بچه ها بياييد PHP Nuke 7.3 Iran Portals رو free دانلود كنيد.....:|:|:|:|

نمي دونم چرا اينجوري شده ولي گفتم تا چيزي نشده بقيه دوستان هم از نوك جالب و توپ ايران پرتالز استفاده كنند:

اين سايت free گزاشتش:

http://www.tabasheer.com/

حال كنيد :lol:

f_mostafa_f

Active Member
بابا جون اينكه عضو ميشي وقتي لينك فعال كننده برات ميفرسته. وقتي روي لينك كليك ميكني يه جاي عجيب غريب ميبرتت.؟؟؟؟

a3m00n

Member
با درود
دوستان اگر کسی از دوستان توانست این نوک را دانلود کنه خبر بده من بعید میدونم کسی بتونه چون این فقط جنبه تبلیغات داره ولا غیر دوستان گرامی این نوک که این سایت فارسی کرده چند امکان اضافه داره که تمام دوستان میتوانند به راحتی آنها را جمع آوری و بر روی سایت خودتان نصب کنید اگر دوست داشتید بگوئید تا لینکها و اگر کمکی نیز خواستید در خدمت شما هستم :peace:

پیروز و سربلند باشید

narenj

Member
a3m00n گفت:
با درود
دوستان اگر کسی از دوستان توانست این نوک را دانلود کنه خبر بده من بعید میدونم کسی بتونه چون این فقط جنبه تبلیغات داره ولا غیر دوستان گرامی این نوک که این سایت فارسی کرده چند امکان اضافه داره که تمام دوستان میتوانند به راحتی آنها را جمع آوری و بر روی سایت خودتان نصب کنید اگر دوست داشتید بگوئید تا لینکها و اگر کمکی نیز خواستید در خدمت شما هستم :peace:

پیروز و سربلند باشید

من تونستم دانلود كنم :)

a3m00n

Member
با درود
دوست عزیز نارنج گرامی من هم مثل دوستمان f_mostafa_f به بانک اطلاعاتی سایت سازنده این نوک وصل میشه یعنی به ايران پرتالز و ارور میده اما به هر حال سپاس که عنوان کردید :oops:

پیروز و سر بلند باشید

a3m00n گفت:
با درود

پیروز و سربلند باشید

مگه سايت خودت از اين نوك نيست؟

a3m00n

Member
jacksixteen1987 گفت:
a3m00n گفت:
با درود

پیروز و سربلند باشید

مگه سايت خودت از اين نوك نيست؟

با درود

نه عزيزم من تمام قسمتهاي مختلفي که ميبينيد را خودم گرد اوری کردم اگر بخواهید دونه به دونه لینکهای که دریافت کردم به شما معرفی میکنم اگر رسیدید به این لینک یک سری بزنید تا حدی توضیح دادم http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?p=86194#86194

پیروز و سر بلند باشید :peace:

جدیدترین ارسال ها

بالا