به نظر من هر كسي مشخصات كامپيو ترشو بزاره اينجا

Maxton

Active Member
ايول مانيتورت سامسونگه خيلي باش حال كردم...راستي عجب رمي داري به نسبت سي پي يوت بالا انتخاب كردي البته يه ذره...

Ghamnevis

Well-Known Member
من فكر كردم فقط بايد مشخصات محتويات كيسم را بنويسم!

اينم بقيه تجهيزات :

YAMAHA CRW2200 + YAMAHA F1 : Rewriter
CD-R : Teac 40x

Modem : Rockwell Triple Chipset
Monitor : Wega LCD (Sony) 15

مانيتور را جديدا گرفتم و گهگاه ازش كار ميكشم. رايتر ها اون 2200 را 4 سال دارم و عين خر ازش كار كشيدم تاحالا بالاي 20 تا 30 هزارتا رايت باهاش كردم.

مخلصم
سايان

Maxton

Active Member
عزيز سايان جان همه رو يه دفه بنويس مي خوام يه مقايسه كنم ببينم واسه كدوم بيشتر خرج كردي.و..

bagher2

Member
ببخشیدها!

گیرم هم که مشخصات کامپیوترمون رونوشتیم خوب چه فایده ای برای شما داره؟؟؟؟
اصلا هدف اززدن این تایپیک چیه؟؟؟
نشون دادن اینکه کی مایه داره کی فقیره یا خریدکامپیوترهای دست دوم یا چیزای دیگه؟؟؟؟

اگه میشه برام توضیح بدین!

masterboy

Member
مشخصات كامپيوتر

سلام
من عشق MSI دارم ولي چون MSI كه 64 بيت رو ساپورت كنه خيلي گرون بود GIGA خريدم
اينم مشخصات :
Main : Giga
CPU : 2800+ 64 bit Athlon
Ram:512 king DDR
hard : 80GB ATA + 160GB SATA
Monitor: Samsung 17
Graphic : Geforce 64 MB 8X AGP
Sound: Creative home cinema
writer : LG DVD-RW 4X 2X 24X 24X
بقیه هم فکر نمیکنم لازم باشه چون ربطی به سرعت نداره

ولی هنوز از دست دایال آپ خلاص نشدم :(

salmanclever

Well-Known Member
سلام
اولا كه اين تاپيك و اين موضوع قبلا مفصلا و كامل مطرح شده بود
و من هم با اينجور تاپيكها كاملا مخالفم
اين از ضد حالش حالا نوبتي هم باشه نوبت حال دادن اينم سيستم درپيت بنده
main = soltek 880
cpu = 2.8 1m cash
ram = gel 256 *2
hard = 80gig
monitor = sony lcd
graphic geforce 4000
sund = on
cdrom*2 = asus +samsung
writer = sony 48x
modem = zoltrix smart sprit
spiker = JBL 1500W

با يك سري خرتو پرت ديگه كه وسايل جانبي كامپيوتر حساب ميشن كه لزومي به ذكر نيست
سلمان...

alireza-metal

Active Member
اول اينكه درست صحبت كن :evil:
دومن : مال من هيچ فايده اي نداره و هدف از زدن اين تاپيك اين بوده كه دوستان با مشخصات سيستم يكديگه آشنا بشن تا اگه خواستن سيستمي مثل همديگه بگيرن درباره قيمت و مچ بودن سيستم اطلاعاتي از همديگه كسب كنند و با همكاري بقيه بتونن موقع update كردن سيستم با اطلاعات كافي و چشم باز سيستم را خريداري نمايند
حالا اگه بازم مشكلي هست بگو؟ :?:
در ضمن اون نوشته اي كه زير نا مه هات زدي به چه معناست و چه هدفي داري ...مي خوا هي بگي منم هكرم؟

alireza-metal

Active Member
راستي salman 14000 اي ول-- با اسپيكرت خيلي حال ميكنم واقعن معركست من ساب شو براي ما شين گرفتم خدايه---

Maxton

Active Member
alireza-metal گفت:
دومن : مال من هيچ فايده اي نداره و هدف از زدن اين تاپيك اين بوده كه دوستان با مشخصات سيستم يكديگه آشنا بشن تا اگه خواستن سيستمي مثل همديگه بگيرن درباره قيمت و مچ بودن سيستم اطلاعاتي از همديگه كسب كنند و با همكاري بقيه بتونن موقع update كردن سيستم با اطلاعات كافي و چشم باز سيستم را خريداري نمايند
در ضمن اون نوشته اي كه زير نا مه هات زدي به چه معناست و چه هدفي داري ...مي خوا هي بگي منم هكرم؟
اقا جان يكن با ملايمت سوال كرده شما هم جوابشو بده اين كه عصبانيت نداره...

siavash-tanha

Well-Known Member
hanswercom گفت:
alireza-metal گفت:

به به مهدي شمام آره :lol:

مخلصم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
تو رو خدا نگاه تايپيك زديم توش بحث نباشه

آقا تو رو جونه هر كي دوست دارين بحث بذارين كنار

آقا باقر و آقا علي رضا جان جفتتون گلين بخيال
فدايي جفتتون

siavash-tanha

Well-Known Member
Bepar2 گفت:
تو رو خدا نگاه تايپيك زديم توش بحث نباشه

آقا تو رو جونه هر كي دوست دارين بحث بذارين كنار

آقا باقر و آقا علي رضا جان جفتتون گلين بخيال
فدايي جفتتون

علي جان سيستمت رو نگفتي؟

مخلصم

Maxton

Active Member
siavash-tanha گفت:
hanswercom گفت:
alireza-metal گفت:

به به مهدي شمام آره :lol:

مخلصم
منظورت چيه مي خواي بياي دعوا بزنم :twisted: :twisted: ... :wink: شوخي كردم..ولي منظورت از <اره>چي بود؟

mohsenshahbazi

Active Member
و اينك سيستم ملي ايران !!!!

cpu:733 -Onboard!!!
Main:Via Pc-133
vga.sound.modem:Onboard!!!
hdd:80+40 (Western Digitall)
fdd:NOne-Nadaram
CD-ROM: DVD-Writer Samsung
Case : Aceess
DVB card: Skystar 2.6
البته اين سيستم تو خونه است و فقط براي سفارش دانلود ها و تايپ همين !!!

و اين بود سيستم ملي ايران !
كاره ديگه اي نميشه باهاش كرد

Payam_Bi savat

New Member
Sup?(salam):
hamoon jori ke az esmam paydast vaghaean bi savadam :oops: (bebakhshiid man farsi neveshtan vaghean vasam shakhte lotf konid bekhoonid) agha tapike khaili khobiye hayf ke man zoodtar nadidam az vaghati ke computere 100$ be nisti keshide shood man majboor shoodam az in systemaye hazerii bekharam choon aslan vaghatnakardam kholase raftam maghaze az in systemaye companiye HP kharidam azash raziam hala listeshoo minevisam payiin albate onchizayii ke fahmidam :oops:

CPU: 2.8 P4 intell nemidoonam cash dare ya na :lol:
main:rastesh onja naneveshte bood :idea:
VGA:gforce 64 ddr fekr konam
Ram: 512 ddr
dvd -rw 12x
mouse va kybordesham set ba kase bood bisim male khode HP
az in driver ha makhsose memori haye mokhtalef dare roo kase 9 in 1
speaker ham raftam yechiizi kharidam seda bede faghat :lol:
akhe systeme too khonam vaseye kole mahal kafiye :oops:
aha HDD: 120
monitooresham az kenare khiyaboon peyda kardam felan ke kar mikone :lol: akhe monitoore orginalesh khaili geroon bood

khobe bache joon pointe man az in chizayiii ke neveshtam in bood vaseye mani ke vaghat nadaram in behtarin kar bood choon 3 sal behem warranty dadan va khadamate pas az froosh dar zemn rooye in system windows XP orginal bood pas manam bele fasele registeresh kardam chand vaght pisham mikrosoft vasam servic pak jadid ferestad :p rastesh man fghat in pc ro mikham vaseye mashgham internet yekam ham wb sit mizanam vali karam aine shoma ha bahal nist anyway saretoono dard nayaram vali khob ba in system avalan ke 1 drive dare ke ghofle va toosh win xp va baghiye ye barnameha hast va harmoghe pc kharab beshe format kardan va win rikhtan 10 min vaght mibare taze in syste internete ADSL ro suport mikone allan man too khone soorate internetam 512 K/S
hast agha nemidoonid che hali mide man parirooz 450 M/B roo to 1saat va 30 daghighe Download kardam :twisted: agha kholase az cherto pert bekaham faghat mikhastam begam age man in tapik roo zood tar dide boodam yeki az listhaye shomaroo mibordam maghaze va migereftam
benazare man site majid age betoone systemhaye match jadide har mah roo bezare too sit khaili bedard mikhole agha movafagh bashod bebakhshid ke gheseye hosan kord goftam :oops: take care

جدیدترین ارسال ها

بالا