بودن يا نبودن در ياهو مسنجر

melikaaa

New Member
سلام
دوستان ميشه فهميد كسي تو ياهو مسنجر عليرغم خاموش بودن چراغش on هست يا نه ؟
مرسي

rah

Member
سلام

2 راه وجود داره شایدم بیشتر !

راه اول> برای اینکه متوجه بشید دوستتون که به ظاهر آف لاین هست، در باطن(!) آنلاین هست یا نه، روی یکی از آی دی های توی Addlistتون دبل کلیک می کنید(ترجیحاً آی دی خود تون که قبلاً ادد کردین)؛ پس از باز شدن پنجره پیغام، می نویسید:
msg:ID
در اینجا به جای ID، آی دی دوستتون دو می نویسید.امتحان کنید، مشخص است همه چیز !

راه دوم>این راه مورد اعتماد تره ولی یه عیبی که داره اینه که اگه طرف Invisible باشه، و شما چک کنین که آیا آنلاین هست یانه یه pm تبلیغاتی بهش میده.
وارد سایت Invisible.ir بشین. همه چیز مشخصه.

**بار اول حتماً هر دو راه رو روی آی دی خودتون(که ادد کردین تو مسنجر خودتون)امتحان کنین.

//موفق باشید.

melikaaa

New Member
آقا از جوابتون بينهايت ممنون
من راه اول رو تست كردم ولي در مورد آيدي خودم هم به صورت آفلاين نشون ميده ولي من كه آن هستم ولي چراغم خاموشه ! ولي يكي ديگه از دوستان كه چراغش روشن بود رو آن نشون داد ! مشكل چيه ؟

rah

Member
خواهش میکنم ولی گفتین مث که جواب نداده!

راه اول توش شک و تردید زیاده !
یه بار ok هست یه بار نیست.

بنظرم همون راه دوم بهتره.
با سرچ ساده میشه سایتی پیدا کرد که همین امکان را بهتون بده، تبلیغات اضافی هم نکنه.
یه چیز هم بگم: تبلیغات این سایت که به صورت یک pm هست، تنها در صورتی برای فرد به ظاهر پنهان شده ارسال میشه که طرف مقابل Invisible باشه برای کل Addlistاش. اگه فقط برای چند نفر خود شو Invisible کرده باشه و شما هم از اون دسته افراد باشید و بخواهید چک کنید که آیا دوستتون آنلاین هست یا نه، pmبراش فرستاده نمیشه. و بجای اینکه در سایت شاهد This ID is Invisible باشید این را خواهید دید: ID is Online !

من خودم اگه سایتی که از این تبلیغات نداشت، پیدا کردم، همینجا بهتون میگم.

silent.ir

New Member
invisible.ir يه مدت پيام تبليغاتي ميفرستاد تا بازديد كننده پيدا كنه،ولي الان اين كارا نميكنه،كارش درسته

جدیدترین ارسال ها

بالا