بچه های بازار هاستینگ را بهتر بشناسیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsanch

Active Member
یه روز که داشتیم طبق معمول کارای پشتیبانی مشتریان را انجام میدادیم یهو یه ایمیل دیدیم رسیده از datahost.ir ... بقیه ماجرا را در زیر مشاهده میکنید ....
khodet behtar mifahmi . belakhare chon be moshtarie man marboot mishe nemikham ziad tozih bedam . be zendegit beres . agaram kheyli mohemme hamoon ye jaye doge bepors
----- Original Message -----
From: Persian DOT Support Center
To: 'DataHost'
Sent: Saturday, July 26, 2008 4:03 AM
Subject: RE: fosh

Shoma nagofti manzooret chie az in email ? too email javab midi ya jaye dige beporsam ?

From: DataHost [mailto:[email protected]]
Sent: 1387/03/31 09:04 AM
To: Persian DOT Support Center
Subject: Re: fosh

na ba shoma dargiri daram . be zendegit beres mozahem nasho
----- Original Message -----
From: Persian DOT Support Center
To: 'DataHost'
Sent: Friday, July 25, 2008 2:24 AM
Subject: RE: fosh

Shoma khod dargiri darid ?

From: DataHost [mailto:[email protected]]
Sent: 1387/03/31 01:13 AM
To: support persian dot.ir
Subject: fosh

babate ;)

بدون شرح...
نمیدونم چرا بابا ها به بچه هاشون پول تو جیبی نمیدن که بچه ها مجبور میشن بیان هاست بفروشن!

آخرین ویرایش:

mehran3600

New Member
نمیدونم چرا بابا ها به بچه هاشون پول تو جیبی نمیدن که بچه ها مجبور میشن بیان هاست بفروشن!
شدید موافقم
در ضمن چی میگمند خودشون جوابشون چیی؟
و منظور ار بچه های بازار هاستینگ یعنی بچه های یا بچه های ی؟

ehsanch

Active Member
با اینکه اومده خونده ولی جوابی نداشته بده ... امیدوار بودم اینجا جواب بگیریم... چون این جور مسائل برامون عادی نیست و نمیتونیم درک کنیم...

البته من یه حدسایی میزنم که چرا این کارو کرده... اگه نیومد جواب بده اینجا میگم که بدونین مردم با چه اطلاعاتی میرن هاستینگ میزنن...

آخرین ویرایش:

sepehr10

Banned
خب من اين تاپيك رو ديده بودم ولي كلا اصلا ارزشي واسه اينجور مسخره بازي ها و فردي كه اين تاپيك رو باز كرده قائل نميشم .
خب اول بايد داستان رو بگم . اين يارو به مشتري ما دومين آشغال داده . مشتري ما هم مشكل دي ان اس داشتند . حالا مشكلشون چي بود ؟ اين بود كه بعد يك هفته هنوز دومينشون خيلي جاها از كش نيامده بود بيرون . پس طبيعتا يه سري مشكلاتي هم با سايتشون خواهند داشت . مشكل رو به من گفتند دليلش رو گفتم و گفتم مراجعه كنيد به ثبت كننده دامين . به ايشون مراجعه كردند كم آوردند گفتند هاستينگ شما نفهمه و شما رو از سرش باز كرده و فرستاده پيش ما و هيچ اطلاعاتي نداره و از اين شر و ور ها ...
حالا من مشتريمون رو توجيه كردم . اگرم واسم اهميت ميداشت حتما دعوتش ميكردم اينجا جواب بده . مشكلشم با ثبت يك دامنه خوب حل كردم . پس از اون بخاطر توهيناتي كه اين يارو به من كرد بهش ايميل زدم گفتم باباته . مختصر و مفيد . ايشون هم بهشون بر خورد و از فرط استيصال به اينجا مراجعه كردند ...

و اما در مورد پول تو جيبي . بد نيست يه كمي تحقيق كنيد در مورد فاميل سرفرازي . بد نتيجه گيري كنيد كي واسه كمبود پول تو جيبي ميره هاستينگ ميزنه . متاسفم به اينجور حرف ها متوصل ميشيد .

