به يك مشكل خيلي بزرگ با دكمه هاي ويدئو بر خوردم

تو صفحه پروژه ام يك ويدئو گذاشتم. براي اين ويدئو كه دكمه تعريف مي كنم درست كار نمي كنه. دكمه play كه مي زنم فيلم شروع مي شه پخش شدن. دكمه pause رو كه مي زنم فيلم وايميسته اما ديگه نمي شه فيلم رو اجرا كرد. در واقع فيلم و دكمه هاش هنگ مي كنه . دكمه هايي كه براي عقب و جلو بردن فيلم هم هست كه كلا كار نمي كنند.
هم از اسكريپت استفاده كردم ، هم از دكمه هاي آماده براي ويدئو استفاده كردم. بازم مشكل داره.
ايراد كارم كجاست به نظرتون ؟
اگه مي تونيد خيلي سريع بهم بگيد چون خيلي وقت ندارم و بايد پروژه خيلي زود compile كنم.
خيلي ممنون
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اینجور که نمیشه گفت، شما بهتره سورس کارتون رو قرار بدید تا ببینیم مشکل از کجاست و چجوری باید حلش کرد.

MATFB

Well-Known Member
همونطور که دوستمون گفت اینجوری نمیشه سورس رو بگذار
البته منم یه سورس براتون میگذارم
امیدوارم به داردتون بخوره

پیوست ها

• vp.rar
    284.4 کیلوبایت · بازدیدها: 64

BEHESHT

Well-Known Member
سلام دوست عزیز

وای الان واقعا درکت می کنم.

من هم چند ماه پیش روی یکی از بزرگترین پروژه هام به همین مشکل خوردم شاید باورتون نشه سه شبانه روز ور رفتم به دو تا نتیجه جالب رسیدم

باور کنید بد جوری داغونم کرد سه روز تک تک کار فعالیت ها رو ریورس کردم به دو تا نتیجه + یه نیم نتیجه رسیدم

1. پشت فیلم عکسی نذاری که Alpha Transparency استفاده کنی و یا بنا بر احتیاط از Transparent Color هم تو عکس پشت فیلم استفاده نکنی.(فلش هم می تونی این درد سر رو مثل فیلم بوجود بیاره)

2. کدک فیلمت رو عوض کنی من با کدک تصویری(codec) ویندوز مدیا پلیر ویدئو 9 مشکل داشتم شاید باورتون نشه مجبور شدم بیشتر از 18 هزار دقیقه فیلم رو کدکش رو تبدیل کنم به ویندوز مدیا پلیر ویدئو 8 .
خب به کدک فایلت خوب دقت کن

+ این که استفاده از secure layer هم به این مشکل شدیداً دامن میزنه.

من کسی نیستم که بخوام نظری بدم با وجود استادنی بزرگی چون محمد جان و آقا حمید

اما اگه نتیجه نگرفتی اگر امکانش بود یکی از فیلم هات رو هم بذاری ببینیم.

از اساتید بالا هم عذر می خوام قصد جاسرت نداشتم

موفق باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا