Mandana
Active Member
سلام بچه ها خسته نباشيد.من ديروز صبح كه بلند شدم با يك صحنه فجيع مواجه شدم.اومدم فتوشاپم رو باز كنم خيلي راحت در حال لود كردن بود.بعد يكدفعه صفحه اش بسته شد.دوباره باز كردم گفتم شايد حواسم نبوده اونو بستم ولي بازم بسته شد.بدون هيچ پيغام خطايي!چندين بار اونو باز كردم هر دفعه انگار كه لج كنه خود به خود بسته ميشد.منم فتوشاپ رو آن اينستال كردم.....پوشه Adobe رو هم كامل پاك كردم و دوباره فتوشاپ ريختم.بعد كه بازش كردم دوباره موقع لود شدن يهو بسته ميشه .چندين بار هم فتوشاپ رو پاك كردم و دوباره ريختم ولي كاري از پيش نبردم.الان دو روزه كه با فتوشاپم نمي تونم كار كنم البته ايميج ردي خيلي راحت باز ميشه و كار هم ميكنه ولي فتوشاپ....البته شب قبل از اينكه فتوشاپم اينطوري بشه يكسري نرم افزار دانلود كردم.صبح كه ديدم فتوشاپ كار نمي كنه اولين كاري كه كردم اين بود كه اون نرم افزارها رو آن اينتال كردم.ديدم راه نيافتاد خود فتوشاپ رو آنينستال كردم.حالا تورو خدا يكي بهم بگه چكار كنم؟در ضمن بگم كه چون با فتوشاپ 8 مشكل داشتم در حال حاضر از فتوشاپ 7 استفاده مي كنم.بنا براين ديگه نميشه گفت بخاطر مشكلاتيه كه در 8 وجود داره(البته براي اكثر دوستان برطرف شده)خواهش مي كنم يكي كمكم كنه.تنها راهي كه به فكرم ميرسه اينه كه ويندوزمو دوباره بريزم.ولي اگه كسي راه ديگه به نظرش ميرسه بگه.در ضمن فكر نكنم وقتي ويندوزمو عوض كنم ديگه مشكلي پيش بياد نه؟اگه كسي تاحالا به همچين موردي برخورده يا ميدونه چكار بايد بكنم بهم بگه چون واقعا ذله شدم :?
با تشكر از تمامي دوستان
آبتين
با تشكر از تمامي دوستان
آبتين