به چند هکر احتیاج داریم...

Maxton

Active Member
سلام به همه رفقا.دوستان من تصمیم دارم یک گروه تشکیل بدم با نام گروه امنیتی Maxton این گروه کارش تضمین امنیت یک سایت هستش.پولی هم توش نیست.فقط هر ماه من از هکرای گروهم می خوام که این سایتو مورد بازبینی قرار بدن و نقاط ضعفش رو به من بگم تا منم به ادمینش گزارش بدم.حالا این یک همکاری دوستانه هستش و فقط ماهی یکبار این کار انجام میدن بعنی اینجوری نیستش که الاف بشید.البته اگر خوب عمل کنیم امکانش هست که بعدا توش پول بیاد.من به 5 هکر احتیاج دارم که واقعا حرفهای باشند خلاصه این که حداقل یک سایتو هک کرده باشند یا اینکه یه دوره پیشرفته دیده باشند...
در ضمن باید بگم که من خودم چیزی از هک و..سر در نمی ارم فقط می خوام یک گروه درست کنم که به طور پراکنده این کار انجام نشه.چون اگر گروهی کار انجام بشه مطئنن قویتره.کسانی که مایلند هم می توندد این جا بگویند هم می تونن پیغام بدن.تا من اسم سایت و هدف کلی رو بهشون بگم...دوستان منو تنها نزارید به کمکتون احتیاج دارم..فقط ماهی یکبار...مخلص همه بچه مجید انلاین به خصوص هکراش..مهدی

jalad

New Member
ببينم تو كه كه مي خواي مدير باشي از همه بايد بيشتر بدوني اون وقت خودت هي چي نمي دوني مي خواي
گروه امنيتي تشكيل بدي يه حرف هاي مي زني فكر كردي گروه امنيتي كشكه ببينم تو چقدر جاوا بليد چقدر برنامه نويسي بلدي چقدر شبكه بلدي چقدر مي توني
تي سي پي اي پي رو تعريف كني چقدر در باره لايه ها مي دوني اول يه چيز ياد بگير بعدا بيا گروه تشكيل بده اينجوري خلي بهتره

Maxton

Active Member
اقا منظورت از مدیر چیه؟من فقط می خوام جمشون کنم نه کار دیگه ای!!

ooghry

Member
اگه ادمينيو ميخواي آسيب پذيريه سايتتو بفهمي با آشيانه تماس بگير اگه مشكل خاصي نداشته باشه احتمالا واست مجاني كار انجام ميدن ...
ولي مطمين باش هيچ هكري (نه جوجه هكر) نمياد واسه ديگران كار كنه!!

jalad

New Member
اين يه جوراي درسته وقتي سايت هاي بزرگي هستند كه مجاني كار رو انجام مي دند و تازه خيلي هم بزرگ هستند مثل اشيانه پرشين هكر كسي نمي ياد باسه گروه هاي كوچولو سرمايه گذاري كنه چون بدرد نمي خوره بي خيال اين امنيت بشو خيلي بهتر چون همه باسه خودشون كار مي كنند

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان.. حقيقتش كارت يكم.. ;)

ببين مهدي جان اكثر سايت هاي بزرگ براي خودشون مدير امنيتي دارند.. (منظورم ياهو يا گوگل و .. نيست ! اونا كه جاي خود داره..) كه ضعفهاي امنيتي را ميگيرند.. امنيت هم فقط هك كردن سايت نيست..خودش شامل مباحث پيچيده تري ميشه..

كلا كاري كه ميخواي بكني به اين سادگي ها كه فكر ميكني نيست.. حداقل بايد 6 7 سال زحمت بكشي روي موضوع و بعد به فكر تشكيل گروه بيفتي;)

Maxton

Active Member
اقایون گروه من در زمینه هک چند سال معلق می مونه..این تصمیمو پریروز گرفتم..مرتیکه حال منو گرفت دو تا از باگ هاشو بهش گفتم...بهر حال یکی از رفقای من که خداوکیلی تو هک وارده قبول کرد...به یکی دیگه هم گفتم اونم پیشنهاد رو قبول کرد..دست بزنید شادی کنید سوت بزنید...پس عملا این تاپیک دیگه ارزش نداره با تشکر از همه....

networm

New Member
سلام دوست عزيز من نمي دونم اين تاپيك مال چند وقت پيشه ولي به نظرم كارت درسته ادامه بده چون همين گروههاي كوچيك هستن كه بعدا به گروههاي بزرگ تبديل ميشن بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد

البته من مخلص آقا سايان هم هستم اكر حرفام مشكل داره شما تصحيحش كنين...

Maxton

Active Member
اقا حجت ممنون..پست شما باعث شد که من حرف ایشونو بخونم چون این تاپیک یادم رفته بود.دوست عزیز اقای networm منم دوست دارم ادامه بدم اما برای قسمت هک اگر خدا بخواد چند سال دیگه شروع به کار می کنم و اهداف بزرگی دارم اما چون حرف بقیه رو منطقی دیدم فعلا از خیر این قسمت گذشتم..ممنون که نظر دادید..

جدیدترین ارسال ها

بالا