بيا ببين مايكروسافت چي كار كرده Microsoft SQL Server فارسي

Apollo

Active Member
سلام.
يه ؟ اين مايكروسافت چرا اينقدر گير داده به زبان فارسي ما.
من از يه نفر شنيدم كه مدير بخش نرم افزاري مايكروسافت ايرانيه.درست ميگن.

moein273

Member
بسياري از ايراني ها در مايكروسافت مشغول به كار هستند كه البته بعضي هاشون هم پستهاي كليددي دستشونه البته خيلي عجيب نيست چون جاهاي از اين مهمتر هم ميشه ايراني ها رو يافت.

miladanimator

Active Member
بابا مايكرو سافت گير داده به فارسي و ايران ها!
يه دفعه ديدين اين خليج فارس رو اسمشو گذاشتن خليج مايكروسافت ( اشاره به همون تاپيك خليجي كه عربي شد )

moein273

Member
miladanimator گفت:
يه دفعه ديدين اين خليج فارس رو اسمشو گذاشتن خليج مايكروسافت ( اشاره به همون تاپيك خليجي كه عربي شد )
چه ربطي داشت ؟ حالا يه جا هم كه آدم حسابمون كرده و فارسي رو جزو زبانهاش گذاشته از اين حرفا ميزنيد؟

siavash-tanha

Well-Known Member
moein273 گفت:
miladanimator گفت:
چه ربطي داشت ؟ حالا يه جا هم كه آدم حسابمون كرده و فارسي رو جزو زبانهاش گذاشته از اين حرفا ميزنيد؟

موافقم

اگه تو گوگل آقاي كردي نبود به احتمال زياد الان گوگل و بايد انگليسي استفاده ميكرديم

ما داريم محصولات مايكروسافت رو غير قانوني استفاده ميكنيم باز اينا مارو قبول دارن

دمشون گرم و دستشون درد نكنه

مخلصم

iman_ebru

Active Member
واقعا بايد خوشحال باشيم كه كشور عزيزمون ايران از لحاط تكنولوژي IT و كامپيوتر به قدري پيشرفت كرده كه به قول معين چند تا از پست هاي كليدي مايكروسافت دست ايراني هاست.
ديشب از شبكه سه ايران ( اولين قسمتش بود) برنامه ربات ها پخش شد.
واقعا شگفت زده شدم وقتي اون ربات ها رو ديدم.
قراره كه از ايران هم براي اولين بار يه تيمي رو به مسابقات بين المللي ربات ها كه تو كره برگزار ميشه بفرستند.
واقعا بايد قدر اين جوونا رو دونست و روشون سرمايه گذاري كرد ( كه تو اين حكومت و اير فرار مغز ها غير ممكنه )
به هر حال منم خوشحال شدم وقتي اين تاپيك رو خوندم.
مايكروسافت بيچاره تقصيري نداره.
خيلي از برنامه هاي ديگه رو من ميشناسم كه براي تركيه و حتي كشور هاي كوچكتر از اون درست شدن.
دليلش هم اين بوده كه اونا بيشتر از ما از اين نرم افزارها استفاده ميكردند.
حالا كه خيلي از ايراني ها از نرم افزار هاي شركت هاي مختلف مثل مايكروسافت استفاده ميكنند اونا هم مجبورند كه يه نسخه مخصوص فارسي برنامه رو هم تهيه كنند.

R_chizari

Active Member
بنابر گفته يكي از كارشناسان مايكروسافت كه من توي presentation اون شركت داشتم بزودي يك (LIP (Language Interface Pack مثل هموني كه براي آفيس 2003 بيرون اومده براي ويندوز خواهد اومد :) كه شما بعد از نصب ويندوز ميتونيد براحتي با اجراي اين فايل ظاهر كاملا فارسي رو در ويندوز خودتون داشته باشيد. البته من سر در نميارم وقتي مايكروسافت نماينده فروش قانوني تو ايران نداره چرا اين كار رو انجام ميده. به نظرتون براي افغان ها نيست ؟! :roll:

miladanimator

Active Member
moein273 گفت:
miladanimator گفت:

:oops: آقا معين من از روي مبارك شما عذر مي خوام!

siavash-tanha

Well-Known Member
R_chizari گفت:
بنابر گفته يكي از كارشناسان مايكروسافت كه من توي presentation اون شركت داشتم بزودي يك (LIP (Language Interface Pack مثل هموني كه براي آفيس 2003 بيرون اومده براي ويندوز خواهد اومد :) كه شما بعد از نصب ويندوز ميتونيد براحتي با اجراي اين فايل ظاهر كاملا فارسي رو در ويندوز خودتون داشته باشيد. البته من سر در نميارم وقتي مايكروسافت نماينده فروش قانوني تو ايران نداره چرا اين كار رو انجام ميده. به نظرتون براي افغان ها نيست ؟! :roll:

رضا جان مارو با افغانها مقايسه نكن ديگه :lol:

اما اگه چنين چيزي بياد ديگه واقعا دمشون گرم 8)

مخلصم

سلام
علاوه بر موضوعاتي كه دوستان گفتند يك موضوع خيلي مهم ديگه هم است:
چون طرفداران اوپن سورس در کشور های جهان سوم مانند ایران دارن زیاد می شوند
به همین خاطر مایکروسافت این کار ها رو انجام می دهد تا طرفدارانش را در کشور های در حال توسعه از دست ندهد

mohsen121

Member
با سلام مجدد از يك منبع موثق شنيدم ويندوز xp و لانگ هورن قرار فارسي بشه

mahdi zarei

Member
حالا این میکروسافت بالا بره پایین بره من ازش خوشم نمیاد
چقدر التماس میکنه این بیل :)

Ghamnevis

Well-Known Member
R_chizari گفت:

رضا جان خبر خوبي هستش.. اما من رو جون به جونم كنند خوشم نمياد ويندوزم فارسي باشه ! چندشم ميشه ;)

ولي واقعا چرا ؟
فكر نميكنم براي افغان ها باشه ! چون مايكروسافت دليلي نداره كه در شرايط فعلي افعانستان و شايد براي 10000 كاربر سرمايه گذاري كنه ;)
شايد اينا از چيزايي خبر دارند كه ما نداريم :)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ممنون بابت معرفي..

سايان

به نظر من دم بيل گيتس گرم كه نرم افزاراشو فارسي ميزنه . كي گفته حفره هاش زياده . اين نرم افزاراي ماست كه 100000000 حفره داره .( با ياد اينكه هر برنامه اي يه حفره داره)
فعلا ...

sky_man

New Member
سلام دوستان
من هم اين خبر رو براي Win XP شنیدم
یک پک مثل Office 2003 هم برای Win XP میاد

البته فقط شنیدم
شنیدن کی بود مانند دیدن :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا