سلام خوبید؟؟؟ من اومدم با طرح جدید:paint: نظر هم فراموش نشود. ممنون موفق باشید سامان:rose:
Peace Dove Well-Known Member Oct 30, 2008 #1 سلام خوبید؟؟؟ من اومدم با طرح جدید نظر هم فراموش نشود. ممنون موفق باشید سامان
mehriz Active Member Oct 30, 2008 #2 سامان عزيز . خوب بود ولي به نظر من زنگ كلمات را يه رنگ ديگه بزاري خيلي عالي ميشه
EMIRATES Active Member Oct 30, 2008 #3 با سلام طرحتون قشنگ شده اما مشکلاتی داره : 1- اول اینکه اون براشه پائین رو اگه میشد اضافه شو از روی کلمه ی عشق بردارید خوب میشه. 2- اون براشه بالا هم اگه از یکم جلو تر در کار ظاهر میشد بهتر بود. با تشکر.
با سلام طرحتون قشنگ شده اما مشکلاتی داره : 1- اول اینکه اون براشه پائین رو اگه میشد اضافه شو از روی کلمه ی عشق بردارید خوب میشه. 2- اون براشه بالا هم اگه از یکم جلو تر در کار ظاهر میشد بهتر بود. با تشکر.
M MEGA WAVE Active Member Oct 30, 2008 #4 سلام < طرح قشنگی شده < از رنگبندی بکگراند خیلی خوش میاد < بلوری که روی فونتها شده خیلی دلنشینه < ولی اگه یکمی روی رنگ نوشته ها کار کنی بهتر میشه < زیادی سفید شدن <
سلام < طرح قشنگی شده < از رنگبندی بکگراند خیلی خوش میاد < بلوری که روی فونتها شده خیلی دلنشینه < ولی اگه یکمی روی رنگ نوشته ها کار کنی بهتر میشه < زیادی سفید شدن <
[SOBHAN] Active Member Oct 31, 2008 #5 قشنگ شده ساماني ... نه خسته داداشي ! موفقيت از اين چيزا ! :دي راستي جواب ندادي ... محمد حسين