به نظر من هركي عكس خودش رو بذاره اينجا

Pooriya_Online

Active Member
d@nial گفت:
Pooriya_Online2 گفت:
d@nial گفت:
Pooriya_Online2 گفت:
من عكسمو تاحالا نذاشتم چون اگه بزارم باورتون نميشه كه اين عكس همون پورياهس كه هي به جونه ملت مجيدآنلايني ميوفته... :lol:
مگه اين اواتره عكست نيست؟؟؟
من اگه به اين خوشگلي بودم كه تاحالا 100شوهر كرده بودم... :lol:
جدي الان به اين فكر بودما!‌ خوب شد اون نيستي وگر نه مجيد انلاين تعطيل ميشد و همه تو كف تو بودن
:D

Pooriya_Online2 گفت:
d@nial گفت:
Pooriya_Online2 گفت:
من عكسمو تاحالا نذاشتم چون اگه بزارم باورتون نميشه كه اين عكس همون پورياهس كه هي به جونه ملت مجيدآنلايني ميوفته... :lol:
مگه اين اواتره عكست نيست؟؟؟
من اگه به اين خوشگلي بودم كه تاحالا 100شوهر كرده بودم... :lol:
اگه همين عكس آواتاره عكس خودت بود جاي 100 تا شوهر بايد 1000 تا زن ميگرفتي :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

siavash-tanha

Well-Known Member
.... ابوذر جان با تو هم هستم شماها رو بايد اسكورت كنن يه موقع سرمايه هاي ملي از كشور خارج نشن .......

چرا ؟ :roll:

پسر به اين خوش تيپي 8) 8)

به اسكورتم نياز ندارم :wink: چون بنده رو از مرز استان گلستان اونطرفتر راه نميدن چه برسه بريم خارج :wink: :wink: :lol: :lol:

در ضمن آيدا خانم كجاي شكل ماهم عجق وجقه :evil: :evil: :wink:

ابوذر

EHSAN_J

Active Member
نه انگار اينجوري نميشه بايد بريم يه عكس بندازيم بيام
حالا جون من همه عكسها مال خودتون يا .....
در هر صورت جالب بود تا بعد

siavash-tanha

Well-Known Member
آقايون و خانمهاي عزيز

اينو ميشناسين 8) 8) 8)

چند سالم باشه خوبه؟؟ :wink: :wink:

مخلصم

ابوذر

Pooriya_Online

Active Member
چندين جواب:

موهي جون اين كيه؟

آيدا خانوم براي چي 100 زن ميگرفتم؟ همين طوريش 200 زن ميتونم بگيرم... :lol: براي اين عكسمو اينجا نميذارم كه يه وقت دخترا خاطرخوام نشن...:lol: پسرام از حسودي نتركن...:lol:

ابوذر جون خيلي جون موندي...

ببينين من با اين دست سوخته چقدر پروم كه باز دارم هي جواب ميدم... :lol:

یعنی هنوز نفهمیدید این عکسی که پست کردم کیه؟ .
...
bigstar.gif

smoke.gif

HABAL

Member
aida_khanoom گفت:
HABAL گفت:
منم به عكس ميدم تنها نباشيد
آقا من از وقتي كه عكس واضحت رو ديدم ديگه خواب و خوراك واسم نمونده آقا شما ها كه اينقده خوشگلين عكس نذارين بابا يخورده هم به دل ما دخترا رحم كنين ابوذر جان با تو هم هستم شماها رو بايد اسكورت كنن يه موقع سرمايه هاي ملي از كشور خارج نشن اقا شماها كلي حيفينا به جون همين بپر خودمون بابا عكس ميذارين يه خورده به دل ما دخترا هم رحم كنين كه بايد قيافه هاي عجق وجق شماها رو تحمل كنيم بابا ما خودمون كم هف الهشت هستيم شماهام روش اقا عكس ارنولد بذارين قشنگتره به جون همين همشهري خودمون
ميبينم كه habal جان از بس ناز و تو دل برو بودي اقا مجيد جاي 307 بهت بنز داده خدا بده از اين شانسا به ما اقا مجيد بابا عدالت رو رعايت كن يه دختر يه پسر (دو تا بچه كافيه :oops: ) خلاصه ديگه :roll: :lol: :lol: :roll: :wink: :oops: :lol: :lol: :roll:

دير گقتي عزيزم ... من يكي كه ديگه فرار كردم ... برو به بقيه برس فرار نكنن.... من كه تا حالا هرچي از آقا مجيد خواستم اصلا تحويل نگرفته چه برسه به بنز دادنش....

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
:lol: بابا من فداي اين كوچولو ها برم چه نازيد شما ولي ماشالله ما شالله همتون از بچگي خداي كامپيوتر هستين اين عكس رو چند روز پيش گرفتين
عمو فداي همتون بشه :lol:

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
:lol: بابا من فداي اين كوچولو ها برم چه نازيد شما ولي ماشالله ما شالله همتون از بچگي خداي كامپيوتر هستين اين عكس رو چند روز پيش گرفتين
عمو فداي همتون بشه :lol:

tornado

Member
ابوذر جان مطمپن هستي كه اون عكس مال اون زمانه ؟؟

من فكر كنم اون عكس مال همين جمعه هفته پيشه :)

خوش باشيد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا