bebe
Member
سلام دوستان بنده مدیر کل انجمن تخصصی ماهواره www.irsatellite.com هستم ما در نظر داریم که برای این انجمن یک یا چند استایل طراحی کنیم و از دوستانی که اشنا هستن با کار طراحی استایل دعوت به همکاری می شود قابل ذکر هست که ما الان دو نفر هستیم یعنی یکی اقای پیام که طراحی وب توی کشور انگلیس خونده و خودم که توی ایران این کلاس رو گذراندم به چند نفر دیگه جهت تکمیل تیم نیازمندیم
در صمن به یک نفر هم برای فارسی کردم وی بی به اسم این انجمن نیازمندیم یعنی زبان انجمن رو فارسی بکنه و به اسم انجمن ما
باید خدمت این عزیزان بگم که این ها اگه با ما همکاری کنن ما هم به نحوی هوای این عزیزان رو داریم لطفا جهت اطلاعات بیشتر با ای دی من تو مسنجر تماس بگیرید
[email protected]
www.irsatellite.com
ضمنا بگم که من دیگه توی این تاپیک جزیات این کار رو نمینویسم از شما تقاضا میشود که با ایدی من تماس بگیرید خیلی ممنون ....
در صمن به یک نفر هم برای فارسی کردم وی بی به اسم این انجمن نیازمندیم یعنی زبان انجمن رو فارسی بکنه و به اسم انجمن ما
باید خدمت این عزیزان بگم که این ها اگه با ما همکاری کنن ما هم به نحوی هوای این عزیزان رو داریم لطفا جهت اطلاعات بیشتر با ای دی من تو مسنجر تماس بگیرید
[email protected]
www.irsatellite.com
ضمنا بگم که من دیگه توی این تاپیک جزیات این کار رو نمینویسم از شما تقاضا میشود که با ایدی من تماس بگیرید خیلی ممنون ....