بوت چند گانه

دوستان وعزيزان سلام
من مي خوام يه سي دي رو بوت چند گانه كنم .چيكار كنم ؟مي خوام بوت ويندوز ايكس پي باشه .هم 98 باشه وهم dos وهم nc چيكار كنم ؟
خيلي هم نياز دارم؟

MrMohi

Active Member
آقا من شنیده بودم که هارد دیسک رو بوت چند گانه میکنند نه سی دی!ا

حالا اگر منظورتون طرز بوت چند گانه هارد دیسک هست بگین که براتون توضیح بدم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اگر يك همچين چيزي ميخواي NC كه بوت نداره!
شما بايد با يك چيزي بياري بالا كامپيوترو بعدش اون برنامه رو اجرا كني...ميتوني با يك بوت كامپيوتر رو اجرا كني و با دستكاري در فايلها autoexec.bat و config.sys يك منو درست كني كه برنامه رو انتخاب كنه و اجرا كنه مثل دستكت راه انداز ويندوز 98 كه اول يك منو مياد

مجيد

اقا مجيد از راهنمايت ممنونم
اما منظور من اينكه مي خوام سي دي خودش راه انداز ويندوز ايكس پي و98 و داس باشه ودر اخر گزينه چهارم برو تو nc ؟
اگه براتون امكان داره برام طرز ساختشو بگين ؟نياز دارم؟
1-) Windows xp
2-) windows me
3-) windows 98
4-) Ms-Dos
5-) Nc
ممنونم اگه سريعتر بگين چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MrMohi

Active Member
آقا من هنوز دوزاریم نیفتاده!یعنی میخواین کاری کنین که یک سی دی بتونه کار یک فلاپی دیسکت رو انجام بده؟

اقا بله من ميخوام كه وقتي سي دي اتوران رو گذاشتم يه منو بياد وبگه مي خواهي با چي وكدوم بوت سيستم بوت بشه ؟
حالا متوجه شدين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MrMohi

Active Member
آقا فهمیدم حالا چرا میزنی؟

ولی من شنیدم که این کار فقط توسط دیسکت انجام پذیر هست و اگر بخواهی که در داس از یک سی دی استفاده کنی باید در استارت آپ سیستم وسیله بوت رو سی دی رام قرار بدی

فهمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان كسي نيست بتونه مشكل منو حل كنه؟
من منتظرم ؟ فقط بگين اقا بايد برنامه نويسي بشه يا با تغيير config.sys , autoexec.bat ميشه يه كاري كرد يا نه؟
ممنون دوستان

sp2_sp

Member
سلام دوست من اين يه راه داره دوستان كه دارن ميگن چطور اينطور مي شه مگه سي دي هاي جديد را نديدن كه بوت چند سيستم عامل هست
من يه چنين چيزي را انجام داده ام اما به علت فراموش كاري يادم رفته ولي خوب چيز هاي كه تو اين مخ پوكم مونده مي گم شايد به نتيجه مطلوب نرسي اما سر جمع خوبه
اول برو تو يه سي دي كه اين چنين بوتي داره ......
دوست من من 10 دقيقه گشتم ولي خوب سي دي هاي كه ابن طور بوت دارن دادم بيرون
اگر فردا يادم نره براي شما بطور كامل مي فرستم ولي خوب بايد يه بوت بسازي بد يه فيال بوت اي ان اي بزاري توش و ديگر تخلفات

دوست عزيز امرتون كاملا درسته.اين دوستان سي دس هاي جديد رو نديدن؟
همين تاپ سي دي اينطوري بود.
ببينيد من داخل اپن سي دي كه خودش بوت چند گانه داره رفتم ومنوشو برداشتم
اما وقتي موقعه نصب ارور مي ده.مي دوني چرا من فكر مي كنم كه مثلا هنگام بوت ايكس پس سي دي خود ويندوز رو مي خواهد.
اما منظور من اين نيست.من مي خوام تمام بوتها بدون سيستم عامل ها باشن
مي دونيني چي مي گم؟
بيبنيد ما هنگام رايت مي تونيم يه سي دي رو بوتيبل كنيم.درسته اما من مي خوام بدون چطوري مي تونم در هر بار بوت كردن بتونم همه رو داشته باشم ويا ايا مي تونيم تك تك بوتش كنم بعد براش يه ممنو بزارم
باز هم ممنونم از لطفتون ؟
منتظر پاسختون مي مونم ؟؟؟
با تشكر از شما
-----------------------------
اكتيو گرافيك اروميه
www.activenet.o-f.com

sp2_sp

Member
سلام دوست من الان ساعت 2:15 دقيق اي ميشه من هم خسته از صبح سر كلاس بودم تا ساعت 8 و چشمام پر از خواب درست هم متوجه منظور شما نشدم
اطفا پيشتر توضيح بدبد
تشگر
باي

ايا از دوستان كسي نيست به من كمك كنه؟
ممنون ميشم اگه يه توضيح كلي بدين ؟

ehsanarts

Member
براي اين منظور مي توني از برنامه Nero Burning Rom يا برنامه Alcohol 120% استفاده كني.

اقا ميشه كمي بيشتر توضيح بدين ويا اگه ميشه روش كار رو توضيح بدين
قبلا از زحمات شما دوست عزيز ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا