با سلام
دیدم چند توضیح بدم بد نیست .
قالبی مثل قالبی که لینک دادین ( نمی خوام توهین به قالب اون سایت بکنم، اصلن، بلکه در نوع خودش واقعن خوبه) اما به قول خودتون برای سایتی که یک ساعت یا بیشتر کسی بخواد توش بچرخه مناسب نیست
برای چند دقیقه مشکلی نداره اما استفاده از اینهمه رنگهای سرد و مرده براحتی چشم کاربر رو بعد مدتی می تونه عادت بده... اون موقع دیگه بخواید یکساعت توی سایت باشین هم خوتون رغبت نمی کنین...
ابتدا زا اینکه قالب رو تغییر می دید و تنوعی ایجاد می کنید تشکر می کنم قالب جدید هم که گزاشتید در خور یک سایت گرافیکی هست و زیبایی خوبی بخه اون بخشید ولی رنگ بندی اونر و زیاد کنید کاربر پسند تر خواهد شد .
د رمورد چیزی که فرمودبد باید بگم همانطور که گفتید کاربر فروم ذکر شده با اینجا متفاوت است و در فم ها تخصصی در صورتی که شما جستجو گر مطلب باشید خیلی قسمت های سایتتون به چشم نمی یاد این رو از نظر روان شناسی می گم چون چشم دنبال مطلب میره کمتر قالب به چشم می یاد . این مور د رو می تونید در فروم ها تخصص خارجی هم ببینید .
ولی سایت های گرافیکی مخصوصا شما به این لحاظ که بتونند کیفت کار و همین طور کاربری اون رو در قالب هم نشون بدند از قالب ها متنوع و با جذابیت بالا استفاده می کنند .
به طور کل قالب جدید کاملا فرم مجید انلاین رو از دیگر فرم ها جدا کرده .
اما در مورد فروم پارس جوملا باید بگ که من خودم اونجا حدود 800 تا پست دادم و تا به حال چشمم هم خسته نشده مخصوص مدیران که همواره داخل انجمن هستند مهمه که چشمشون خسته نشه و رنگ بندی سرد و خاکستری این امکان رو به چشم میده که کمی گشاد تر بشه و بدون اینکه فشاری به چشم بیاد کار کنه طرف . چون هر چه رنگ بندی به سمت رنگ ها خالص تر میره چشم باید فشار بیشتری رو از سوی مانیتور تحمل کنه برای تفکیک رنگ ها از طیف سفید تا رنگ اصلی سایت .
اما این همه حرف فقط برای مانیتور های crt صدق می کنه ودر مانیوتور های ال سی دی در صورتی که کنترل کننده رنگ داشته باشه مشکلی برای شما پیش نمی یاد .
اما نیم دونم شما چرا این قدر با رنگ های خنثی مشکل دارید سایت خود adobe رو ببیندی مخصوصو بخش فروم رو :
http://area.autodesk.com/index.php/forums/viewcategory/3/
همانطور که می بیندی رنگ بندی رو خاکستری انتخاب کردند . خوب پس نمیشه قرار داد کرد که رنگ خوبی نیست . اما چرا خاکستری قالب پستند تر است .
خاکستری رنگ خنثی یی است که به تمام رنگ ها می خونه و خوب جمع و جور میشه و تضادی با دیگر رنگ ها نداره از این رو
اکثر قالب ا سایت رو فروم ها رو به این صورت می سازند .
امااین دلیل نمیشه که مه از همین استفاده کنند بلکه بهتر این است که یک قالب دیفالت وجو داشته باشه و چندین قالب متنوع دیگه که کاربر ازاد باشه و بتونه بسته به سلیقه خودش اون رو انتخاب کنه .
این رو بگم که قالب نباید حتما تحت قواعد خاصی طراحی بشه چون این سایت روببینید :
http://area.autodesk.com/index.php/forums/viewcategory/3/
ماله autodesk هست ولی سیاه طراحی شده .
بعد زا این همه بحث باید بگم که این حرف ها فقط رقابت رو زیاد می کنه و این رقابت باعث بوجود امدن ایده ها خوب میشه نظیر قالب جدید مجید انلاین .
باید در اینده منتظرتغییر قالب دیگر انجمن هی بزرگ مانند
ترفندستان و پی سی ورلد هم باشیم.
امید وارم از حرف هام دلخور نشید . چون هرچی باشه طراحی قالب خیلی سخت . من می دونم وقتی طرح ساخته شده مورد ارزش یابی قرار می گیره تا اون جابیفته سازنده کلی پیر میشه . من این رو روی قالب هایی که طراحیی میکنم و می کردم تجربه کردم.
در اخر از طراح قالب جدید مجید انلاین متشکرم . و امید وارم قالب جدید جای خودش رو بین اعضا باز کنه .
موفق باشید
محمد