به يك رم نياز دارم ...

pooyar

Member
بابا اين مجتمع پايتختم خيلي گرون مي ده ها.... يه ويستا ازش خريدم خيلي راحت 900 تومن تخفيف داد ولي يه مشكل حالا كه اومدم اينو نصب كنم ميگه رمت 256 و بايد رم 512 داشته باشي اگه كسي از قيمتش مطلع هست بگه چون من ديگه تهران نيستم كه بيام اونجا قيمت كنم ولي موقع خريد شايد اومدم به هر حال خيلي حاشيه پردازي كردم ببخشيد منتظرم...

confesseur

Member
سلام گلم
رم 512 KINGSTONE بخر
رم DDR2 میخاین یا DDR1 ؟
توضیح : مادربردهای پنتیوم فور قدیمی که دیگه تقریبا تولید نمی شن DDR1 یا همون RAM معمولی DDR هستن این مادربردها CPU با سوکت 478 هستن در نتیجه اگه مادربرد شما سوکت 478 رو ساپورت میکنه باید رم DDR1 یا همون رم معمولی DDR بگیرین
اما اگر این مادربرد های جدید گرفتین که cpu با سوکت 775 هستن شما باید رم DDR2 or DDR-II بگیرین که رم های قوییتری هستن
و اما در مورد رم چون پیشنهاد من کینگ استون هست که اتفاقا پرفروش ترین رم دنیا هم هست و واقعا سرعتش بالاست
راستی یه نکته بگم که از این رم های موجود در ایران فقط دوتاشون جز رم روز دنیا هستن یکیشون کینگ استون و اون یکی کینگ مکس که به کینگ استون عمرا برسه
در ضمن با گارانتی ایمان بگیرین
اینم سایت گارانتی ایمان www.imantech.ir
فکر کنم رم ddr2 =35toman و ddr1=48toman که ddr2 جدید تر و قویتره

confesseur

Member
اول یه سوال شما مشخص نکردین ddr2 or ddr1 میخاین؟
جواب سوالتون مثبته میشه اینکارو میکنین
اما اینکه دوتا 256 از یه 512 بهتره یا بدتر فک کنم بین کاربرای معمولی هنوز اتفاق نظر وجود نداره
من این قسمت رو نمی تونم با اطمینان بگم اما نود درصد درسته و اونم اینه که :
دو تا رم وقتی خوبه که جفت رم های کاملا یه مارک باشن مثلا کینگ استون با باس 400
چون چند سال پیش شنیده بودم وقتی دوتا رم باس برابر داشته باشند مثلا هر کدوم چهارصد باشه مجموع میشه هشتصد
اما اگه باس برابر نباشه مجموع نمیشن در نتیجه باس بالا نمیره و از اونجا سرعت بالا نمیره
لطفا یه پست باز گن پویار جان و این بحث رو مطرح کن که کی دو رم از یه رم بهتره
منم طالب شدم آموزش خوبیه
اما برگیردیم به خودمون بنظرم اونو بفروش یه 512 کینگ استون بخر کینگ استون واقعا خداس
راستی یه رم شنیدم ژل که امریکایی هست که از کینگ استون هم گرونتره
اونم پی جور باش ولی در کل تو دنیا کیگ استون خدایی میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا