سلام دوست من
ممنون از آرمان و جاوید عزیز
(راستی آونگ جان من جسارت نکردم و نگفتم برای چه کسی میخواهین منظور من از "کی" زمان بود- یعنی چه زمانی؟ نه این که چه کسی!
زمان هم پرسیدم تا ببینم چقدر وقت دارم کلاسش رو بنویسم. که شما گفتین بدون اکشن باس باشه.
میدونم رفیق . من اونو گفتم که بدونید برای این کار هیچ زمانی لازم نیست و خیلی هم مهم نیست که کسی بشینه واسش کلاس بنویسه
بازم دوست داشتی می تونی انجام بدی چون این تاپیک تا ابد در انجمن هست و شاید بدرد یکی بخوره که حتما می خوره !!!
آرمان جان خسته نباشين حال ميکنم ميبينم اينقد فعالين و به فکر انجمن.
يه روش ساده هم من ميگم که طبيعي تر به نظر مياد:واسه اينکار اولا با فتوشاپ به يه ابجکت که کل صفحه رو پوشونده يه پترن ميديم پترن ذره اي(که تو انجمن فتوشاپ پره انواعش).که سايز ذره ها که لامپpحساب ميشن هم تو دستتونه.بعد مياين دو تا نسخه از اين تصوير که تو فتوشاپ ساختين سيو ميکنين يکي قرمزواسه چراغ روشن يکي سياه واسه خاموش.بعد اين دوتا تصوير رو ايمپورت ميکنين تو فلش قرمزه رو ميندازين پايين و يه لايه بالاتر متننون که ميخواين نمايش بده.بعد با يه فريم ريت پايين حرکت لايه بالايي يعني متنتو درست ميکني تا مثل واقعي به نظر بياد در اخر هم لايه بالايي رو رو پاييني ماسک ميکنين.براي افکت نوري هم ميتونين از فيلتر adjust colotاستفاده کنين.که صفحه پشتتون واقعي تر بنظر برسه.
جاوید جان والا من این روشو یک باز تست کردم البته توی خود فلش تمام این چیز های رو طراحی کردم ولی موقع رندر فلش هی ارور میداد
دیگه سمت فتوشاپ نرفتم تونستی یه نمونه از چیزی که میگی رو اینجا بزار ببینیم طبیعی بودنش تا چه حدی هست .
بازم ممنون از همه دوستان
موفق باشید