بچه ها اینم یک انیمیشن دیگه که تازه ساختم- دانلود کنید و حالشو رو ببرید

نظر شما در مورد این انیمیشن چیست؟

• خوب

رای: 15 78.9%
  • بد

رای: 4 21.1%

• مجموع رای دهندگان
    19

امین تری دی

Active Member
سلام :)

این یک انیمیشن که حدود چهار الی پنج هفته ساختش طول کشید

متاسفانه فرصت این رو پبدا نکردم که کاملش کنم و فقط تونستم نصفش رو بسازم چند

تا عکس از خود انیمیش رو گزاشتم همچنین خود کارم رو خوب نگاه کنید و

نظرتون رو درباره

صدا گزاری

و

خود انیمیشن بدید ( البته این کار رو من با رزیلیشن 720.576 رندر کردم ولی برای اینکه بچه ها بتوند دانلود کنند

حجمش رو کم کردم )

ممنون امین

------------------

حجم 3 مگابایت:

http://www.sendspace.com/file/cujwsv

امین تری دی

Active Member
خب اینم چند تا عکس از این انیمیشن

Photo

در ضمن مدت این انیمیشن 3.30 ثانیه میباشد

پیوست ها

• Zambie.JPG
    Zambie.JPG
    25.1 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • Zambie (1).JPG
    Zambie (1).JPG
    58.9 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • Zambie (2).JPG
    Zambie (2).JPG
    34.7 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • Zambie (3).JPG
    Zambie (3).JPG
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Zambie (4).JPG
    Zambie (4).JPG
    21.7 کیلوبایت · بازدیدها: 42
کار زیبا و جالبی بود
خصوصا در استفاده از پارتیکل ها خیلی جالب کار کردی

راستی این لباسش رو چه جوری ساختی ؟
با ری اکتور یا دستی تکونش دادی؟

امین تری دی

Active Member
نه از Reactor استفاده کردم نه دستی تکون دادم بلکه از Cloth استفاده کردم
آره از پارتیکلهاهم زیاد استفاده کردم چون به جذابیت انیمیشن می افزاید

ممنون از نظری که دادی

hasan_m

Member
سلام امین
انیمیشن زیبا یی بود منتظر ادامش هستم و یک سوال چطوری میشه عمل ضربه خوردن یک شی رو به زمین ایجاد
کرد مثل موقعی که ما شینت با زمین برخورد کرد اگه کامل راهنمایی کنی ممنون میشم .
موفق باشی

Saeid Taheri

Active Member
امین جان ، محبت کن از این پش Animation رو هم داخل همون Gallery ثبت کن.
مرسی.

...

[MASOUD]

Active Member
آدماشو با poser درست كردي يا با خود تري دي مكس ولي خداييش كارت درسته درسته.......!

آخرین ویرایش:

امین تری دی

Active Member
راستش قبلا عادت داشتم که از کاراتر Poser استفاده کنم اما حالا دیگه اصلا این کار رو نمی کنم

اگه بکنم عذاب وجندان میگیرم میدونی چرا چون وقتی که خودم میتونم کاراکتر های خیلی خیلی توپ بسازم

دیگه دلیلی نداره از Poser استفاده کنم

[MASOUD]

Active Member
آموزشگاه خاصي رفتي ميتوني به من هم بگي فقط اسم آموزشگاه رو ببينم تو تهران داره يا نه.

امین تری دی

Active Member
نه آموزشگاه نرفتم:wink:

به صورتی تجربی یادگرفتم البته یکی از دوستامم کمکم کرد:)

آخرین ویرایش:
سلام :) خیلی جالب بود ... البته به نظرم چون از طرف دنیای غرب سوژه ها مثل سوژه شمان ، خیلی بهتره که ما هم فرهنگ خودمون رو ارائه کنیم که هیچکی تا حالا نساخته !

فکر کنم اگه یه مردی پیدا بشه این استعدادهائی که تو ایران هست جمع کنه دو تا دیزنی درست بشه :p حیف که این مرده پیدا نمیشه :D اصل موفقیت توی مدیریت و تشکیل گروهه ... چیزی که ما توش موندیم .

پیروز باشید ...:)

امین تری دی

Active Member
سلمان 313 گفت:
سلام :) خیلی جالب بود ... البته به نظرم چون از طرف دنیای غرب سوژه ها مثل سوژه شمان ، خیلی بهتره که ما هم فرهنگ خودمون رو ارائه کنیم که هیچکی تا حالا نساخته !

فکر کنم اگه یه مردی پیدا بشه این استعدادهائی که تو ایران هست جمع کنه دو تا دیزنی درست بشه :p حیف که این مرده پیدا نمیشه :D اصل موفقیت توی مدیریت و تشکیل گروهه ... چیزی که ما توش موندیم .

پیروز باشید ...:)
بله دیگه متاسفانه مشکل من و خیلی های دیگه هم همینه

احتیاج به کسی داریم که ما رو Support کنه

ehsan_3dmax

Active Member
salam
agha amin animatione besiar zibai sakhtid
be shoma tabrik migam
age to lighting va rendering ham tabahor peida konid dige karaton vaghean ali mishe
movaffagh bashid

امین تری دی گفت:
بله دیگه متاسفانه مشکل من و خیلی های دیگه هم همینه

احتیاج به کسی داریم که ما رو Support کنه

سلام
ساپورت که من نشستم و پیدا نشد بخاطر همین رفیم تو کار طراحی گرافیک و وب و وبهاستینگ که لا اقل پول دربیارم :p و بعد بنا بر اون پول کار انیمشن بکنم که البته دو سه سالی هست غرق شدم و اصلا انیمیشن رو کنار گذاشتم .

چند روز پیش تلویزیون داشت یک انیمیشن کوتاه پخش می کرد که جایزه گرفته بود ، کار شما هیچی از قابلیتهای فنی اون کم نداشت و فقط بیشتر روش کار شده بود ... ، البته بحث روی سناریوی خیلی زیبای اون بود که جلب توجه می کرد ... بهرحال اگر کار منسجمی بسازید و با سایتهای انیمیشن تماس بگیرید خیلی احتمالش زیاده که ساپورتتون بکنن ... بعضی وقتا یه کاری می کنید بی خبر از اونکه می تونه براتون هم اعتبار بیاره و هم درآمد . و من برای کار سینمائی نمونه دیدم که شخصی کارش رو میفرستاد برای سایتهای سینمائی و اونها قرارداد می بستن که اگر کاری موفق شد n درصد از نتیجه رو بگیرن و در ازای این n درصد تو کلی جشنواره اون کار رو شرکت می دادند ... و حتی اون شخص رو بارها دعوت کردند به فرانسه و آلمان که در جشنواره شرکت کنه. بنابراین فکر می کنم یخرده حرکت از طرف خود ما هم لازمه ... کار یک طرفه ، روابط عمومی هم یکطرف ... و اگر یک کدوم نباشه ، یعنی هیچی انجام نشده ...

من قبل از اینکه این جدیدا انیمیشن نساختم ، این حقایق رو نمی دونستم ولی اگر بسازم حتما از این راه هم پیگیر خواهم شد :)

parsun

Banned
salam
mer30 az kar ghashanget .. vali fekr mikonam mishod bishtar az in ha toye masael fai deghat mikardi .. ; rendering khobi nadashti. lighet khob nabod .textur fazat be mohit nemikord . karakterwt khob bod . anime karakteret jaleb nabod ... fekr mikonam age az endorf estefade mikardi behtar mod

جدیدترین ارسال ها

بالا