به نظر من هركي عكس خودش رو بذاره اينجا

Gate Keeper

Well-Known Member
Bepar2 گفت:
Masih
اي بابا! اينكه ناراحتي نداره! اتفاقا من با لاف زدن‌هاتون حال ميكنم! همين اعتماد به نفستون كه فكر ميكنيد آخره خوش تيپ؛ خوش هيكل؛ خوش زبون؛ خوشگل و خيلي چيزهاي ديگه هستين خيلي خوبه!
درضمن من خودم يه رگم آبادانيه! ميدونم چه مارمولكهايي هستيم!
سلام ولك :newcool: مسيح جان داداش خوبي خوشي ما كي گفتيم خوش هيكلو 8O خوش زبون 8O اين حرفا هستيم نكته بعدي بندرعباسي اصلن و ابدا اهله لاف زدن نيستن ولي آباداني هارو خبر ندارم :newwink: :mrgreen: اقا مسيح ما كوچيكتون هستيم كوچيكه همه بچه ها اگر حرفي مي زنم فقط جنبه يك شوخي دوستانه هست اميدوارم بچه ها از ما دل گير نشن قربونه همه روز و شبه همه خوش

هله هله :)

sutinevis

Member
rahgouzar جان دمت گرم.حداقل تو یه عکس گذاشتی!
اون سگ کوچولو رو هم از طرف من یه بوس گنده بکن!خیلی باحاله... :wink:

Masih

Well-Known Member
3panta گفت:
Masih گفت:
sutinevis گفت:
مگه من باید 206 بدم؟
بعدشم دیدیم 203 قدیمی شده گفته 307 بدیم،ملت حال کنن!

جايزه‌اش رو يكي از همون خوشگلهاي جنوبي بده! :wink:

مسيح.

اي بابا حالا من از كجا بيارم 206 بدم آخه!!!!!! :lol:

گفتم يكي از خوشگل‌ها! تو كجات خوشگله آخه؟

مسيح.

Masih

Well-Known Member
mosi64700 گفت:
:) مسيح دست گرفتي واسه جنوبيا؟
چمونه كه خوشگل نيستيم؟!

شما رو نگفتم! اتفاقا جنوبي‌ها خوشگلن ولي خوب بعضي‌هاشون هم مثل سپنتا....! :p

مسيح.

سکوت

Member
بر و بچ عزيز توجه كنن ... بچه ساكت ... داداش من حرف نزن ... حاج خانوم جيغ نكش ... آقايون خانوما ساكت لطفا... به علت مقطوع الدسترسي شدن اسپانسر برنامه تلوزيوني ماهواره اي راديويي اينترنتي شبكه اي كامپيوتري " هر كي خوشتيپ تره 206 مال اونه " يعني جناب MrMohi جايزه خودروي 206 برنامه تا معلوم شدن وضعيت اسپانسر برنامه يعني كاربر فوق به حالت تعليق در مي آيد ... شايان ذكر است كاربراني كه قصد شركت در مسابقه را دارند جهت حفظ فرم مانكني بدن خود كوشا باشند تا از قيافه نيوفتند ... بديهي ست تا مشخص نشدن وضعيت كاربر MrMohi وضعيت مسابقه بحالت معلق خواهد ماند ... پس خوشگل خوشتيپا فعلا رو فرم باشين تا خبرتون كنم

beer.gif

Condition ZERO

بالام جان حالا صبر کن . 206 مال خودمه . وقتی تو خیابون قدم میزنم همیشه یه تیپ آمبولانس پشت سرم راه میوفته این دخترها و کشته مرده ها رو از وسط خیابون جمع میکنه .

sutinevis

Member
به اطلاع دوستان ميرساند،جناب آقاي سوتي نويس برنده خوش شانس يک دستگاه پژوي 307 و به همراه يکدستگاه خودروي پژو 206 شد.هيچگونه اعتراضي هم پذيرفته نميشود...

براي تشديد رقابت بين شركت كنندگان بر آن شديم عسك ببخشيد عكس خودروي مذكور رو در اين مكان قرار بديم تا يك حالي به بر و بج داده باشيم تا هم اونا سر حال بيان هم رقابت شديد بشه ... و من يك پيام براي اون بين لادن بي ناموس داشتم كه اون بي ناموسي رو كرد و اون جورجه دبليو بوش ميمون ... ببخشيد داشتم حرف ميزدم اين بچه با كانال تلوزيون ور ميره زده بود كانال آيت الله حسني ... خوب چي ميگفتم ... آهان اين شما و اين پژوي 206 مسابقه ...

نماي داخلي ماشين:

banger.jpg

نماي خارجي ماشين:

jesus.jpg

ديگه اينم از عكس جايزه مسابقه كه هي ميگفتين ... ببينم چيكار ميكنين ...

جدیدترین ارسال ها

بالا