بوت نشدن از روی هارد

triton

کاربر فعال
سلام
من دوتا هارد دارم که قبلا روی هر کدوم یه ویندوز نصب بود و و هر کدوم را که انتخاب می کردم ویندوز اون بالا می یومد و لی حالا یکوم از هارد ها چیزی لود نمی کنه و هیچ پیغام خطایی را هم نمی ده.هر کاری بگید کردم ولی بوت نشد ... ایا می دونید علت چیه؟

H00ti

Active Member
سلام
می خواستم بدونم وقتی اون هاردی که ظاهرا مشکل داره،بطور جداگانه(هارد سالم متصل نباشه) به سیستم وصل می کنید چی میشه؟پیغامی میاد؟ اول که سیستم در حال بالا اومدن هست هارد رو میشناسه ؟

majid_a95

Active Member
سلام
اگه جداگانه هر دو هارد رو میشناسه جامپر های master و slave رو بررسی کن

triton

کاربر فعال
می خواستم بدونم وقتی اون هاردی که ظاهرا مشکل داره،بطور جداگانه(هارد سالم متصل نباشه) به سیستم وصل می کنید چی میشه؟پیغامی میاد؟ اول که سیستم در حال بالا اومدن هست هارد رو میشناسه ؟

بله هارد را کاملا می شناسه ، فقط مشکل بوت دارم...حتی اگه به صورت جداگانه وصل باشه
اگه جداگانه هر دو هارد رو میشناسه جامپر های master و slave رو بررسی کن

بررسی کردم جواب نداد.

راستی من ویندوز هارد مشکل داره را با استفاده از chameleon v2 rc4 که در هنگام بوت شدن از روی سی دی امکان انتخاب درایو واسه بوت شدن را می ده امتحان کردم و ویندوز بالا اومد .... پس میشه گفت فایل های بوت هم سالم هستند.

Member
احتمالا اطلاعات مربوط به بوت سلکتور که توی هارد اول(سالم) بوده پاک شده و حالا گزینه ای برای انتخاب ویندوز از هارد دوم وجود نداره
توجه داشته باشید که این اطلاعات در دریو اول سیستم ذخیره میشه و تغییر تعداد پارتشن ها هم ممکنه باعث اشتباه شدن آدرس ویندوز نصب شده بر روی هارد دوم بشه

H00ti

Active Member
وقتی هارد خراب رو به سیستم وصل می کنی،بعد از اینکه سیستم هارد رو میشناسه چه اتفاقی می افته؟صفحه سیاه میمونه یا پیغام قرار دادن cd بوت روی صفحه میاد؟روی این هارد کدوم ویندوز نصبه؟آیا بین دو هارد تبادل اطلاعات داشتید؟

triton

کاربر فعال
آقا مشکل حل شد....
حق با هستش ... من از ghost برای نصب ویندوز استفاده می کردم ولی با استفاده از dvd ویندوز 7 مشکل حل شد و بعد از نصب ویندوز تونستم دوباره ghost خودم را بریزم و جواب داد.
از تمامی دوستان کمال تشکر را دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا