mosii-online
Member
من به خودم جرات میدم و عکسی که از خود آقا مجید تو ذهنم داشتم تو این چند سال فعالیتم تو اینجا میزارم.

من به خودم جرات میدم و عکسی که از خود آقا مجید تو ذهنم داشتم تو این چند سال فعالیتم تو اینجا میزارم.
راستی این عرفان رو تو مدرسه زنگ عربی کشیدم!!!
![]()
![]()
مرثی عزیزم.پیشاپیش بن شدنت رو تبریک می گم
چیکار کنیم دیگه دسش داریم اینکارارو میکنیم.حالا ببین می تونی یه کاری بکنی که آقا مجید بیاد جممون کنه توی کوچه بتکونتمون یا نه!
ماندانا کم بود حالا نوبت مجید رسید حتما فردا می خوای سیگارم بکشی ! :دی.
حالا بیا و خوبی کن! سایت درست کن مثل دسته ی گل این همه براش زحمت بکش آخر سرم اینطوری جواب آدم رو می دن. :دی
می گم بچه ها راستی میشه از روی کانکشن یه نفر آدرس خونش رو پیدا کرد؟!؟
اگر میشه بگید که من دیگه کانکت نشم! :دی(نه نمیشه).
اونا ممکنه بن بشن ولی من که نمیشم چون قوه تخیلم بالاست بنظرم عکس شبیه داش مجی آنلاینه فکر کنم.ببین من چه موقع این حرف رو گفتم ...
فردا میای توی فروم میبینی ....
عرفان - پَر ....
سامان - پَر ....
حمید - پَر ....
دیو - پَر ....
من همین الان سر دسته رو لو بدم که فردا, پس فردا توی مجازاتم تخفیف بدن... آقا این سعید د و دیو سرکرده این باند هستن !!!
قصر در رفتیاوه اوه پس خوب شد من زودتر در رفتم از اين تاپیک
من همین الان سر دسته رو لو بدم که فردا, پس فردا توی مجازاتم تخفیف بدن... آقا این سعید د و دیو سرکرده این باند هستن !!!
ولی خدارو شکر که اسمم توی لیست سیا نیستعرفان - پَر ....
سامان - پَر ....
حمید - پَر ....
دیو - پَر ....
آخرش هم میدونستم همه می فهمن!
من هی بهش گفتم منو ننداز جلو!
این منو اغفال کرد! <<رضا>>
به جون خودم من همکاری می کنم!!!
ولی خدارو شکر که اسمم توی لیست سیا نیست
آقا اینو چطوره بزارن تو تاپ گالری با اسم مجید انلاین؟من به خودم جرات میدم و عکسی که از خود آقا مجید تو ذهنم داشتم تو این چند سال فعالیتم تو اینجا میزارم.
![]()
اون وقته که مجید هر جایی هم که باشی میاد خفت میکنهآقا اینو چطوره بزارن تو تاپ گالری با اسم مجید انلاین؟
شما ها که تبعید میشین .... ببین سعید آشی هست که تو ریختی توی کاسه بچه ها ... روغنش هم مجید برات اندازه گیری میکنه
سلام.
من به خودم فشار آوردم و برای تخفیف مجازاتم این رو به هزار و یک بدبختی زدم.
با موس کشیدمش و رنگشم که دیگه معلومه چقدر بد شده.
تا همین جا هم از دی وی دی فوتوشاپ تاپ سکرت یاد گرفتم.
حالا قول بدید که پول بذارید برام یه قلم نوری بخرید و یه اسکنر و ... :دی.
این ماندانا در خیال منه:
جسور - با مزه - ملایم - هنرمند - میک آپ آرتیست و در نتیجه خوش آرایش.
رنگ صولتی هم که همه می دونن دوست داره.
پی گیر و علاقه مند و ....
![]()
سپاس.
بدرود.