10000 تومن میدم به این برنامه ی نویسی که این کار را برام بکنه.
در ساده ترین حالتش، حداقل باید 150 هزینه کنیمن نیاز به یک برنامهی نویس خوب دارم.
من نیاز به یک برنامه ی خوب برای سایختن ازمون های انلاین دارم. ازمونه انلاین باید نتیجه ی ازمون را به درصد بیان کنه. تا 4 شنبه باید تموم بشه.
من نیاز به یک برنامهی نویس خوب دارم.
من نیاز به یک برنامه ی خوب برای سایختن ازمون های انلاین دارم. ازمونه انلاین باید نتیجه ی ازمون را به درصد بیان کنه. تا 4 شنبه باید تموم بشه.
اینو خودم نوشتم.ببین به دردت می خوره؟
http://azmoon.shahednajafi.com/adabiyat2/1.php
دوست عزیز برنامه هایی که product base هستند معلومه که قیمت پایینی دارند !!!!حال من نمیدونستم کمه. اقای عزیز. joomla quiz قیمتش 79 دلار من 150 هزار بدم بابت این؟ نخیر اقا من کار را افتاد.. ولی خدایشش شما ها پول پرستین. حالا هر کی خواست کمک کنه ماهی بهش 30000 میدم.. حالا اقایون . من کارم راه نیوفتاد برمیگردم. یادتون نره. 30000 ماهیانه
سلام. برنامه باید این چوری باشه. باید تویه برنامه بشه کاتگوری درست رد. به طوری که یوزر بتونه خودش یکی از ها را انتخابکنه. برنامه دارای باشه. دارای نتایج درصدی باشه. و جواب صحیح بعد از امتحان مشخض بشه. بشه به تعداد دلخواه ازمون درست کرد. و از راست به چپ بشه توش نوشت. منظورم فارسیه. حالا هر کی میخواهد ماهیانه پول ناچیزی در بیاره. همین جا بگه.اینو خودم نوشتم.ببین به دردت می خوره؟
در ضمن. من تو ایران زندگی نمیکنم. اون وقت که من توی ایران زندگی میکردم. ادامش خوب 10 تو من و نه هزار تومن. و در ضمن . من برنامه نویشی بلدم اما نه زیاد. و خیلی مشغول بقیه کارهام هستند. به جای گلایه کردن بیاید و این کار ما را را ه بندازین و یه در امد خوبی ببرید. من گفتم ماهی 30000 تومان یعنی 6 ماه تقریبا 200000 تومان بازم ناشکری؟