بيچاره شدم.يعني ديگه فتوشاپ ندارم؟!!!

Mandana

Active Member
سلام بچه ها خسته نباشيد.من ديروز صبح كه بلند شدم با يك صحنه فجيع مواجه شدم.اومدم فتوشاپم رو باز كنم خيلي راحت در حال لود كردن بود.بعد يكدفعه صفحه اش بسته شد.دوباره باز كردم گفتم شايد حواسم نبوده اونو بستم ولي بازم بسته شد.بدون هيچ پيغام خطايي!چندين بار اونو باز كردم هر دفعه انگار كه لج كنه خود به خود بسته ميشد.منم فتوشاپ رو آن اينستال كردم.....پوشه Adobe رو هم كامل پاك كردم و دوباره فتوشاپ ريختم.بعد كه بازش كردم دوباره موقع لود شدن يهو بسته ميشه .چندين بار هم فتوشاپ رو پاك كردم و دوباره ريختم ولي كاري از پيش نبردم.الان دو روزه كه با فتوشاپم نمي تونم كار كنم :( البته ايميج ردي خيلي راحت باز ميشه و كار هم ميكنه ولي فتوشاپ....البته شب قبل از اينكه فتوشاپم اينطوري بشه يكسري نرم افزار دانلود كردم.صبح كه ديدم فتوشاپ كار نمي كنه اولين كاري كه كردم اين بود كه اون نرم افزارها رو آن اينتال كردم.ديدم راه نيافتاد خود فتوشاپ رو آنينستال كردم.حالا تورو خدا يكي بهم بگه چكار كنم؟در ضمن بگم كه چون با فتوشاپ 8 مشكل داشتم در حال حاضر از فتوشاپ 7 استفاده مي كنم.بنا براين ديگه نميشه گفت بخاطر مشكلاتيه كه در 8 وجود داره(البته براي اكثر دوستان برطرف شده)خواهش مي كنم يكي كمكم كنه.تنها راهي كه به فكرم ميرسه اينه كه ويندوزمو دوباره بريزم.ولي اگه كسي راه ديگه به نظرش ميرسه بگه.در ضمن فكر نكنم وقتي ويندوزمو عوض كنم ديگه مشكلي پيش بياد نه؟اگه كسي تاحالا به همچين موردي برخورده يا ميدونه چكار بايد بكنم بهم بگه چون واقعا ذله شدم :?
با تشكر از تمامي دوستان

آبتين

Mandana

Active Member
آره حاجي فرقي نداره بهر حال فتوشاپ بايد لود بشه كه نميشه.البته در اين حالت يك پيغام يده كه مينويسه
cannot jump to adobe photoshop becouse it's not responding
!!!يا همچين چيزي

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اقا ابتين من يوسف آباد ميشينم اگه پايه هستي ادرس بدم بيايي فتوشاپ من را بگيري چون ماله خودم را روي پونصد كامپيوتر امتحان شده اگه مياي ويندوزت را پاك نكن ببين منم قبلا همچين مشكلي داشتم ولي اين فتوشاپ رو ريختم و درست شد پايه هستي بگو ادرس بهت بدم !

Mandana

Active Member
مگه بچه مشهدي داداش من؟واسه يك فتوشاپ بلند شم بيام؟!!!:lol:اگه راه ديگه اي به فكرتون ميرسه بگين.دق م كنم بي آبتين ميشين ها!

Mandana

Active Member
مگه بچه مشهدي داداش من؟واسه يك فتوشاپ بلند شم بيام؟!!!:lol:اگه راه ديگه اي به فكرتون ميرسه بگين.دق م كنم بي آبتين ميشين ها!

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اخخخخخخخخخخخخخخخخخ !
فكر كردم تهراني !
زاه ديگه بگرد مغازه هاي اونجا رو و پيدا كن يه سي دي ديگه را !

Mandana

Active Member
از سيستم ريستور كه استفاده كنم چيزايي كه دانلود كردم سر جاش ميمونه كه؟!در ضمن آرتا من تاحالا 3 سي دي مختلفو امتحان كردم جواب نداده.ذله شدم ديگه!!!!

Mandana

Active Member
ممنون عزيزان مشكلم تا حدي حل شد.آقا اميد من اون راهو گذاشتم به عنوان آخرين راه چون خيلي چيزا رو ريختم كه ديگه ستاپشو ندارم.من فكر كنم از همه الان عقب ترم چون فتوشاپ 7 ام اي ريختم :lol: اين يكي گير نداد و كار مي كنه منتها خودش مورد داره.استامپش كه كار نمي كنه pen tool هم كه ضروري ترين قسمتشه نيمه خرابه.كسي نمي دونه ايرادش از كجاست؟اين ايراد رو در هر ويندوز اكس پيي كه ريختم ديدم ولي در 98 مشكل نداره.اگه كسي مي دونه براي چي استامپش قاطه بگه لطفا چون كارام نيمه لنگ مونده!!!!

Mandana

Active Member
PC man گفت:
یه راه حل دیگه:
خودکشی کن!
دشمنهاي دين و اسلام اينجا خودشونو نشون ميدن :lol: بابا چه نهيزم تري بهت فروختم كه اينطور به خونم تشنه اي داداش من؟اينهمه آدم اينجاس جاي تورو تنگ كردم؟ :? :lol: من تا حلواي تورو نخورم خودكشي نمي كنم :wink: :twisted:

siavash-tanha

Well-Known Member
آبتين جان اثرات فجيح فتوشابتو از رجيستري پاك كردي؟ :wink:

جدا از شوخي وقتي هر برنامه من قات ميزنه

اول آن اينستال ميكنم و بعد فولدرشو از پروگرم فايلز پاك ميكنم و در آخر ميرم تو رجيستري و به نام برنامه هر كليدي باشه رو اول با سرچ پيدا ميكنم و بعد يه بك آپ ميگيرم و در آخر دلتش ميكنم

و بعد ويندوزو ريست ميكنم و دوباره اون برنامه رو وصل ميكنم

ماله من 99٪ مشكلات با اين روش حل ميشه :wink: :wink:

برا شمام به احتمال خيلي زياد ماله رجيستريه

مخلصم

ابوذر

Mandana

Active Member
ممنون ابوذر لطف كردي.امتحان مي كنم ببينم باز خبر ميدم

Peyman-Pop

Active Member
آقا آبتین برای حل این مشکل بهترین راهی‌ که هست اینه که زمان اجرا کردن فوتوشاپ کلید های Ctrl+Alt+Shift رو نگه دارید .

بعد در زمان لود شدن فوتوشاپ به شما پیغامی‌ برای رست شدن تمامی‌ تنظیمات فوتوشاپ میده که شما اونجا Yes رو انتخاب می‌کنید .

با اینکار به احتمال زیاد مشکل موجود در فوتوشاپ حل می‌شه و راحت بالا میاد .

موفق باشید .

پیمان

Mandana

Active Member
آخه آقا پيمان كامل كه لود نميشه.تا قسمت لود كردن براشها ميره بعد استپ ميزنه

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
آخه آقا پيمان كامل كه لود نميشه.تا قسمت لود كردن براشها ميره بعد استپ ميزنه
آقا آبتین در بالا هم گفتم نیاز نیست فوتوشاپ کامل لود بشه. شما قبل از لود شدن و درست زمان اجرا باید کلید هارو نگه دارید زمان لود شدن فوتوشاپ اگر این کلید هارو نگه داشته باشید با دادن یک پیغام قبل از ورود به فوتوشاپ تمامی‌ تنظیمات رست می‌شه .

پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا