اين هارو ببينيد باز هم هست
saman_sweden Active Member Jun 24, 2004 #2 ايول دستتان درد نكنه منتظر بقيه اش هستم اما دوست گرامي اين عكس نيست از 20 مايلي بديد ميزنه كه كار بافتوشاپ است پيشنها من اينه به فتوشاپ منتقل كنيد اگر از اين نوشته من از براي فضولي دانستيد از ته دل قبلا پوزش ميخواهم
ايول دستتان درد نكنه منتظر بقيه اش هستم اما دوست گرامي اين عكس نيست از 20 مايلي بديد ميزنه كه كار بافتوشاپ است پيشنها من اينه به فتوشاپ منتقل كنيد اگر از اين نوشته من از براي فضولي دانستيد از ته دل قبلا پوزش ميخواهم
M MrMohi Active Member Jun 24, 2004 #6 بله ... این یکی هم تابلوس که کار کامپیوتری هست ... اولا از رنگ آمیزی و مصنوعی بودنش و دوما اگر ماه اینقدر به زمین نزدیک بشه که قله اورست رو تا خر خره آب ور میداره ... ما هم باید کف اقیانوس آرام میشستیم این پست رو مینوشتیم ...
بله ... این یکی هم تابلوس که کار کامپیوتری هست ... اولا از رنگ آمیزی و مصنوعی بودنش و دوما اگر ماه اینقدر به زمین نزدیک بشه که قله اورست رو تا خر خره آب ور میداره ... ما هم باید کف اقیانوس آرام میشستیم این پست رو مینوشتیم ...
A a_mollaei Member Jun 24, 2004 #7 آقا اين عكس با Bryce هستش. يه نرم افزاره كه براي محيط سازي ازش استفاده مي كنن تا تو max ازش استفاده كنن. كار باهاش هم مثل كار با paint ميمونه. در ضمن فكر كنم اون مريخ باشه نه ماه.
آقا اين عكس با Bryce هستش. يه نرم افزاره كه براي محيط سازي ازش استفاده مي كنن تا تو max ازش استفاده كنن. كار باهاش هم مثل كار با paint ميمونه. در ضمن فكر كنم اون مريخ باشه نه ماه.
S s_mehrdad68 Member Jun 24, 2004 #8 فكر كنم ماه باشه در ضمن موهي جان اين يكيو ديگه خيلي****اومدي...عزيزم زمين گرده!
S s_mehrdad68 Member Jun 24, 2004 #9 فكر كنم ماه باشه در ضمن موهي جان اين يكيو ديگه خيلي****اومدي...عزيزم زمين گرده!
S s_mehrdad68 Member Jun 25, 2004 #11 آقا قبولت داريم مريخه. پس همون اون مريخ اين سرزمينا هم مريخي اند و....