حالا هم بگم حوصله اينجور بچه بازي ها رو ندارم . حوصله جواب دادن هم ندارم كسي مشكلي داره بهم زنگ بزنه . وقتمو با ارزش تر از اين ميدونم كه با چنين افرادي صحبت كنم .

روز همگي دوستان خوش ...

mehran3600

New Member
خب من اين تاپيك رو ديده بودم ولي كلا اصلا ارزشي واسه اينجور مسخره بازي ها و فردي كه اين تاپيك رو باز كرده قائل نميشم .
جالب بود من خندیدم
. اين يارو به مشتري ما دومين آشغال داده .
توی دوران زندگیم یعنی از بدو تولدم تا حالا همچین جمله ای رو ندیده بودم و نشنیده بودم
دامین آشغال؟ مثل اینه که بگش سرعت دامین من پایینه وای خدای من توبه
. مشتري ما هم مشكل دي ان اس داشتند .
تا اونجایی که من اطلاع دارم رجیستراتور کلفت مشتری نیست براش دی ان اس عوض کنه
حالا مشكلشون چي بود ؟ اين بود كه بعد يك هفته هنوز دومينشون خيلي جاها از كش نيامده بود بيرون .
این ربطی به رجیستراتور نداره تا اونجایی که من اطلاع دارم.
. مشكلشم با ثبت يك دامنه خوب حل كردم .
بازم خندیدم باحال بود
و اما در مورد پول تو جيبي . بد نيست يه كمي تحقيق كنيد در مورد فاميل سرفرازي . بد نتيجه گيري كنيد كي واسه كمبود پول تو جيبي ميره هاستينگ ميزنه . متاسفم به اينجور حرف ها متوصل ميشيد .
اگه پسر هر کی باشید نباید با یه شغل یه جامعه بازی کنید

حالا هم بگم حوصله اينجور بچه بازي ها رو ندارم . حوصله جواب دادن هم ندارم كسي مشكلي داره بهم زنگ بزنه . وقتمو با ارزش تر از اين ميدونم كه با چنين افرادي صحبت كنم .
شما که اینقدر وقتدون براتون مهمه چرا میاند هاست میفروشید؟
واقعا که بابا بو جمعش کن من کاری به دعوا شماها ندارم ولی این پست تو خیلی مسخره بود هرکی ببینه میفهمه بچه ایی

sepehr10

Banned
اول يه سوال چرا تعداد پست هاتون اينقدر كمه ؟
دوم اينكه انشاالله هميشه بخندي .
سوم اينكه ميشه بگي پس مشكل اينكه يه دومين بعد يه هفته از كش نمياد بيرون به چي مربوط ميشه ؟ به اسم دومين :d ?
چهارم اينكه من نگفتم تغيير دي ان اس وظيفه كسي هست كه رجيستر كرده ولي حل مشكلات مربوط به دومين مربوط بهش ميشه . چرا مشكل دوست ما با ثبت يه دومين از دايركت آي حل شد ؟ و يه روزه از كش خارج شد ؟
منم تابحال كه با كار مردم بازي نكردم . اول يه مشتري ناراضي گير بيارين بعد اين وصله رو بچسبونيد .
وقتم برام مهمه چون وقتمو صرف مشتريام و كيفيتم ميكنم نه كل كل با افراد ...

PadinaWebGroup

Active Member
اين جور بحث ها در فروم خلافه !

درضمن بهتره اين طور بحث هاي بچه گانه را ادامه نديد !‌
همه ميدونه كه الان هاستينگ مثل رپرا زياد شده !

موفق باشيد.

ehsanch

Active Member
خب البته ارزش آدما به شخصیتشونه و از شخصیت شما که ایمیل میزنید با سابجکت "فحش" و توش مینویسید باباته هیچ انتظاری نمیره.
خب اول بايد داستان رو بگم . اين يارو به مشتري ما دومين آشغال داده .
واقعا خنده داره. عجیب نیست ولی از شما. دامین آشغال چیه دیگه آقای مدیر هاستینگ. دامین از دایرکتی ثبت کردیم براشون. یعنی خود مشتری که از مشتریای پر و پا قرص ما هم هست رفته آنلاین ثبت کرده.
مشتري ما هم مشكل دي ان اس داشتند .حالا مشكلشون چي بود ؟ اين بود كه بعد يك هفته هنوز دومينشون خيلي جاها از كش نيامده بود بيرون .
چیزی که مربوط به دامین میشه یه NameServer هست که ست باید بشه. اما این کافی نیست وطرف هاست هم باید کارهایی بشه. منتها چون ایشون نمیدونستند مشکل چیه ارجاع دادند به ما.
پس طبيعتا يه سري مشكلاتي هم با سايتشون خواهند داشت . مشكل رو به من گفتند دليلش رو گفتم و گفتم مراجعه كنيد به ثبت كننده دامين .
همون دیگه. نمیدونند ارجاع دادند به ثبت کننده دامین. آخه چه ربطی داره من نمیدونم. دی ان اس هاشون صحیح ست شده بود و در Root Server ها هم همون چیز صحیح را نشان میداد.
به ايشون مراجعه كردند كم آوردند گفتند هاستينگ شما نفهمه و شما رو از سرش باز كرده و فرستاده پيش ما و هيچ اطلاعاتي نداره و از اين شر و ور ها ...
اولا که ما بی تربیت نیستیم مثل شما. گفتیم هاستینگتون نمیدونه باید چیکار کنه. ولی خب اگه همون که میگید نبودید ارجا نمیدادید و مشتری را نمیپیچوندید.
حالا من مشتريمون رو توجيه كردم . اگرم واسم اهميت ميداشت حتما دعوتش ميكردم اينجا جواب بده . مشكلشم با ثبت يك دامنه خوب حل كردم . پس از اون بخاطر توهيناتي كه اين يارو به من كرد بهش ايميل زدم گفتم باباته . مختصر و مفيد . ايشون هم بهشون بر خورد و از فرط استيصال به اينجا مراجعه كردند ...
در اینجا توجیه کردم = پیچوندم . چون توجیه کردن نداره باید مشکلشو حل کنید.
قابل توجه دوستان ... دامین خوب یعنی دامین جدید که کش نشده باشه!
مسلما واسه شما اهمیت نداره که یه توهینی میکنید و میرید. بعدشم ما توهینی به شما نکردیم و اصلا به قول شما افتضاح آشنایی با شما رو نداشتیم. بدون مقدمه ایمیل زده که باباته (چون وقتش طلاست و اهمیت نداره این چیزا براش).
بله ... ما بهمون بر میخوره. چون با مردم طوری برخورد میکنیم که اینجوری باهامون حرف نزنند و مثل شما این طور حرف زدن برامون عادی نیست. البته درست میگید.. از فرط استیصال اینجا گفتم چون تو ایمیل که شما منت بر سر ما ننهادید و جواب ندادید.
پس واسه سرگرمی و اینکه احساس بزرگی کنید از این کارا میکنید ... درسته ؟ پسرم باید بری باشگاه... استخر... پارک... این کارا که واسه تفریح نیست. واسه همینه که ما رو لایق جواب دادن نمیدونستید ارباب ؟
مرسی که با وجود کمبود حوصله اینو جواب ها رو دادید. واقعا معلومه که شما اعصاب و روان درست و حسابی ندارید. نه دوست عزیز کسی با شما مشکل نداره شمایید که ایمیل زدید و توهین کردید.

روز همگي دوستان خوش ...
شب شمام خوش.

اول يه سوال چرا تعداد پست هاتون اينقدر كمه ؟
ا... شمایید باز... صبح بخیر.. حوصلتون جا اومد ؟
سوم اينكه ميشه بگي پس مشكل اينكه يه دومين بعد يه هفته از كش نمياد بيرون به چي مربوط ميشه ؟ به اسم دومين :d ?
ببینید وقتی شما چیزی از NS record نمیدونید مشکل را گردن کش نندازید. من همون موقع که مشتری گفت متوجه شدم که مشکل از کجاست. منتها این وظیفه هاستینگه که مشکلو حل کنه. و چون هاستینگ دوست داشته که مشکل را بندازه گردن دومین متوجه شدم که نمیخواد حل کنه. واسه همین راهنماییتون نکردم.
چهارم اينكه من نگفتم تغيير دي ان اس وظيفه كسي هست كه رجيستر كرده ولي حل مشكلات مربوط به دومين مربوط بهش ميشه
اولا که وظیفه نیست. ما کنترل پنل دادیم به همه مشتریا و خودشون این کارا میکنند . اگرم کسی بلد نباشه با پشتیبانی تماس میگیره و براش انجام میدیم.
مشکلات دامین ؟ دامین اگه از جای معتبر ثبت بشه مشکلی نداره. این عبارت مشکلات دامین را هم امثال شما در میارند واسه پیچوندن مشتریای بدبختشون.
چرا مشكل دوست ما با ثبت يه دومين از دايركت آي حل شد ؟ و يه روزه از كش خارج شد ؟
دوست عزیز دامین قبلیشون هم از دایرکتی ثبت شده بود :wink: .. از کی تا حالا دامین جدیدالثبت هم کش میشه که بخواد یه روزه خارج شه ؟

والا چاره دیگه ای واسه ما نمونده بود که بفهمیم هدف این آقای محترم از توهیناشون چی بوده. من عذر میخوام بخاطر مطرح کردن این بحث اینجا . البته بدم نیست که یکم دوستان آشنا شند با هم.

البته ما الان بحثمون سر زیاد شدن هاستینگا نیست. سر سواد و فرهنگشونه.

مدیران گرامی میتونند این مبحث را قفل کنند. بحث تموم شد.

آخرین ویرایش:
بله اقا این جور حرف ها در فرم مجاز نیست با ایشون کاملا موافقم
در ضمن ما درایم توی این بخش در مورد این موضوعات صحبت می کنیم شما هم می تونید تشریف بیارید حرف بزنیم اما لطف بفرمایید با دعوا نیاین و اون تاپیک رو هم خراب نکنید تا به نتیجه برسیم چون واسه خیلی ها مهمه ممنونتون میشم

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=101039

درضمن بهتره اين طور بحث هاي بچه گانه را ادامه نديد !‌

موفق باشيد.

Adobeswf

New Member
مشتري

من همون مشتري هستم كه سرش دعواس
نتوستم پسوردمو بازيابي كنم با اين يوزر اومدم.

من دومينمو دو سال پيش روي سايت آقاوي چاوشي ثبت كردم
اين دومين در زماني كه ريسلر بودم روي يك آي پي ديگه بود
اما الان كه vps گرفتم آي پيشو عوض كردم
متاسفانه به دلايلي كه به دليل بي سوادي نمي دونم علتش چيه آي پي قبلي توي كش موند

اين موضوع رو به آقاي چاوشي گفتم اما مثل اينكه منظورمو بد رسوندم و ايشون فكر كردن من مشكل هاست دارم
راستش اطلاعات شخصي من كمه
به هر حال آقاي چاوشي هم گفتن مشكل از هاسته
و اينجا بود كه من به عنوان مقصر وارد ماجرا شدم
به آقاي سرفرازي گفتم كه آقاي چاوشي چند تا فحشتون داده كه سانسورش كردم و شكلك معروف : D رو هم گذاشتم ولي اين شكلك تو ميل ديگه جواب نمي ده

خلاصه قضيه با ثبت يك دومين ديگه حل شد.
همشم تقصير من بود كه نتونستم منظورمو درست به اين دو بزرگوار برسونم.

و ديديد كه همش يه سوتفاهم بود.

من تا سه سال پيش با آقاي چاوشي كار مي كردم واقعا كارشون خوب بود
الانم با آقاي سرفرازي كار مي كنم و به نظرم بهترين هاستينگي هستند كه شخصا مي تونم باهاشون كار كنم.

خودم هم با خريد vps هاستينگ زدم ولي نه براي فروش گسترده بلكه يه سري مشتري خاص خودمو دارم كه پول vps هم در نمي آد
فقط براي ارائه ي خدمات به آشناهام دارم اين كارو مي كنم.

واقعا به نظرم حيفه كه بخوايم سر يه سوتفاهم ساده اينجا جدل كنيم.
رقابت اصلي دو تا هاستينگ تو فاروم مجيد آنلاين نيست.

اين بحثا هم فايده اي نداره. سر همين بحثا و پاسگاري من بين دو تا شركت معتبر كه درست نيست اسمشونو بيارم من يه دومين به نام con.ir رو از دست دادم.
ضرر اين بحثا رو ما مشتريا مي كشيم.

تازه
همين الان كه دارم اين متنو مي نويسم بايد برم با مدير isp هم دعوا كنم كه چرا اينقدر كشش بالاست..چرا سرعتش مي خوابه...چرا....
الان ميلم خشكش زده.ميل بهش نمي رسه.نصف سايت ها باز نمي شه.هميشه شبا اين مشكلا رو دارم.

فقط سي پنل و امثال اينا نيستن كه سنگ جلو پاي ما ايرانيا مي اندازن
خودمون هم تقصير كاريم.

منظورم به هيچكس نبود.
بازم معزرت اگه پرگويي كردم يا به كسي برخورد

آخرین ویرایش:

ehsanch

Active Member
آقای تشکری پس شما الکی به ایشون گفتید که فحش دادند ؟ یعنی شوخی کردید باهاش ؟ یعنی بابت یه شوخی ایشون به ما توهین کردند ؟ متاسفم!

در مورد دامین هم عرض کنم که هیچ جا دامین 1 هفته کش نمیشه. منتها اشتباهی که اکثر هاستینگا میکنن هنگام ترنسفر هاستینگ اینه که dns recorde ها رو تغییر نمیدند و ns record ها به سرور قبلی پویینت میشه . واسه همین خیلی از isp ها دامین را صحیح ریزالو نمیکنند. و یه مدیر هاستینگ با تجریه قبل از اینکه بگه مشکل دامینه اول این مورد را بررسی میکنه و الکی پاسکاری نمیکنه.

موفق باشید

Master ITX

Well-Known Member
راستش اطلاعات شخصي من كمه
مشکل ما ایرانیا در مورد کاری که بلد نیستیم دخالت میکنیم و باعث هزاران مشکل نیشیم
سري مشتري خاص خودمو دارم كه پول vps هم در نمي آد
خراب کردن بازار هاستینگ منظورشونه
همين الان كه دارم اين متنو مي نويسم بايد برم با مدير isp هم دعوا كنم كه چرا اينقدر كشش بالاست..چرا سرعتش مي خوابه...چرا....
چه ربطی به اونا داره؟؟؟؟؟؟ اونا ماکسیمم 12 ساعت کش میکنند نه 1 هفته!!!!!

واقعا جالبه!!!!!

Adobeswf

New Member
متاسفانه بازم حرفامو اشتباه فهميديد
1.من تو كاري كه سر در نمي آرم دخالت نمي كنم
2.منظور من از دعوا با هاستينگ اين بود كه تو راه اينترنت مشكل يكي دو تا نيست.اصلا اين حرفم به مشكلم ربطي نداشت.

آقاي چاوشي من هم الكي به آقاي سرفرازي نگفتم فحش دادن.
من عينا حرفهاي شما رو هم فوروارد كردم.
اما قضيه ي سوتفاهم بوده كه اميدوارم رفع شده باشه

بازم معزرت مي خوام اگه اشتباهي كردم

1240

Banned
با درود
اره والا
این مشکل داره
یک شب من حالش گرفتم
سنی نداره
حداکثر 17

1240

Banned
با درودی دگر بار
من کاری ندارم کی خوبه یا کی بد
اما این پرشین دات
من یک چیزهایی دیدم ازش
1-معرفت داره
2-تا بهش گیر ندی - اهل این برنامه ها نیست
3-سابقه خوبی هم داره

ehsanch

Active Member
من عينا حرفهاي شما رو هم فوروارد كردم.
اما قضيه ي سوتفاهم بوده كه اميدوارم رفع شده باشه

بازم معزرت مي خوام اگه اشتباهي كردم

آخه حرفای من که ... نبود توش.من گفته بودم مشکل از هاسته ...
بهر حال.. بی خیال.. ارزش ادامه دادن نداره.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا