بوجود آمدن نوار پیمایش زائد

meher

Member
درود دوستان
بنده بعضی از ماژولها و کامپوننتها مثل ماژول اشتراک گذاری یا کامپوننت جی کامنت که نصب کردم صفحه پیمایش ویندوزم بصورت افقی زیاد میشه
نمونه عکس رو میزارم ببینید صفحه پیمایش پایین رو که به خاطر ماژول و یا کامپوننت اینطوری میشه. چه این ماژول چه ماژول در گوگل محبوب کنید رو وقتی میزارم اینطوری میشه
قالبم قالب پارسی زارا هست
فعلا روی لوکال هاست سیستمم نصبه اما روی سایت هم همینجوری بود. میزبان هاست فعلا خوب سرویس نمیده دمو آنلاین ندارم. ببخشید
Navar-Peymayesh.jpg

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
استایل های این ماژول ها نیاز هست که با زبان فارسی همخوانی پیدا بکنه چون به علت اینکه برای زبان های چپ به راست طراحی شدن به این شکل شده.

Graphessional

Active Member
در اینطور موارد می گن (صفحه مشکل اسکرول افقی داره) شما هم از این به بعد از این عبارت استفاده کن تا خواننده مطلب زودتر متوجه بشه و مشکلت زودتر حل شه.
و اما راه حل!
من بیش از صد بار با این مشکل مواجه شدم چون قدیما سایتای فارسی زیاد طراحی می کردم. برای همینم دنبال سریعترین راه حل برای این مشکل بودم و یکی خوبشو ابداع کردم که در تمام موارد جواب می ده.
وقتی شما اسکرول افقی داری یعنی حداقل یه آبجکت بیرون از شیت هست که داره خونده می شه و عرض صفحه رو از ۱۰۰٪ بیشتر می کنه پس برای جلوگیری از خونده شدن اون آبجکت یا آبجکت ها باید با زبان سی اس اس به قالبت بگی که آبجکت هایی که خارج از حوضه ۱۰۰٪ هستند رو نخونه
برای این کار دستورالعمل زیر رو اجرا کن:

برو به فایل template.css یا اگه داره از روی rtl میخونه به templatertl.css قالبت و این خط کد رو به کدهای body اضافه کن:
PHP:
overflow-x: hidden;

توجه
این راه حل قطعی این مشکل هست و ۱۰۰٪ کار می کنه. اگه مشکلتون با این کار حل نشد مطمئناَ کد رو در جای صحیح وارد نکردید. پس دوباره با دقت بیشتر تلاش کنید.
امیدوارم این پست مشکل همه دوستان رو در این مورد حل کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا