شاید با خود بگویید که بورس کالباس بر تهران در کجا قرار دارد؟ یا کجاست؟ در نظر داشته ایم تا شما را با مجموعه ای آشنا سازیم که هدف اصلی و در واقع خدمات آن تنها به دستگاه کالباس بر meat slicer اختصاص دارد و در نظر داشته تا با توزیع انواع این محصولات در تمامی مدل و برندهای مطرح در بازار، گامی در جهت خرید آسان و آسوده برای کاربران بردارد. فروش انواع کالباس بر صنعتی و فروشگاهی در نوع دستی و اتوماتیک به صورت رومیزی در برند های ایرانی و خارجی از جمله فعالیت های این مجموعه است که در کنار تمامی این فعالیت ها، به تعمیر دستگاه مورد نظر نیز می پردازد. در ادامه شما را با انواع این دستگاه های اسلایسر و همچنین فروشگاه کالباس بر آشنا خواهیم کرد.
اولین مورد این می باشد که در کل دستگاه اسلایسر به سه دسته کالباس بر خانگی، کالباس بر فروشگاهی و کالباس بر صنعتی تقسیم بندی می شود. در نوع خانگی دستگاه هم ابعاد کوچک تری دارد و هم اینکه پذیرفتن مقدار حجم کاری آن کمتر است، بنابراین بازدهی بالایی با استفاده از این دستگاه ها نخواهید داشت و همانطور که از نام آن ها مشخص است، تنها مناسب مصارف خانگی هستند.
در meat slicer فروشگاهی که برای استفاده در مصارف سوپرمارکت ها، فست فود و رستوران ها، خرده فروشی ها، پروتئینی ها و … بکار می رود، دستگاه می تواند برای پاسخگویی به نیاز حجم کاری نسبتاً کم مناسب باشد. البته باید در نظر داشته باشید که ژامبون های آماده برای اسلایس با استفاده از این محصولات باید از درصد گوشت کمی برخوردار باشند.
نوع صنعتی آن نیز که قطر تیغه بزرگ تر و تبعاد حجیم تری دارند، برای برش دادن کالباس با درصد گوشت بالا مناسب هستند. در واقع اگر نیاز به محصولی در جهت استفاده برای پروتئینی های بزرگ، کارخانجات سوسیس و کالباس و کارخانجات بسته بندی دایرد، این دستگاه بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
بعد از دسته بندی کالباس برها، نوبت به سایز تیغه دستگاه می رسد که تقسیم بندی مهم دیگر در انتخاب این اسلایسرها می باشد. در کل این محصولات در سایز تیغه 25، 27.5، 30 و 35 سانتی متر قرار می گیرند که هر کدام مختص و مناسب برای گروه شغلی خاصی می باشند. برای مثال دستگاه هایی با سایز تیغه 25 و 27.5 سانت مناسب برای مراکز فروشگاهی، و قطر تیغه 30 و 35 برای مصارف صنعتی کاربردی اند.
کسب و کارهایی که نیاز به تهیه کالباس بر دارند
مرکز فروش کالباس بر در تهران
kalbasbor، از جمله نمایندگی خرید و فروش انواع دستگاه کالباس بر است که تنها تخصص اصلی این مجموعه در صدد meat slicer می باشد. بنابراین هر نوع دستگاهی را که مد نظر داشته باشید در این مجموعه یافت می شود. ولی لازم است که بدانید این دستگاه های صنعتی همانند سایر تجهیزات موجود در بازار، نیاز به یکسری اطلاعات قبل از خرید دارند، که لازم می دانیم برای شما عزیزان ذکر نماییم.اولین مورد این می باشد که در کل دستگاه اسلایسر به سه دسته کالباس بر خانگی، کالباس بر فروشگاهی و کالباس بر صنعتی تقسیم بندی می شود. در نوع خانگی دستگاه هم ابعاد کوچک تری دارد و هم اینکه پذیرفتن مقدار حجم کاری آن کمتر است، بنابراین بازدهی بالایی با استفاده از این دستگاه ها نخواهید داشت و همانطور که از نام آن ها مشخص است، تنها مناسب مصارف خانگی هستند.
در meat slicer فروشگاهی که برای استفاده در مصارف سوپرمارکت ها، فست فود و رستوران ها، خرده فروشی ها، پروتئینی ها و … بکار می رود، دستگاه می تواند برای پاسخگویی به نیاز حجم کاری نسبتاً کم مناسب باشد. البته باید در نظر داشته باشید که ژامبون های آماده برای اسلایس با استفاده از این محصولات باید از درصد گوشت کمی برخوردار باشند.
نوع صنعتی آن نیز که قطر تیغه بزرگ تر و تبعاد حجیم تری دارند، برای برش دادن کالباس با درصد گوشت بالا مناسب هستند. در واقع اگر نیاز به محصولی در جهت استفاده برای پروتئینی های بزرگ، کارخانجات سوسیس و کالباس و کارخانجات بسته بندی دایرد، این دستگاه بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.
بعد از دسته بندی کالباس برها، نوبت به سایز تیغه دستگاه می رسد که تقسیم بندی مهم دیگر در انتخاب این اسلایسرها می باشد. در کل این محصولات در سایز تیغه 25، 27.5، 30 و 35 سانتی متر قرار می گیرند که هر کدام مختص و مناسب برای گروه شغلی خاصی می باشند. برای مثال دستگاه هایی با سایز تیغه 25 و 27.5 سانت مناسب برای مراکز فروشگاهی، و قطر تیغه 30 و 35 برای مصارف صنعتی کاربردی اند.

کسب و کارهایی که نیاز به تهیه کالباس بر دارند