-- بي كيفيت شدن نوشته ها و قراردادن آبجكت روي يه مسير خاص

سلام.
من يه مشكل اساسي دارم.
1-
يه متني توي ورد دارم وقتي كپيش ميكنم توي كورل به هم ميريزه.
اون متن رو به پي دي اف تبديل كردم و توي كورل آوردم بازم به هم ريخت.

مثلا نوشتم مجيدآنلاين ولي اينطوري شد:

vvm26zjdap10duv41.jpg

فايل پي دي اف رو بردم توي ايليوستراتور و به صورت EPS ذخيره كردم و توي كورل باز كردم.
اينفعه ديگه نوشته ها به هم نريخت ولي كيفيت نوشته ها اومد پايين. يه كمي تار شدن.

بايد چيكار كنم؟

----------------
2-
چطوري ميتونم يه آبجكت يا شكل رو روي يه مسير دايره اي بذارم؟
بلدم تكست رو روي يه مسير بندازم ولي آبجكت يا يه شكل رو نميتونم.
اينو واسه اين ميخوام كه چون نميتونم نوشته ها رو توي كورل درست بنويسم، اونا رو بصورت آبجكت بيارم توي كورل و بعد روي مسير بندازمشون

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
سلام.
من يه مشكل اساسي دارم.
1-
يه متني توي ورد دارم وقتي كپيش ميكنم توي كورل به هم ميريزه.
اون متن رو به پي دي اف تبديل كردم و توي كورل آوردم بازم به هم ريخت.

مثلا نوشتم مجيدآنلاين ولي اينطوري شد:

vvm26zjdap10duv41.jpg

فايل پي دي اف رو بردم توي ايليوستراتور و به صورت EPS ذخيره كردم و توي كورل باز كردم.
اينفعه ديگه نوشته ها به هم نريخت ولي كيفيت نوشته ها اومد پايين. يه كمي تار شدن.

بايد چيكار كنم؟

----------------
2-
چطوري ميتونم يه آبجكت يا شكل رو روي يه مسير دايره اي بذارم؟
بلدم تكست رو روي يه مسير بندازم ولي آبجكت يا يه شكل رو نميتونم.
اينو واسه اين ميخوام كه چون نميتونم نوشته ها رو توي كورل درست بنويسم، اونا رو بصورت آبجكت بيارم توي كورل و بعد روي مسير بندازمشون
سلام دوست عزیز...:rose: افت کیفیت بخاطر پیکسلی بودن متن قبلش باید به وکتور تبدیل بشه:
من خودم illustrator کار میکنم میتونم بگم که شما متن خودت رو در این برنامه باز کن (یعنی اگر me هست بنویس اگه نه تصویرش رو بیار زمینه سفید با کیفیت بالا و یا کپی paste کن) به هر طریق وقتی این کار رو کردی بعد لایه متن رو انتخاب کن گزینه live trace رو از منوی object و tracing option رو بزن بعد از تنظیمات دلخواه make رو بزن بعد هم باز لایه رو انتخاب کن گزینه expand رو بزن از همون منوی object (البته همه اینا توی نوار ابزار تنظیمات میاد بالای کار اما من از منو بهت میگم) خلاصه بعد از این کار با انتخاب ابزار direct selection tool همون ابزار که مثل اشاره گر ماوس میمونه سفیده محیط سفید دور متن رو انتخاب کن و یا از منوی select گزینه same گزینه fill & stork رو انتخاب کن محیط سفید رو در صورت وجود پاک کن.... حالا کارت آمادس برای ذخیره به eps و بردن به جاهای دیگه...
اگر زیاد متوجه نشدی بگو من تصویری برات بگم مثالی...:rose:

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
راستی اینم بگم که اگر me باشه نیازی به این کارها نیست...:rose: ولی اینطور که پیداس me نداری؟؟؟ داری؟؟

آخرین ویرایش:
راستی اینم بگم که اگر me باشه نیازی به این کارها نیست...:rose: ولی اینطور که پیداس me نداری؟؟؟ داری؟؟

راستش اون چيزايي كه گفتي خيل سخت بود. من نفهميدم. :shock:
من ايليوستراتور ME دارم ولي مشكلم توي كورل هست.
مگه كورل هم ME داره؟؟ البته من اگه بخوام توي كورل مستقيم تايپ كنم هيچ مشكلي ندارم. فقط موقع كپي كردن از يه جاي ديگه مشكل پيدا ميكنم.
يا مثلا توي كورل مستقيم تايپ ميكنم ولي وقتي فونت iran nastaligh رو ميزنم به هم ميريزه. واسه همينه كه ميخوام از يه جاي ديگه بيارمش

moslancer2

Member
راستش اون چيزايي كه گفتي خيل سخت بود. من نفهميدم. :shock:
من ايليوستراتور ME دارم ولي مشكلم توي كورل هست.
مگه كورل هم ME داره؟؟ البته من اگه بخوام توي كورل مستقيم تايپ كنم هيچ مشكلي ندارم. فقط موقع كپي كردن از يه جاي ديگه مشكل پيدا ميكنم.
يا مثلا توي كورل مستقيم تايپ ميكنم ولي وقتي فونت iran nastaligh رو ميزنم به هم ميريزه. واسه همينه كه ميخوام از يه جاي ديگه بيارمش
شرمنده اگر پیچیده شد...:rose:
راستش نه me منظورم illustrator بود... من برای نستعلیق کاری از این شیوه خودم استفاده میکنم تازه illustrator من me نیست اگر صبر کنی براتون تصویری بذارم؟؟ میخواید؟؟

ولی فکر کنم اساتید کرل کار بهتر بتونن راهنماییت کنن... اما در صورت نیاز بگید تا براتون توضیح بدم...:wink:

ممنونم. البته بيشتر كارم با كورل هست و ميخوام اين كار رو توي كورل انجام بدم. ولي اگه اون روش رو بهم بگيد ممنون ميشم :rose:

يعني هيچ راه ديگه اي نيست كه بشه از ورد به كورل كپي كرد؟ يا يه جوري راحت تر بياريم كه كيفيت افت نكنه؟
اونايي كه شما گفتي خيلي سخته

در مورد گذاشتن يه آبجكت روي يه مسير چي؟ نميدوني بايد چيكار كنم؟ چون اين نوشته ها رو كه ميارم تو كورل ديگه تكست نيستن

moslancer2

Member
ممنونم. البته بيشتر كارم با كورل هست و ميخوام اين كار رو توي كورل انجام بدم. ولي اگه اون روش رو بهم بگيد ممنون ميشم :rose:

يعني هيچ راه ديگه اي نيست كه بشه از ورد به كورل كپي كرد؟ يا يه جوري راحت تر بياريم كه كيفيت افت نكنه؟
اونايي كه شما گفتي خيلي سخته

در مورد گذاشتن يه آبجكت روي يه مسير چي؟ نميدوني بايد چيكار كنم؟ چون اين نوشته ها رو كه ميارم تو كورل ديگه تكست نيستن
دوست عزیزم من برات آموزش رو قرار دادم:rose:
امیدوارم به کارت بیاد
آخه من خودم همیشه برای هر نوع متن نستعلیق که با میرعماد و یا ایران نستعلیق باشه از این راه میرم...
خلاصه هر کی یه روش داره
برای اینم که بتونی نوشته هارو تغییر بدی هم من با اینکار که انجام میدم راحت توی illustrator میتونم حروف رو جابجا کنم و بصورت
دلخواه بچینم... حلا اینو تست کن اگر خواستی:paint:

پیوست ها

• vector-by-moslancer2.rar
    364.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

moslancer2

Member
در ضمن نیازی به فتوشاپ نیست میتونی هر خروجی از تصویر رو حتی در word و یا pdf بگیری اینکارو انجام بدی...:)

moslancer2

Member
دوست عزیز... قصد آموزش اصول هست اما اگر به نتیجه نرسیدی و خواستی متنت رو بده با حالتی که میخوای نوشته بشه و مسیرش که مد نظر داری من eps رو بهت بدم...:paint:

بالا