به ياري شا نيازمنديم

armin_mx

Member
سلام و خسته نباشيد سايت جالبي نسيت

آخرین ویرایش:

gholonbeh

Member
تا اون جایی که من فهمیدم منظورت اینه که یه فایل اگزه داری که با mmb ساختی و دو تا فولدر داری کناره این فایل اگزه و می خوای که یه فایل از تو یکی از فولدرا باز کنی
با دستور ScrDir>\folder name\file name.exe> می تونی یه فایا تو تو هر آدرسی که باشه باز کنی
کد بالا یه فایل اگزه تو یه فولد کنار فایل اگزه رو باز می کنه
البته پسوند فایل هر چیزی می تونی باشه
کد بالا فقط آدرسه و برای باز کردن فایل باید از کد کامل زیر استفاده کنی
RUN("<SrcDir>\folder name\file name.exe")
امیدوارو درست متوجه شده باشم و درست کمکت کرده باشم
موفق باشی
فعلا

armin_mx

Member
1.jpg

آقا همونطور كه ميبيني من نياز به يه آپ Up دارم و فرمولش رو بلد نيستم
يعني مي خوام از پلاي 1 يه آپ بزنه به فولدر قبل بعد از فولدر قبل وارد پلاي 2 بشه
از راهنمايي شما ممنونم

hossein_mmb

Member
دوست عزيز كد مستقيمي براي اينكار وجود نداره. ولي بدون راه حل هم نيست.
ميشه با استفاده از دستورات متغيرهاي string اينكار رو كرد. اين كد رو ببينيد :

کد:
SRC$='<SrcDir>'
LEN=LEN(SRC$)
currentfolder$='Desktop'
LEN2=LEN(currentfolder$)
Indx=LEN-LEN2
Count=LEN2+1
upfolder$=StrDel(SRC$,Indx,Count)
LoadText("Text","upfolder$")

در اين كد بايد متغير متني currentfolder$ نام پوشه اي را كه برنامه شما در آن كامپايل شده را در بر داشته باشد.
مثلا آدرس برنامه شما به اين صورت است :
h:\Program\Player\PlayerX.exe
درنتيجه :
Currentfolder$='Player'

كد بالا رو عينا ميتونيد در پروژه تون كپي كنيد آدرس يك پوشه بالاتر درمتغير upfolder$ قرار دارد كه ميتونيد از اون استفاده كنيد.. :cool:

آخرین ویرایش:

gholonbeh

Member
والا برای این کار که شما می گین برای آپ نمی دونم چه جوری کار می کنن
ولی یه راه دیگه هست که اگه این ها تو شاخه اصلی درایو باشن
مثلا مثل آدرس زیر که می نویسم
Drive name:\king\Graphic
تو این آدرس جایه Drive name هر چیزی باشه مثلا c یا d یا حتی تو یه سی دی باشه و فایل رایت سده باشه رو سی دی تشخیص می ده درایو رو و اجرا می کنه
حالا بریم سره توضیح
اگه با mmb یه فایل درست کنی و یه دکمه داشته باشی که کد زیر رو براش نوشته باشی می تونی آدرسی که می گم رو باز کنی باهاش
SrcDrive>\king\filname.exe>
اگه این آدرس رو به یه دکمه تو یه فایل اگزه که با mmb ساختی بدی این فایل هر جا باشه تو اون درایو مهم نیست برای این فایل رو باز می کنه
نمی دونم تونستم منظورمو درست بگم یا نه
مثلا مثالی که گذاشتم رو بگیر و یه خروجی ازش بگیر هر جا از درایو میندوزت این فایل رو یعنی تو هر شاخه ای که باشه از درایو ویندوزت برای فولدر تمپ رو باز می کنه
امیدوارم به کار بیاد
موفق باشی
فعلا

پیوست ها

• srcdrive.rar
    39.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26

armin_mx

Member
داخل فرانت پيج با يه همچين كاري مي شه به فولدر قبلي دسترسي داشت
HTML:
../new_page_1.htm

منظورم همينه !!

من همينو مي خوام ولي داخل بيلدر!!
،
حسين جان من اينو داخل سي دي مي خوام و ممكن نام درايو سي دي من با نام درايو سي دي شما فرق بكنه!!
current folder هم جواب نمي ده!!

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
این نمونه ای که برای شما ساختم میاد و مسیر جاری رو می گیره و پوشه های بالاتر ( یا به عبارتی پدر) رو بر میگردونه که میتونین ازش برای مسیر دهی تون استفاده کنین.

پیوست ها

• parent_folders.zip
    870 بایت · بازدیدها: 22

gholonbeh

Member
آرمین جان اون دستوریم که من دادم بهت شاخه اصلی رو تشخیص می ده و از اون جا می تونی آدرش بدی
یه تستی کن

hossein_mmb

Member
كد قبلي كمي تغيير داده شد. ميتونيد ازاين كد استفاده كنيد و يك پوشه بالاتر رو در متغير upfolder$ لود ميكنه :

کد:
SRC$='<SrcDir>' 
LEN=LEN(SRC$) 
currentfolder$=ExtractDir(SRC$)
LEN2=LEN(currentfolder$) 
Indx=LEN-LEN2 
Count=LEN2+1 
upfolder$=StrDel(SRC$,Indx,Count) 
LoadText("Text","upfolder$")

حالا اگه بخواهيد يك فايل رو كه در پوشه بالاتر قرار داره اجرا كنيد ميتونيد مانند زير عمل كنيد :

کد:
yorfile$=upfolder$+'PLAYER.EXE'
Run("yourfile$","")

البته مثال Silver كاملتره و پوشه هاي بالاتر رو هم ميده... :)

پاسخ !!!!

با سلام به شما دوست عزیز .
ظاهرا هنوز کسی نتونسته مشکل شما رو به صورت قطعی برطرف بکنه. خوب من برات یه مثال خیلی ساده ساختم که نیازی به این همه کد نویسی که دوستان انجام دادن نداره و ...... میتونی اون رو بگیره و لذت ببری:cool:

خوب در این نمونه دو تا پوشه هست یکی اسمش d و دیگری z هست که درون پوشه ی z فایلی هست که میخوای اجرا بشه که من اسمش رو About.exe گذاشتم و درون پوشه ی d هم نمونه هست که برات ساختم که هم سورسش هست هم کامپایل شدش میتونی اول فایل کامپایل شده رو اجرا کنی و روی کلید مربوط کلیک کنی و بعد ببینی چی میشه و بعدش بری سراغ سورسش و ببینی اسکریپت مربوطه چی بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

امیدوارم همه ی بچه های فروم راضی باشن :wink:

http://fire-wizard.persiangig.com/other/Demo by Mehran mousavi.rar

silvercover

کاربر متخصص
با سلام به شما دوست عزیز .
ظاهرا هنوز کسی نتونسته مشکل شما رو به صورت قطعی برطرف بکنه. خوب من برات یه مثال خیلی ساده ساختم که نیازی به این همه کد نویسی که دوستان انجام دادن نداره و ...... میتونی اون رو بگیره و لذت ببری:cool:

با مثال های گذاشته شده ایشون در همه شرایط قادرند که مسیر ها رو استخراج کنند.

ممنون.

اقای silvercover و hossein_mmb ایا شما دونفر واقعا این همه کد نویسی و .... و دردسرهایی که برای انجام این کار وجود داره رو به این یک خط کد ترجیح میدین . خوب هر ادمی که این کدی که من در اختیار گذاشتم رو ببینه میفهمه که خیلی ساده تر از اون کد شما هست . درسته که با اون کد ها هم میشه اون کار رو انجام داد ولی چرا گره ای که با دست میشه بازش کرد ما با دندان بازش کنیم ؟؟؟!!!!!
خوب وجدان من ایجاد کرد یه چیزی که بلد بودم و کار بچه ها رو هم راه مینداخت اینجا بزارم تا همه استفاده کنن ایا من کار بدی کردم؟ خوب خلاصه من کار خودم رو انجام دادم و ......

hossein_mmb

Member
دوست من آقا مهران زود قضاوت نكنيد و اين طور فكر نكنيد . منظور Silver و من اين نبوده كه شما چرا اين كارو كردي ؟!!! بلكه جوابي بوده به جمله اي كه نوشته بودين.
چون اين مشكل با اين كدها به طور قطعي حل خواهد شد حالا چه مثال طولاني من و چه كد يك خطي شما.
مهم اينه كه دوستاني كه سوال ميپرسن به جوابشون برسن ( و به خاطر همين همه ما داريم اينجا فعاليت ميكنيم )

آخرین ویرایش:

armin_mx

Member
از تمامي اساتيد ممنون ، مشكل حل شد مبحث رو همينجا مي بنديم
يا علي

بالا