يه ايده دارم ولي نميدونم چطوره آخه خيلي چيزا ميشه گفت:
مثلا يه كوير بكش زمينه رو بعد يه شير آب كه ازش قطره قطره آب ميچكه و كوير كم كم به دريا تبديل ميشه!
به طراحي شما هم مربوط ميشه كه اين ايده رو چطوري در بيارين
(مثل اينكه همشهري هستيم)
قطره قطره جمع گردد وانگهي دريا شود
یه کره زمین که آب دریا ها از پاینش داره میچکه و از بالاش داره خشک میشه و تبدیل به کویر !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو جدی میگم :
میتونی یه طفل معصوم افریقایی که خدا هیچ علاقه ایی بهش نداره رو در حال شاشیدن تو یه دبه ی آب نشون بدی / این ینی نهایت الگوی مصرف آب /
یا میتونی با یه مدلسازی ساده /یه اسکلت رو نشون بدی که تکیه زده به دیوار و یه لیوان خالی آب تو دستش داره ..با حالتی چندش آور ...
یا اصلا از تکنیک مقایسه استفاده کنی :
یه زن فربه و چاق در حال شستن ماشین گرانقیمتش و در طرف دیگه یه زن لاغر و نزدیک به مرگ در حال شستن ......
حالا طرح الگوی اصلاح مصرف آب چی هست ؟ مطمئنی تو ایران مفهومی داره ....
موفق باشی /
[/Q
دوست خوبم ممنونم به خاطره ایده هات
من یه کار زدم که توش یه شیر آب رو یه دیوار قدیمی باز و آب داره هدر می ره بعد زیرش تصویر یه کودک سیاه پوست رو نشون دادم که داره از یه جوی کثیف تو یه خرابه با بطری آب برمیداره ... اما این کار رو قبول نکردن چون گفتند نباید تو کارم فقر ایران رو نشون بدم
البته نظرات شما هم انگار مثل کار من بیشتر نشان دهنده فقر نه درست مصرف کردن آب ثانیا خدا همه رو دوست داره همه رو حتی همون کودک آفریقایی رو،هدف خلقت خدا از آفرینش ما فقط این نبود که ما رو در خوشی و لذت قرار بده و ما بگیم آخه چه خدا خوبی داریم...این تاپیک جا مطرح کردن این مطالب نیست اما لازم می بینم در آخر این رو یادآور بشم که انسان خلقتی بس بزرگ که دارای تفکرو احساس و انسان بودن یعنی استفاده درست از این دو نعمت بزرگ