بياييم حقوق اوليه سايت را رعايت كنيم.

RoSHaN@R

New Member
با سلام خدمت همه دوستان
من عضو جديد اين سايت هستم كه البته با سايت هاي بسياري هم در ارتباط مي باشم.
چند نكته از نقض قوانين در اين سايت ديدم كه بسيار جالب بود .
1- تبليغات از سايت هاي ديگر و عضو پذيري ممنوع است وليكن در چندجا شاهد تبليغات سايت هاي ديگر بودم، خواستم در اون تاپيك ها پست بزنم اما به صلاح ندونستم؛ اينكار بايد توسط مديران محترم سايت صورت بگيرد كه خوب فوق العاده جالبتر ديدم خود مديران در تبليغ سايت ها و نقض قوانين متاسفانه به نحوي سهيم هستند !
2- متاسفانه بعضي از دوستان پست هايي مي زنند كه دور از نزاكت و ادب هست و اينجا رو محلي براي گپ و گوي هاي خصوصي به گمانم تبديل كرده اند كه جز طولاني شدن تاپيك ها و به انحراف كشيدن از مسير اصلي تاپيك و ... چيز ديگري استنباط نمي تونم بكنم. دوستان اگر صحبت خصوصي دارند لطفا از پيام خصوصي و يا ارسال ايميل و يا برنامه هاي رايج گفتگوي اينترنتي بهره ببرند.
در ضمن چون اكثر كاربران از سيستم دايال آپ استفاده مي كنند، درست نيست كه با پست هاي بيهوده باعث اتلاف وقت عزيزان شويم و رسالت سايت را زير سؤال ببريم.
در پايان از مديران محترم هم خواهشمندم در اين امور دقت و وسواس بيشتري به خرج دهند و در تاپيك ها همانطور كه براي بعضي از دوستان جوايزي در نظر گرفته اند، براي خاطيان قوانين نيز اقدامات لازم را مبذول فرمايند.
با تشكر از كليه دوستان

AMiR

Active Member
ممنون
ولي جاش تو نيازمندي ها نبود !
در ضمن
مديران هم سعي شون همينه شما هم اگه موردي ديديد به مديران پيام خصوصي بزنيد

آخرین ویرایش:

RoSHaN@R

New Member
دوستان حق با شماست؛ منم به اشتباه خودم سريع پي بردم اما نتونستم تاپيك رو به اين قسمت منتقل كنم و صلاح نديدم يه تاپيك رو در دو قسمت بزنم و از Parham جان كه زحمت اين كار رو كشيد ممنونم. :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزيز ممنون.
نكات خوبي رو گوشزد كردي.
فقط مديرا نيستن كه وظيفه اينكار رو دارن.
شما هم هر جا موردي رو ديديد ميتونيد به مدير همون انجمن پيغام بديد تا رسيدگي كنن.
موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا