سلامون عليكم به يك عدد asp كار نيازمنديم .. :!: لطفا با ايميل من تماس حاصل بفرماييد :arrow:
P parsjoke New Member Jan 20, 2004 #1 سلامون عليكم به يك عدد asp كار نيازمنديم .. :!: لطفا با ايميل من تماس حاصل بفرماييد :arrow:
R rezapp New Member Mar 7, 2004 #2 آقا جون يعني يدونه اي اس پي كار اين دورو ورا پيدا نميشه بابا آبرومونو برديد
farshaduk New Member Mar 7, 2004 #3 ASP آقا خواهش ميكنم ... اين ASP كار ها هر كي باشن آدمند. به يك نفر به نظرم خيلي مودبانه تر باشه ! خوبه حالا نگفت به يك راس ASP كار نياز داريم.
ASP آقا خواهش ميكنم ... اين ASP كار ها هر كي باشن آدمند. به يك نفر به نظرم خيلي مودبانه تر باشه ! خوبه حالا نگفت به يك راس ASP كار نياز داريم.
iRWEBDES Active Member Mar 7, 2004 #4 farshaduk گفت: آقا خواهش ميكنم ... اين ASP كار ها هر كي باشن آدمند. به يك نفر به نظرم خيلي مودبانه تر باشه ! خوبه حالا نگفت به يك راس ASP كار نياز داريم. کلیک کنید تا باز شود... بابا asp از مد افتاد ور افتاد ... تموم شد رفت پي كارش مهرداد كوهي
farshaduk گفت: آقا خواهش ميكنم ... اين ASP كار ها هر كي باشن آدمند. به يك نفر به نظرم خيلي مودبانه تر باشه ! خوبه حالا نگفت به يك راس ASP كار نياز داريم. کلیک کنید تا باز شود... بابا asp از مد افتاد ور افتاد ... تموم شد رفت پي كارش مهرداد كوهي
Netlog Member Mar 7, 2004 #5 كي بود منو صدا زد؟ چي كار داشتي؟من وقت ميل زدن ندارم خواستي خودت ميل بزن!