Maxton
Active Member
سلام به همه رفقا.دوستان من تصمیم دارم یک گروه تشکیل بدم با نام گروه امنیتی Maxton این گروه کارش تضمین امنیت یک سایت هستش.پولی هم توش نیست.فقط هر ماه من از هکرای گروهم می خوام که این سایتو مورد بازبینی قرار بدن و نقاط ضعفش رو به من بگم تا منم به ادمینش گزارش بدم.حالا این یک همکاری دوستانه هستش و فقط ماهی یکبار این کار انجام میدن بعنی اینجوری نیستش که الاف بشید.البته اگر خوب عمل کنیم امکانش هست که بعدا توش پول بیاد.من به 5 هکر احتیاج دارم که واقعا حرفهای باشند خلاصه این که حداقل یک سایتو هک کرده باشند یا اینکه یه دوره پیشرفته دیده باشند...
در ضمن باید بگم که من خودم چیزی از هک و..سر در نمی ارم فقط می خوام یک گروه درست کنم که به طور پراکنده این کار انجام نشه.چون اگر گروهی کار انجام بشه مطئنن قویتره.کسانی که مایلند هم می توندد این جا بگویند هم می تونن پیغام بدن.تا من اسم سایت و هدف کلی رو بهشون بگم...دوستان منو تنها نزارید به کمکتون احتیاج دارم..فقط ماهی یکبار...مخلص همه بچه مجید انلاین به خصوص هکراش..مهدی
در ضمن باید بگم که من خودم چیزی از هک و..سر در نمی ارم فقط می خوام یک گروه درست کنم که به طور پراکنده این کار انجام نشه.چون اگر گروهی کار انجام بشه مطئنن قویتره.کسانی که مایلند هم می توندد این جا بگویند هم می تونن پیغام بدن.تا من اسم سایت و هدف کلی رو بهشون بگم...دوستان منو تنها نزارید به کمکتون احتیاج دارم..فقط ماهی یکبار...مخلص همه بچه مجید انلاین به خصوص هکراش..مهدی