دانلود کردنش منصرف کرد
مجید آنلاین با فایر فاکس سه مشکل داره؟
بی خیال
یه حرفی میزنی آدم شاخش میشکنه, خب تابلوئه 500 هزار تومن
:sad:

melikaaa

New Member
500 تومن یا 500 هزار تومن ؟
نشد آخر اومدیم با IE بنویسیم
این فایر فاکس یه هم مارو از دانلود کردنش منصرف کرد
مجید آنلاین با فایر فاکس سه مشکل داره؟

يعني من اين تاپيكو زدم كه شما بياي مشكلات فايرفاكس رو برا من توضيح بدي !؟

نميدونم چرا ما ايرانيها همه چي رو به مسخره بازي ميگيريم ! مگه من با شما شوخي دارم كه ميگي 500 تومن يا 500 هزار تومن ؟

49.gif

Mandana

Active Member
کلن دانشجو ها یک وامی می تونن بگیرن بنام وام کارآفرینی.نمی دونم دارین یا نه.
من چند وقت پیش دیدم توی دانشگاه مون زده بودن.تا دو میلیون هم وام میده کار سختی هم نیست.شما هم احتمالن برای کار می خوای دیگه.غیر از اینه؟

امیدوارم که موفق باشی

آخرین ویرایش:

melikaaa

New Member
°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

کلن دانشجو ها یک وامی می تونن بگیرن بنام وام کارآفرینی.نمی دونم دارین یا نه.
من چند وقت پیش دیدم توی دانشگاه مون زده بودن.تا دو میلیون هم وام میده کار سختی هم نیست.شما هم احتمالن برای کار می خوای دیگه.غیر از اینه؟
ممنون از شما . نه اگه برا كار ميخواستم كه مشكلي نبود ! يه قسمتش برا شهريه دانشگامه كه چون هنوز ندادم واحدهاي اين ترمم داره حذف ميشه ! فردا اولين امتحانمه ولي چون شهريه ندادم نميتونم امتحان بدم !

شرايط وامي كه دانشگاه شما ميده چيه ؟ من ميتونم از دانشگاه شما وام بگيرم ؟ چقدر طول ميكشه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

_SaeedGh_

Member
°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

بهترین راه اینه که ... . اینجوری 100 هزار تومنش هم میره تو جیب خودتون. ثواب هم داره و 100% انسانیه. <-- ویرایش شده توسط _SaeedGh_
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
ممنون از شما . نه اگه برا كار ميخواستم كه مشكلي نبود ! يه قسمتش برا شهريه دانشگامه كه چون هنوز ندادم واحدهاي اين ترمم داره حذف ميشه ! فردا اولين امتحانمه ولي چون شهريه ندادم نميتونم امتحان بدم !

شرايط وامي كه دانشگاه شما ميده چيه ؟ من ميتونم از دانشگاه شما وام بگيرم ؟ چقدر طول ميكشه ؟
معمولن دانشگاه ها شهریه رو در صورتی که لازم باشه قسط بندی می کنند.فکر می کنم لازمه با رئیس دانشگاه صحبت کنید و موضوع رو باهاشون در میون بذارید
نه متاسفانه.البته خوده دانشگاهه ما وام نمی ده بلکه از واحد بزرگتری که دانشگاه های علمی کاربردی رو ساپورت می کنه وام رو به دانشجو میده.منهم والاه درخواست ندادم نمی دونم دیر می رسه یا زود.

می تونی تدرس خصوصی کنی، می تونی وام بگیری، می تونی شهریه رو قسط بندی کنی و هزاران راه دیگه

موفق باشی

آخرین ویرایش:

ellisa

Member
ببین دوست عزیز
اگه مبلغ بدهکاریت 370000 تومن هست طبق قانون حداقل باید 70 % اون رو پرداخت کنی تا کارت ورود به جلسه امتحان رو بهت بدن یعنی حدود 260000 تومن. ( البته من دانشگاه آزاد رو میگم.)
چرا از صندوق رفاه وام نگرفتی ؟
چرا با مسئول امور مالیتون صحبت نکردی تا ازش مهلت بگیری،بالاخره شما دلیلی برای عدم توانایی پرداخت شهریه ات داری که میتونه قانع کننده باشه ؟در ضمن دانشگاه براساس ضوابط و قوانینی به دانشجوهایی که استطاعت مالی ندارن کمک میکنه تا انجا که من میدونم از 100000 تومن به بالا براساس همون ضوابط و شرایط دانشجو بهش تخفیف میدن بر طبق بند 14 آئبن نامه مالی دانشگاه آزاد اسلامی ... ( منظورم شاگرد اولی یا تخفیف دو دانشجویی نیست.)
وام های دانشگاه طولانی مدت و کوتاه مدت همه جوره به همه میدن واسه ترم بعدت این کارو کن.مطمئن باش با صحبت و شرح شرایط و یه تعهد میتونی امتحاناتو بدی اما واسه وام چه از دانشگاه چه بانک اقدام کن.
تا انجایی که میدونم بعضی بانکها با ارائه مدارک دانشجویی به دانشجو وام میدن ؛ میتونی از این راه اقدام کنی . یه مراحعه ای کن ضرر نداره . اما در حال حاضر بهتر بدنبال یه بند پی بگردی ، کسی که تو دانشگاه حرفش سکه باشه و بتونه واست مهلت بگیره .
البته مطمئن باش دانشگاه باهات کنار میاد با مسئول آموزشتون صحبت کن الی الحساب واسه اینکه امتخانات رو از دست ندی .
موفق باشید

بالا